• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten aldığım parfümlerin son kullanma tarihi

Teşekkür ederim canım ilgin için. Kusura bakma şimdi gördüm mesajını, gün boyu işyerinde yoğunluktan hiç vaktim olmadı.
Aradım müşteri hizmetlerini söyledim. Öncelikle faturayı bir hafta sonra elektronik olarak gonderiyorlarmis.(bir hafta sonra olmasi çok saçma geldi bana, ama üstünde durmadım çünkü zaten asıl amacım iade etmekti) Sonra ürünün çok eski olduğunu söyledim. Yok efendim o tarz siteler doğru bilgi vermiyormus deyip beni ikna etmek istediler. Parfüm alışverişinde iade için prosedürleri daha farklıymış onlar beni arayacaklarmis falan filan. Bekledim biraz aradılar, tekrar ikna etmeye çalıştılar, sonra baktılar ben çok kararlıyım, o zaman isterseniz iade edebilirsiniz dediler. Ben de iş çıkışı kargoya verdim.
Beklemedeyim, bakalım nolacak? İnşallah unutmazsam gelişmeleri buraya yazıcam:KK25:.

Gelişmeleri aktarıyorum;
1- Ürünü kargoya verdim.
2- İki-üç gün sonra gönderi takip kodundan sorgulattığımda alıcı adresinde olmadığından kargonun teslim edilemediği yazıyordu. (Nasıl bir saçmalıksa artık:skandal:)
3- Hemen müşteri hizmetlerini arayıp söyledim. Ertesi gün kargo teslim edilmiş nihayet!! (İade kargomun mizunun deposuna ulaşma tarihi 4 Ocak)
4- Bundan sonrasında da defalarca müşteri hizmetlerini aradım, süreci yakından takip etmek için.
5- Bana kargomun depolarında gorunmedigini söylediler :oha:.
6- Oysaki kargo firmasının sorgulama ekranında mizu personelinin adı soyadıyla birlikte kargoyu teslim aldığı görünüyor. Gülsem mi, aglasam mı, sinirlensem mi bilemedim:KK34:.
7- Defalarca daha telefon görüşmesinden sonra, sorun yok şu anda iade süreci değerlendiriliyor dediler.
8- Kargonun ellerine ulaşmasının üstünden neredeyse 10 gün geçti, ama hala iade işlemini yapamadılar :mad:.

Gelişmeleri aktarıyorum;
1- Ürünü kargoya verdim.
2- İki-üç gün sonra gönderi takip kodundan sorgulattığımda alıcı adresinde olmadığından kargonun teslim edilemediği yazıyordu. (Nasıl bir saçmalıksa artık:skandal:)
3- Hemen müşteri hizmetlerini arayıp söyledim. Ertesi gün kargo teslim edilmiş nihayet!! (İade kargomun mizunun deposuna ulaşma tarihi 4 Ocak)
4- Bundan sonrasında da defalarca müşteri hizmetlerini aradım, süreci yakından takip etmek için.
5- Bana kargomun depolarında gorunmedigini söylediler :oha:.
6- Oysaki kargo firmasının sorgulama ekranında mizu personelinin adı soyadıyla birlikte kargoyu teslim aldığı görünüyor. Gülsem mi, aglasam mı, sinirlensem mi bilemedim:KK34:.
7- Defalarca daha telefon görüşmesinden sonra, sorun yok şu anda iade süreci değerlendiriliyor dediler.
8- Kargonun ellerine ulaşmasının üstünden neredeyse 10 gün geçti, ama hala iade işlemini yapamadılar :mad:.
yapmazlar canım yapmazlar. internetten çok defa alışveriş yaptım ve maalesef bu tarz şeylerle çok uğraştım. en mantıklısı şikayetvar.com a yazmak. bak nasıl anında dönüş yapıyorlar görürsün.

