internetten alışveriş yaptınızmı??

chaiga

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
237
1
316
Edirne
kızlar ben küçük bir ilçede oturuyorum.ve maalesef çeyizlik istediğim gibi şeyler bulamıyorum.. mesela karacanın jumbonun yeni ürünlerinden hiçbirini bulamıyorum..siz çeyiziniz için internetten alışveriş yaptınızmı ?? güvenemiyorum bazen ama başka çarem yok.. yaptıysanız paylaşırmısınız..
çok hoş banyo takımları falan görmüştüm bazı hatunların ev resimlerinde. nettede denk geldim o modellere.. cevaplarınızı bekliyorumm

netten alışveriş yaptığınız ürünlerin resimlerini paylaşırmısınız ve memnunmusunuzz

bunları beğendim benn

Son düzenleme:
hem çok :) çeyizimin % 70 ini internetten almışımdır ben :)

hadi yaaa bende güvenemiyorum bir türlü cnm zahmet olmazsa özelden nerelerden yaptığını yazabilirmisin yada buraya foto koyabilirsin meselakaydirigubbakcemile3

fazla oldum sanırım

bende aynıyım ya netten alışveriş etmek istiyrm fkt tedirginim bu konuda elisaa kuşum bana da yolla şu site isimlerini bi zahmet

fotoğraf paylaşsak yada link vermeden marka adı yazsak yasak olmaz değilmi

canım kardeşim tüm çeyizini internetten aldı çoğu mağazalardan daha ucuzdu ondan...ben de zaman zaman ihtiyaçlarımı alıyorum
kargocunun yanına aç kutuyu ve eğer sorun varsa kargocuya tutanak tuttur ,o zaman ürün değişimi yapılır

ben de çok alış veriş yaptım netten
hala da eşimle ilk netteki fiyatlara bakarız
piyasadan daha uygun olduğu için de genellikle netten alıyoruz
link vermeden site adresi söylemek sorun oluyor mu bilmiyorum ama
hepsiburada yı tavsiye ederim :lepi:

ben netten alış veriş yapanlardanım hatta laptopu mu bile enetten aldım hiç bir sakınçası yok güvenilir

ben hiç yapmadım
bı ürün nette görundüğü gıbı olmayabılır ben guvenmıyorum acıkcası
artı ellemeden hıcbısey almam:roflol:
karaca alacaksan vazgec derım
artı küçük b örnek
phılıps 4640 ıle 4630 ütülerı nerdeyse aynı sen ayırt bıle edemezsın
aradakı fıyat farkı nerdeyse 100 tl belkı daha cok
netten 4640 yerıne 4630 yollasalar anlamazsın
bugıbı nedenlerle ben neten hıc almadım

başka çaren yoksa arkadaslar aldıkları ürünlerın resmını koysun ve sıtenn adresını sana versınler

böcük bende tam olarak bunu istiyoru m işte kızlar netten alışveriş yaptığınız ürünlerin resimlerini paylaşırmısınız vee memnunmusunuzz

böcük bende tam olarak bunu istiyoru m işte kızlar netten alışveriş yaptığınız ürünlerin resimlerini paylaşırmısınız vee memnunmusunuzz

cep telefonu, fotoğraf makinesi, portmanto, bir çok puzzle, mp3 çalar, usb ve şimdi hatırlayamadığım bir sürü malzemeyi daha önceki yorumlarda arkadaşların belirttiği şu çok ünlü internetten alışveriş sitesinden aldım.

ayrıca tüm küçük elektrikli ev aletlerini ve ev tekstili ürünlerini de bu web sitesinden alacağım..

ayrıa bir başka uluslararası online alışveriş firmasından evimde kullandığım tüm temizlik malzemelerini, kozmetik ürünlerini, makarnalarımı, sirkemi, efendime söliyim espresso kahvemden şampuanıma, çorabıma kadar satın alıyorum. şimdiye kadar saolsunlar hiç beni üzecek birşey yapmadılar. bir tecrübemi paylaşmak istiyorum.

üstte bahsettiğim foto makinesi ve hafıza kartını birlikte sipariş etmiştim malum ünlü siteden. ancak söz verilen 3 günde gelmedi. araım taradım web sitesinde tek bir tel no yokki müşteri temsilcisi ile falan görüşeyim (malum biz e-postalarımıza cevap verilmemesine alışmış bir milletiz halbuki adamların amacı zaten telefon dolayısıyla sabit personel kullanmamak) neyse mecburen e-posta attım durumu bildirdim. yarım saat içinde cevap geldi, siparişin iptal edilmesi ve paramın iade edilmesinden tutun da stoklarda tükendiği için bekletildiğim hafıza kartının daha sonra kargo ücreti firma tarafından karşılanmak üzere 2. postada gönderilmesine kadar bir çok seçenek sundular...
sonuç: artık bütün alışverişimi o mağazadan yapıyorum.

neyse sonuç olarak arkadaşlar, 21. yüzyılın en önemli değeri GÜVEN bu nedenle bu mağazaların beni üzeceğini sanmıyorum. tabi bilinen ve tavsiye edilen mağazaları kullanın. bu yıl, bir arkadaşımın tatil parasının üstüne oturan bir web sitesi ile tanıştım, merak edenlere özelden adını veririm ordan tatil rezervasyonu yaptırmasınlar..

ay amma uzattım. ama napiim bayılıyorum netten alışveriş yapmaya

bende önce mağazalarda araştırıyorum sonra internetten uygun fiyata satan siteden alıyorum,şimdiye kadar farklı sitelerden aldım bi sorun çıkmadı...

netten hiç alışveriş yapmadım
güvenmiyorum.nette bazı şeyler çok hoş güzel görünüyo
canlı canlı görünce bazen beğenmediklerim oluyo..
o yüzden hiç bişey almam:lepi:

hep hep... Bağımlı oldum galiba.. Yazıyolar yok işte size özel %15 indirim size özel %50 indirim... Gelde alma arkadaş:gitme:

ben de bağımlısı oldum netten alışverişin. ama benim bir hastalığım daha var:bilmediğim, kalitesini karşılatırmam gereken ürünleri önce yakındaki alışveriş merkezinde inceleyip gene internetten alıyorum. sanal alışverişte kampanyalıı ürünler hep daha uygun fiyatlı oluyor. birilerinin benim için mağazaya gidip ürünü aldığını sonra kendi merkezinde paketlediği ve kargoya verdiğini düşünmek hoşuma gidiyor.hatta benim paketim diğer arkadaşları ile beraber uçağa biniyo,şehiriçi dağıtım merkezine geliyor,ilgili şubeye yönlendiriliyo. sonra bir ses bana: paketiniz var diyor.nedense ben sanal ortamdan alışverişe bile duygusallık katabilen biriyim. yanlış siparişler veya geç gelen siparişler olmuyor değil tabi ama bunlar günlük hayatta da oluyor. normal alışverişte beni en çok rahatsız eden unsur olan "satıcı faktörü" sanal alışverişte bana gelen maillerle, sms lerle bana karşı hep saygılı ve ilgili tutum sergiliyor: satmadığı ürünü kötüleme, almayınca surat asma, aaa o markayı nasıl satın aldınız diye küçümseme ile bakma yok. yaşasın internetten alışveriş :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…