böcük bende tam olarak bunu istiyoru m işte kızlar netten alışveriş yaptığınız ürünlerin resimlerini paylaşırmısınız vee memnunmusunuzz
cep telefonu, fotoğraf makinesi, portmanto, bir çok puzzle, mp3 çalar, usb ve şimdi hatırlayamadığım bir sürü malzemeyi daha önceki yorumlarda arkadaşların belirttiği şu çok ünlü internetten alışveriş sitesinden aldım.
ayrıca tüm küçük elektrikli ev aletlerini ve ev tekstili ürünlerini de bu web sitesinden alacağım..
ayrıa bir başka uluslararası online alışveriş firmasından evimde kullandığım tüm temizlik malzemelerini, kozmetik ürünlerini, makarnalarımı, sirkemi, efendime söliyim espresso kahvemden şampuanıma, çorabıma kadar satın alıyorum. şimdiye kadar saolsunlar hiç beni üzecek birşey yapmadılar. bir tecrübemi paylaşmak istiyorum.
üstte bahsettiğim foto makinesi ve hafıza kartını birlikte sipariş etmiştim malum ünlü siteden. ancak söz verilen 3 günde gelmedi. araım taradım web sitesinde tek bir tel no yokki müşteri temsilcisi ile falan görüşeyim (malum biz e-postalarımıza cevap verilmemesine alışmış bir milletiz halbuki adamların amacı zaten telefon dolayısıyla sabit personel kullanmamak) neyse mecburen e-posta attım durumu bildirdim. yarım saat içinde cevap geldi, siparişin iptal edilmesi ve paramın iade edilmesinden tutun da stoklarda tükendiği için bekletildiğim hafıza kartının daha sonra kargo ücreti firma tarafından karşılanmak üzere 2. postada gönderilmesine kadar bir çok seçenek sundular...
sonuç: artık bütün alışverişimi o mağazadan yapıyorum.
neyse sonuç olarak arkadaşlar, 21. yüzyılın en önemli değeri GÜVEN bu nedenle bu mağazaların beni üzeceğini sanmıyorum. tabi bilinen ve tavsiye edilen mağazaları kullanın. bu yıl, bir arkadaşımın tatil parasının üstüne oturan bir web sitesi ile tanıştım, merak edenlere özelden adını veririm ordan tatil rezervasyonu yaptırmasınlar..
ay amma uzattım. ama napiim bayılıyorum netten alışveriş yapmaya