Hemen her telefon görüşmesinde memnuniyetsizligimi dile getirdim. Sürecin gidişatıyla ilgili tarafima yeterli bilgilendirme yapılmadığını üstüne basa basa söyledim. Kendilerinin beni arayacaklarini söylediler. Bütün bu olanlara rağmen sadece bir kere aradılar, onda da süreç hakkında bilgi vermediler zaten. Neymiş efendim yeni yılla birlikte sistemlerinde değişiklikler olmuş, o yüzden süreç uzuyormuş falan filan :ukala:.
İllallah ettim.

yapmazlar canım yapmazlar. internetten çok defa alışveriş yaptım ve maalesef bu tarz şeylerle çok uğraştım. en mantıklısı şikayetvar.com a yazmak. bak nasıl anında dönüş yapıyorlar görürsün.
Ben ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum canım. Nasıl bir iş ahlakı bu anlayamıyorum. Bi de her aradığımda memnuniyetsizliginizi ilgili birimimizle paylasicam diyorlar. Sonrasında yaptıkları tek şey uyduruktan bir mesaj atmak.
Kaybettikleri kargomu gerçekten buldular mı? Ondan bile emin değilim. Çünkü hiç net konuşmuyorlar.
Kargoyu nasıl kaybedebiliyorlar ya inanamıyorum!! Bi de bir önceki telefon görüşmesinde kargo takip numarasini söylemiştim, kendileri de sistemden bakmislardi zaten. Bundan sonrasında nasil olur da kargo depoda görünmüyor diyorlar. Resmen skandal!!!

Ben ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum canım. Nasıl bir iş ahlakı bu anlayamıyorum. Bi de her aradığımda memnuniyetsizliginizi ilgili birimimizle paylasicam diyorlar. Sonrasında yaptıkları tek şey uyduruktan bir mesaj atmak.
Kaybettikleri kargomu gerçekten buldular mı? Ondan bile emin değilim. Çünkü hiç net konuşmuyorlar.
Kargoyu nasıl kaybedebiliyorlar ya inanamıyorum!! Bi de bir önceki telefon görüşmesinde kargo takip numarasini söylemiştim, kendileri de sistemden bakmislardi zaten. Bundan sonrasında nasil olur da kargo depoda görünmüyor diyorlar. Resmen skandal!!!
umarım daha fazla uzamadan çözülür bu mesele. mizudan çok memnun olan var ama onlardan değilim şu an için.

İnternete hala güvenemiyorum ben özellikle parfüm konusunda elden alınması tercihimdir

Şikayetvar.com' a yazdım, saatler geçti hiç arayan olmadı. Gerçekten pes!!
Daha önce de başka firmaları şikayet etmişliğim var, onlar anında arayıp durumu düzeltmeye çalışıyorlar ve özür diliyorlardı. Ama Mizu 'da böyle bir kalite anlayışı bile yok.
Bugün mailime bakarken gördüm. Mizudan mail gelmiş "siparişiniz iade edilmiştir" diye. Yani ben dün şikayet ediyorum, arayıp bir özür bile dilemiyorlar. Sadece maille haber veriyorlar, onda da şikayetimden bahsetmiyorlar bile. Sanki çok normal bir iade süreci yönetmişler gibi. Ne kadar terbiyesizler :KK62:
Daha fazla sinirlerimi bozmak istemediğim için arayıp muhatap olmak istemiyorum, yoksa yaptıklarının terbiyesizlik olduğunu söylemek isterdim aslında ama neyse düşünmek istemiyorum paramı bir an önce yatırsınlar da...
Bir daha da asla Mizu' dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Merhaba hanımlar,
Öncelikle trendyol dan burberry body intense edp 85 ml aldım. Kargom geldiğinde heyecanla kutuyu açıp, barkodu sorgulattım. Bi de ne göreyim parfüm 2012 üretimli son kullanma tarihine sadece iki hafta kalmış. Bir yandan üzülerek, bir yandan sinirlenerek siparişi iade ettim. 10 gün sonra aynı parfümü mizu dan sipariş ettim. Siparişim bugün geldi, malesef yine aynı hüsran, bu da 2012 üretim :KK43:.
Alışveriş yaptığım bu iki siteye de gayet güvenirim. Başka zamanlarda başka ürün çeşitlerinde birçok kez alışveriş yaptım; ürünler her zaman orjinaldi ve hep memnun kaldım. Ama bu parfüm konusu çok canımı sıktı gerçekten. Hiç mi kontrol edilmiyor, aklım almıyor? Güvenilir diye bildiğim yerler bile böyle yapıyorsa....
Şimdi ben artık bunlara bile güvenemeyecek miyim? Ne yani durumu çakmayanlara bu ürünleri mi kakalıyorlar? Ne kadar terbiyesizce bir iş ahlakı!!!:KK62:Şikayetmi ve memnuniyetsizligimi kendilerine bir an önce ileticem:KK20:
Hanımlar peki siz hem orjinal, hem fiyat olarak uygun, hem de üretimi yakın tarih olan parfümleri nerden alıyorsunuz? Bana ne tavsiye edersiniz?

