İnternetten alışveriş

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.734
İnternetten baya bilindik bir siteden koltuk-kanepe alınır mı ? Link atmak yasak sanırım o yüzden atamıyorum.Geçici bir ev kurcam.Muhtemelen genelde tek yaşıycam.Küçük bir ev olcak.Bende o yüzden küçük köşe takımı düşünüyordum.Ev geçici olacağı içinde uygun fiyatlı olsun dedim.Biraz çıktım araştırdım ama 2 3 sene oturacağım bir ev için sırf koltuk takımına 3000 3500 vermek istemedim açıkçası.Bu dediğim sitede baktıklarımdan çok daha güzel bir model daha uygun fiyata.Güven olur mu ? Daha önce böyle bir alışveriş yapmamıştım tedirginim o yüzden.Resim filan göndersem sakıncası olur mu ? Belki daha önce o takımdan almış olan vardır.

Kötü çıkarsa iade edebilirsin, bir de internetten mobilya siparişlerinde %99 kurulumu senin yapman gerekiyor bilgin olsun.

link vermek yasakta hangi site olduğunu diyebilirsiniz bence sonuçta biyerden alışveriş yapınca yazanlarımız var .

kurulumunu sen yapabılcekmısın ?
bıde kapıda ödeme degılse bence hıc yanaşma derım

Internetten daha pahaliya alirsin canim emin ol.

Ben de kosemi internetten sectim ve cok memnunum. (Polestar favori kose takimi diye geçiyor.) Nette havale ile fiyati 1350 tl, getirttigim yerden 1000 tl ye 12 ay taksitle aldim.
Sen takimini begen, evkur kadar kurumsal olmayan ama ayni sistem calisan baska bi magazaya getirt.

Daha kolay bir yol ararsan, imalatcilara bak. Onlarda da koseler 1200 tl civari. Imalatci olarak kullandigim ve memnun kaldigim nurtac mobilya var. Sahibindende satis yapiyor.

Rengini filan istediğimiz gibi seçebiliyormuşuz.Kurulumu babamlar yapar sanırım ya

Eklentiler

• 168473335zxz.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 109
Bebek odamızı internetten aldım,çok memnun kaldık hem de uygun fiyattı. Kurulumu yaparken zor oldu ama bir şekilde yapıldı yani. Belki rahatlık açısından sorun yaşarsınız,konforlu mu değil mi o kısmı muamma kalır yani.

Rengini filan istediğimiz gibi seçebiliyormuşuz.Kurulumu babamlar yapar sanırım ya

Yapboz takim bu.
Cok kullanisli, fakat bayagi hafif mobilyadir otururken falan kayar. Tek elinle kaldirabilirsin temizligi kolay ama dedigim gibi hizli oturdugunda 20 cm geri gider.
Aklinda olsun :)
Kurulum yok bunda. Hepsi tek parca yanyana diziyosun ek yok.

İmalatçı derken kendi ürününü yapıp satan yerleri diyorsunuz sanırım.Gittik baktık oralara da 2000 2800 arası fiyat veriyorlar.Sizin dediğiniz köşeme bakıyım bide.Siz memnun kaldıysanız bende kalırım

Duvara dayasam

Olculeri yaziyor mu? Annemde yapboz tk var oyle kucuk kose degil onlar.
Kac para diyor? Anneme 2013te 900e almistik nurtac mobilyadan.

Ben kendi kosemden muthis memnunum. Her sekle giriyor ve gercekten rahat.

Olculeri yaziyor mu? Annemde yapboz tk var oyle kucuk kose degil onlar.
Kac para diyor? Anneme 2013te 900e almistik nurtac mobilyadan.

Ben kendi kosemden muthis memnunum. Her sekle giriyor ve gercekten rahat.
899 diyor.Dediğiniz nurtaç mobilyada da var aynısı orda da 999 diyor. Ölçüleri yazmıyor ama nurtaçtaki biraz daha küçük gibi geldi bana .İnternetten mi sipariş vermiştiniz anneniz için ?

Ben aldım öğrenci evime.Sanırım aynı siteden bahsediyoruz.Hemde bir tek köşe koltuğu değil :)))
Köşe koltuk,tv sehpası,kitaplık,orta sehpa,halı,ikili aydınlatma :))))))) Ve hepsine 1350 TL filan vermiştim yanılmıyosam.Eksiği vardır fazlası yoktur.Çokta güzellerdi.Şipşak hazır olmuştu evim :)

Ciddi misiniz hala devam ediyor mu ? Benim bahsettigim o değildi. Linkini özel mesajla atabilirmisiniz ?

Ciddi misiniz hala devam ediyor mu ? Benim bahsettigim o değildi. Linkini özel mesajla atabilirmisiniz ?

Atarım tabii.Dün yine bi siteye girip fiyatlarına baktım.Hesaplamada yaptım.Yine 1.350 1400 filan tuttu.Güzel şeyler var.Gönderiyorum hemen

kızlar babymall sitesinden yaptığım alışverişten memnun kalmadım. ürünleri direk kargo poşetinin içine atmışlar. bir kutuya koyma zahmetinde bile bulunmamışlar. herşey ezilmiş ve patlamış. üstelik kargom geç geldi. aynı gün kargo olmasına güvenseydim ihtiyaç anında ortada kalacaktım.

Merhaba, bence kapıda ödeme önemli bir detay değil. Kartla da ödeseniz, havale ile de ödeseniz, sitenin güvenlik sertifikasına bakın. Zaten dekontu elinize aldığınızda herhangi bir hasar veya beğenmeme durumunda belirtilen süreç içinde geri iade etme hakkınız var. O nedenle korkmayın derim. Artık mağazalardan ziyade online alışveriş siteleri çok revaçta. Bilindik veya güvenlik sertifikalı sitelerden alışveriş yapın derim. Evmanya, Dekorazon, Bonvagon bu sitelerden ben keyifle alışveriş yapıyorum ve bir problem yaşamadım.

DEKORAZON.COM DAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN MAĞDUR EDİYORLAR!!
26.08.2015 tarihinde aldığım ürünün gelmesi uzun sürünce arayıp elime ne zaman geçeceğini sordum. Verilen kargo takip numarası ile öğrendim ki kargo firması başka bir adrese teslim etmiş bile. Yanlış adres vermişler. Bugün 20.09.2015: Dekorazon.com'u hala, sürekli arıyor ve mağduriyetimin giderilmesi için çabalıyorum. Sürekli takip edeceklerini söylüyorlar fakat bana geri dönüş yapılmıyor. Üstelik ürününüzü kargo şubesinden kendiniz takip edin dediler. Paramı verin ürününüzü kendiniz takip edin dedim. Size yönlendireceğiz bekleyin deyip duruyorlar ürün başka bir kadında. Ama ben aramadıkça bana geri dönmüyorlar. Bu kadar sorumsuz bir site olamaz. Her yere yazıp başkalarının mağdur olmasını engelleyeceğim. ÜRÜNÜ DEĞİL SADECE PARA İADESİNİ İSTİYORUM DİYORUM ONU DA YAPMIYOR SADECE BEKLETİYORLAR.

Gidin görerek alın. Benim bir arkadaş 20 metrekarelik odasına masa aldı internetten. Masa geldi 10 metrekare!!! Odadan çıkmak için etrafından dolanıyor!!! :) Verecek ama karşısında muhatap bile bulamıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…