internetten alışveriş hakkında herşey

upln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
90
2
36
İzmir
kızlar bu başlıkta internetten yaptığımız çeyiz alışverişleri hakkında herşeyi paylaşalım.Hangi sitelerden memnun kadık,hangilerinde ne sorunlar yaşadık,şu an hangi sitelerde güzel kampanyalar var vb..paylaşımlarınızı bekliyorumm :)

Son düzenleme:
kızlar bu başlıkta internetten yaptığımız çeyiz alışverişleri hakkında herşeyi paylaşalım.Hangi sitelerden memnun kadık,hangilerinde ne sorunlar yaşadık,şu an hangi sitelerde güzel kampanyalar var vb..paylaşımlarınızı bekliyorumm :)

Çamaşır Moda - iç giyim, kadın iç giyim, kadın iç çamaşır, iç çamaşır, iç giyim markaları, com iç giyim

çeyiz deil ama çamaşır ihityaçlarımı burdan karşılıorum çokda memnumum site de işinde gayet ciddi ve ilgili belki çamaşır çeyizi hazırlayacka oalnalar bakmak isterler :)

markafoni.com
limango.com
trendyol.com
altincicadde.com

Bu sitelerde indirim kuponları ve kampanyaları takip etmekte fayda var bence.
Bunun dışında karar verdiğiniz bir ürün olduğunda ürün koduyla aratıp cimri.com gibi sitelerden en uygun fiyatı en çok taksiti kargo dahil fiyatıyla karşılaştırıp alabilirsiniz. Ben ütümü bu şekilde 3te 2 fiyatına almıştım sanalreyonum.com'dan ve 5 günde geldi ürün.
Maurer.com'da çok güzel nevresimler yorgan yastık hediyeli kampanyaları ile baya uyguna geliyor incelemeye değer.
Gittigidiyor.com, hepsiburada.com'da satıcıyı araştırıp iyi notu varsa onlardan alınabilir.
Eminonuzuccaciye.com varmış burda bi arkadaş paylaşmıştı fiyatları oldukça uygun görünüyor.
Bir de ergin zuccaciye mi engin züccaciye mi öyle bir site vardı(bulup yine paylaşırım yozgattaydı bu yer), kütahya porselenin ürünlerini çok uyguna satıyormuş ve alanlar ilgiden ve kargolamadan çok memnundu.
Burada çeyizle ilgili kampanyalar başlığını da takip etmekte fayda var çok uyguna bişeyler bulabiliyoruz paylaşanlar sayesinde..

bende markafoni, gitti gidiyor , hepsiburada.com, evimnet, trendyol dan aldım hiç bi sorun yaşamadımm..

teşekkürler kızlar paylaşımlarınız için :16: fikirlerinizin internet alışverişinde nereye güveneceğini bilemeyenler için faydalı olacağına inanıyorum..

mrb canlarım süper bi topik valla bi ara kaybettim ara ara zor buldum ben kıyafetlerimi tozlu giyim diye bi internet sitesinden alıyorum hem kargo kapıda ödeme falan uygun fiyatlı hem iADE etsen bile sıkıntı çıkmıyor çok ilgileniyorlar bide türbanlı arkdaslarımız varsa eger ALVİNA online satış yazssınlar googleye cıkar cok güzel iki sitede
Tozlu Giyim | Alveri Tutkusu
http://www.alvinaonline.com/

ben de alışveriş çok sık yapıyorum ama hiç sorun yaşamadım çok şükür

Trendyol.com
Markafoni.com
Limango.com
Morhipo.com
Daybuyday.com
Altincicadde.com
Perabulvari.com
Hepsiburada.com
Evmanya.com

Sıklıkla alışveriş yaptığım internet siteleri. Perabulvari eski ismiyle westwing benim gözümde mimli bi site. O yuzden alısveriş yaparken dikkat edilmeli.
Evmanya.com aldığım ürünlerde problem yaşadım, beni bikaç ay oyaladı, param iade olmadı ama sonunda o da düzeldi sanırım. 1-2 seferdir alışveriş yapıyorum sıkıntı yaşamadım. Yine de dikkat edilmeli.
Diğerleri zaten büyük satış yapan siteler, onlarda problem yaşamak neredeyse olasılıksız.