Merhabalar, aynı durum şu an benim de başıma geldi, missperadan aldığım parfüm üretim tarihi 2009 yılı çıktı, siteye yazdım paketi açmadıysanız iade edin dediler, siz açılmış kutuyu nasıl iade edebildiniz

3 ocakta elime geçti parfüm ve anında yazdım mail yazdım siteye, ürünlerimiz %100 orijinaldir ve konuyu araştırılıp size dönülecektir cevabını alıyorum her mailde, bu arada 14 gün cayma süresi de geçti cevap beklerken, lanet olsun missperaya da markafoniye de -misspera markafoninin kozmetik ayağı-

Merhabalar, aynı durum şu an benim de başıma geldi, missperadan aldığım parfüm üretim tarihi 2009 yılı çıktı, siteye yazdım paketi açmadıysanız iade edin dediler, siz açılmış kutuyu nasıl iade edebildiniz

3 ocakta elime geçti parfüm ve anında yazdım mail yazdım siteye, ürünlerimiz %100 orijinaldir ve konuyu araştırılıp size dönülecektir cevabını alıyorum her mailde, bu arada 14 gün cayma süresi de geçti cevap beklerken, lanet olsun missperaya da markafoniye de -misspera markafoninin kozmetik ayağı-
Canım ben paketi hiç açmamıştım.
İnşallah benim yaşadığım kadar sıkıntı yaşamazsın. Ben şu anda ücret iadesi bekleme aşamasındayım.

Canım ben paketi hiç açmamıştım.
İnşallah benim yaşadığım kadar sıkıntı yaşamazsın. Ben şu anda ücret iadesi bekleme aşamasındayım.
Bu arada yardımcı olabileceğim birşey olursa sorabilirsin. Anında cevap veremeyebilirim belki ama yine de bildiğim kadarıyla elimden geleni yapmaya çalışırım. Gerçekten insanın sinirini bozan bir süreç çünkü biliyorum malesef.

cazgır ol alttan alma sakın. milattan kalma parfümleri satmaya utanmıyor musunuz her yere şikayet edeceğim sizi de. maille de olmaz arayarak yap bunları. şikayetvar.com a da şikayet bırak.

Şikayet vara yazdım zaten, missperaya mail attım markafoniye mail attım, tüketici hakem heyetine gidicem aradım bilgi almak için gelin dilekçenizi yazalım dediler

Markafoninin whatapp hattına da yazdım, ürünün tekrar satılabilirlik özelliği bozulmadıysa 14 gün içinde iade edebilirdiniz dediler, bozuk bayat diye iade edilen bir ürünü tekrar satışa koymayı düşünüyosanız diyecek bir şey yok zaten dedim, pazartesi gidicem dilekçe için artık

Şikayet vara yazdım zaten, missperaya mail attım markafoniye mail attım, tüketici hakem heyetine gidicem aradım bilgi almak için gelin dilekçenizi yazalım dediler

Markafoninin whatapp hattına da yazdım, ürünün tekrar satılabilirlik özelliği bozulmadıysa 14 gün içinde iade edebilirdiniz dediler, bozuk bayat diye iade edilen bir ürünü tekrar satışa koymayı düşünüyosanız diyecek bir şey yok zaten dedim, pazartesi gidicem dilekçe için artık
Canim merak etme eninde sonunda iadeni yapacaklar, ambalajı açmadıysan mecburlar zaten. Ama işte süreci uzatıp insanın sinirlerini bozuyorlar.
Bu arada sen ambalajı mı açmıştın?

Back
X