Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamının denendiğini kolayca anlayabileceğiz yemek tariflerinin iştah açan bol fotoğraflarla sunulduğu site:
....
merhaba ben cahide jibek tariflerine bayılırım, yaptığım tüm tarifler gayet başarı olmuştur.
cahide jibek bende buldum da hiç denemedim tariflerini
bir de kekevi var bir tane tarifini yapmıştım güzeldi ve videolu tarifleride var kolaylık sağlıyor :)
gayet güzel tarifleri, tavsiye ederimcahide jibek bende buldum da hiç denemedim tariflerini
bir de kekevi var bir tane tarifini yapmıştım güzeldi ve videolu tarifleride var kolaylık sağlıyor :)
3-2-1 poğaça bi dene istersen, çok kolay ve lezzetli oluyorşimdiye kadar hiç boğaca yapmadım sizin cahide jibek den yaptığımız ve memnun olduğunz tarifi varmı :)
nefis yemek tarifleri . com u tavsiye ederim kendi tarif defterini oluşturabiliyorsun ben baha pratik tarifler aldım oradan.İnternette o kadar çok yemek blogları var ki insanın kafası karışıyor hangisinden yapacam diye
Sizlerin en çok kullandıkları yemek sayfaları varsa adları yazalım tarif bakarken alternatif olur hepimiz için![]()
.....
bu tarif ama ben yumurta sarısı yerine ggaleta ununa bandırmıştım..
nefis yemek tarifleri . com u tavsiye ederim kendi tarif defterini oluşturabiliyorsun ben baha pratik tarifler aldım oradan.
Şimdi site adı yada link vericem ama geçen ceza aldım bunun için anlamadım.burda baya verilmiş.Neyse benim favori pogacam pamuk pogaca.Pelin chef sitesinden tarife bakabilirsiniz.şimdiye kadar hiç boğaca yapmadım sizin cahide jibek den yaptığımız ve memnun olduğunz tarifi varmı :)
Şimdi site adı yada link vericem ama geçen ceza aldım bunun için anlamadım.burda baya verilmiş.Neyse benim favori pogacam pamuk pogaca.Pelin chef sitesinden tarife bakabilirsiniz.
Bu topik yeni fark edilip bildirilmiş, link vermek yasakŞimdi site adı yada link vericem ama geçen ceza aldım bunun için anlamadım.burda baya verilmiş.Neyse benim favori pogacam pamuk pogaca.Pelin chef sitesinden tarife bakabilirsiniz.
Ben kk da Nevreste nin tariflerine bakıyorum , aklıma takılan seylerde yardımcı oluyor , kısa surede cevap yazıyor . baska site olarak da bahsettigin yere . Orada tariflere bakarken yorumları ve kaç kişinin tarif defterinde olduguna dikkat ediyorum .ordan bende bakıyorumda bazen tutmuyor orda da