İnternetteki yemek tarifleri siteleri

melissa7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
418
19
118
Manisa

İnternette o kadar çok yemek blogları var ki insanın kafası karışıyor hangisinden yapacam diye :KK58::KK58::KK71::KK71:

Sizlerin en çok kullandıkları yemek sayfaları varsa adları yazalım tarif bakarken alternatif olur hepimiz için :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tamamının denendiğini kolayca anlayabileceğiz yemek tariflerinin iştah açan bol fotoğraflarla sunulduğu site:
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamının denendiğini kolayca anlayabileceğiz yemek tariflerinin iştah açan bol fotoğraflarla sunulduğu site:
....

teşekkürler bende yeni evlendim ve yemekle ilgi fazla bi bilgim yok bende
umutsepetim , kevserin mutfağı gibi sayfaları keşfettim

merhaba ben cahide jibek tariflerine bayılırım, yaptığım tüm tarifler gayet başarı olmuştur.

cahide jibek bende buldum da hiç denemedim tariflerini
bir de kekevi var bir tane tarifini yapmıştım güzeldi ve videolu tarifleride var kolaylık sağlıyor :)

cahide jibek bende buldum da hiç denemedim tariflerini
bir de kekevi var bir tane tarifini yapmıştım güzeldi ve videolu tarifleride var kolaylık sağlıyor :)

şimdiye kadar hiç boğaca yapmadım sizin cahide jibek den yaptığımız ve memnun olduğunz tarifi varmı :)

....
bu tarif ama ben yumurta sarısı yerine ggaleta ununa bandırmıştım..

İnternette o kadar çok yemek blogları var ki insanın kafası karışıyor hangisinden yapacam diye :KK58::KK58::KK71::KK71:

Sizlerin en çok kullandıkları yemek sayfaları varsa adları yazalım tarif bakarken alternatif olur hepimiz için :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
nefis yemek tarifleri . com u tavsiye ederim kendi tarif defterini oluşturabiliyorsun ben baha pratik tarifler aldım oradan.

şimdiye kadar hiç boğaca yapmadım sizin cahide jibek den yaptığımız ve memnun olduğunz tarifi varmı :)
Şimdi site adı yada link vericem ama geçen ceza aldım bunun için anlamadım.burda baya verilmiş.Neyse benim favori pogacam pamuk pogaca.Pelin chef sitesinden tarife bakabilirsiniz.

Sıra dışı tarifler yapmak istersen de cafe Fernando...

Şimdi site adı yada link vericem ama geçen ceza aldım bunun için anlamadım.burda baya verilmiş.Neyse benim favori pogacam pamuk pogaca.Pelin chef sitesinden tarife bakabilirsiniz.
Bu topik yeni fark edilip bildirilmiş, link vermek yasak;)

ordan bende bakıyorumda bazen tutmuyor orda da
Ben kk da Nevreste nin tariflerine bakıyorum , aklıma takılan seylerde yardımcı oluyor , kısa surede cevap yazıyor . baska site olarak da bahsettigin yere . Orada tariflere bakarken yorumları ve kaç kişinin tarif defterinde olduguna dikkat ediyorum .

Benim takip ettiğim hepinizin bildiği bir site. Nurselin Mutfağı programını kaçırdığım zaman o siteyi takip ediyorum. özellikle çay saati tariflerine bayılıyorum. Bazen ilgimi çeken yöresel tarifleri de yapıyorum. Bakmak isteyenler buradan ulaşabilir. www.nurselinmutfagi.com

Back
X