Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu başlıkta internetten yaptığımız çeyiz alışverişleri hakkında herşeyi paylaşalım.Hangi sitelerden memnun kadık,hangilerinde ne sorunlar yaşadık,şu an hangi sitelerde güzel kampanyalar var vb..paylaşımlarınızı bekliyorumm :)
ben de alışveriş çok sık yapıyorum ama hiç sorun yaşamadım çok şükürkızlar bu başlıkta internetten yaptığımız çeyiz alışverişleri hakkında herşeyi paylaşalım.Hangi sitelerden memnun kadık,hangilerinde ne sorunlar yaşadık,şu an hangi sitelerde güzel kampanyalar var vb..paylaşımlarınızı bekliyorumm :)
Trendyol.com
Markafoni.com
Limango.com
Morhipo.com
Daybuyday.com
Altincicadde.com
Perabulvari.com
Hepsiburada.com
Evmanya.com
Sıklıkla alışveriş yaptığım internet siteleri. Perabulvari eski ismiyle westwing benim gözümde mimli bi site. O yuzden alısveriş yaparken dikkat edilmeli.
Evmanya.com aldığım ürünlerde problem yaşadım, beni bikaç ay oyaladı, param iade olmadı ama sonunda o da düzeldi sanırım. 1-2 seferdir alışveriş yapıyorum sıkıntı yaşamadım. Yine de dikkat edilmeli.
Diğerleri zaten büyük satış yapan siteler, onlarda problem yaşamak neredeyse olasılıksız.
Güzel bir konu olmuş, fikir olur hepimize.
peloşum çok teşekkürler tatlım süpersin.denemediğin site kalmamış hehebende ürünler kırık gelir falan diye hep çekindim internetten almaya ama bi cesaret denicem artık saol
![]()
Benim çeyizimde ne görüyorsan hemen hemen hepsi internetten peloşum.
sadece: tencere setim, bardak takımlarım, misafir yemek takımım ve çkb takımımı bulundugum yerden aldım.
bu arada bernardo.com'dan da bayağı alışveriş yaptım. 2 yemek takımı aldım muthiş paketlemişlerdi. Benim bulundugum yerde bernardo olmadığı için internetten alıyorum genelde online olarak çok memnunum tavsiye ederim.
onun dışında englishhome.com da çok iyi. hiç problem yaşamıyorsun resmi websitelerinde markaların kuzucum.
Merak ettiğin bişey olursa yine de sor sen ama. Siteden siteye değişiyor çünkü durum.
Mesela markafoni'den alışveriş yapmıştı arkadaşlar kırık geldi hep bardaklar tabaklar, paketleme sıfırdı.![]()