Güzel bir konu olmuş, fikir olur hepimize.

Trendyol.com
Markafoni.com
Limango.com
Morhipo.com
Daybuyday.com
Altincicadde.com
Perabulvari.com
Hepsiburada.com
Evmanya.com

Sıklıkla alışveriş yaptığım internet siteleri. Perabulvari eski ismiyle westwing benim gözümde mimli bi site. O yuzden alısveriş yaparken dikkat edilmeli.
Evmanya.com aldığım ürünlerde problem yaşadım, beni bikaç ay oyaladı, param iade olmadı ama sonunda o da düzeldi sanırım. 1-2 seferdir alışveriş yapıyorum sıkıntı yaşamadım. Yine de dikkat edilmeli.
Diğerleri zaten büyük satış yapan siteler, onlarda problem yaşamak neredeyse olasılıksız.

Güzel bir konu olmuş, fikir olur hepimize.

peloşum çok teşekkürler tatlım süpersin.denemediğin site kalmamış hehe :9: bende ürünler kırık gelir falan diye hep çekindim internetten almaya ama bi cesaret denicem artık saol :54:

peloşum çok teşekkürler tatlım süpersin.denemediğin site kalmamış hehe :9: bende ürünler kırık gelir falan diye hep çekindim internetten almaya ama bi cesaret denicem artık saol :54:

Benim çeyizimde ne görüyorsan hemen hemen hepsi internetten peloşum. :9:

sadece: tencere setim, bardak takımlarım, misafir yemek takımım ve çkb takımımı bulundugum yerden aldım.

bu arada bernardo.com'dan da bayağı alışveriş yaptım. 2 yemek takımı aldım muthiş paketlemişlerdi. Benim bulundugum yerde bernardo olmadığı için internetten alıyorum genelde online olarak çok memnunum tavsiye ederim.
onun dışında englishhome.com da çok iyi. hiç problem yaşamıyorsun resmi websitelerinde markaların kuzucum. :54:

Merak ettiğin bişey olursa yine de sor sen ama. Siteden siteye değişiyor çünkü durum.

Mesela markafoni'den alışveriş yapmıştı arkadaşlar kırık geldi hep bardaklar tabaklar, paketleme sıfırdı. :31:

Benim çeyizimde ne görüyorsan hemen hemen hepsi internetten peloşum. :9:

sadece: tencere setim, bardak takımlarım, misafir yemek takımım ve çkb takımımı bulundugum yerden aldım.

bu arada bernardo.com'dan da bayağı alışveriş yaptım. 2 yemek takımı aldım muthiş paketlemişlerdi. Benim bulundugum yerde bernardo olmadığı için internetten alıyorum genelde online olarak çok memnunum tavsiye ederim.
onun dışında englishhome.com da çok iyi. hiç problem yaşamıyorsun resmi websitelerinde markaların kuzucum. :54:

Merak ettiğin bişey olursa yine de sor sen ama. Siteden siteye değişiyor çünkü durum.

Mesela markafoni'den alışveriş yapmıştı arkadaşlar kırık geldi hep bardaklar tabaklar, paketleme sıfırdı. :31:

bu tip durumlarda paketleme çok önemli bence.ben şimdiye kadar sadece trendyol'dan alışveriş yaptım ama oda kıyafetti kırılcak eşya olunca durum değişiyo tabi.saol tatlm paylaşımın için bikaç site denicem bakalım uygun zamanda :)

Ben simdiye kadar maurer avm markofoni ve trednyolu denedim markofoniden kahvaltılık almıştım paramparca geldi ama iade işleminde falan hiçbir sıkıntı yaşamadım ve dayanamadım bugün yine kırılcak bişey sipariş verdim inş saglam gelir =) maurer avmyi denemek için havlu almıştım ama havlunun kalitesini hiç begenmedim sanırım ordan daha bişey almam ..

Evimnet
trendyol dan alışveriş yaptım bende memnunum yani bi sorun yaşamadım çok şükür :))

kızlar bende pier cardin ürünleri satıyorum isteyen olursa üye yapabilirim sizide indirimli olarak bir çok gecelik aldımm tavsiye ederim ayrıca şuan 20 tl para veriyor siparişinizden 20 tl eksik ödüyosunuz bilginiz olsun

Son düzenleme:
Back
X