İnternetteki konsantre parfümler hakkında bilgisi olan var mı?

sirinsmurff

Guru
Pro Üye
8 Ekim 2011
1.109
476
Hanımlar merhaba,
İlk defa burda reklamını gördüm, sonra merak edip internette biraz araştırdım ama pek tatmin edici birşey görmedim. Aslında çok ilgimi çekti ama burda sizlere bir sormak istedim. Sizler de benim gördüğüm reklamı gördünüz mü? İnternet siteleri ve instagram hesapları var ama nette yorum bulamadım.
Bu konuda bilginiz ya da tecrübeniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum sizlerden :KK51:.

internette ...com ısımlı ıstede buldum bu parfumlerı. bır parfum hastası olarak bayıldım dıyebılırım. bı kere ıcınde alkol olmadığı ıcın çabucak ucmuyor vücüdun ısısı ile yavaş yavaş buharlaşıyor buda onu çok kalılcı yapıyor. tende durum boyle. giysilerde ise kullandığım tişort u çamaşır makınesınde yuksek derece yıkadığım halde çıkardığımda hala dip notaları duyuluyordu.
hele sabahları dolabı açıyorum haaaar diye burnuma doluyor parfumun kokusu. bence kalıtesının çok altında bır fıyata satıyorlar. tam bır fıyat performans urunu .ben memnun kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsantre parfüm Adıyla instagram ve websitesi üzerinden satış yapan sayfa dolandırıcıdır. Ürünlerin ithal olduğu iddia ediliyor, eğer resmi yollarla ithal edilmiş olsa gereken sağlık veya tarım bakanlığı olması gerekir. Yoksa herkes her kozmetiği ithal edip türkiyede satabilir. Tabiki bu ürünler ithal değil, sahte parfüm satıcılığının başka versiyonu. Faturasız satış yapıyorlar, şikayet ve kapatılmaya karşın benzer isimli yedek instagram sayfaları var. Tabiki ben bu sayfadan kazıklanmış bir mağdurum. Ayrıca ürün cildimi tahriş etti, içinde alkol yok demişler, alkol olsa daha iyiydi, kimbilir ne kimyasallar var. Kazıklanmak isteyen deneyebilir. Ben buradan uyarımı yapmak istedim şayet bu tarz dolandırıcılar hergün artıyor.

Konsantre parfüm Adıyla instagram ve websitesi üzerinden satış yapan sayfa dolandırıcıdır. Ürünlerin ithal olduğu iddia ediliyor, eğer resmi yollarla ithal edilmiş olsa gereken sağlık veya tarım bakanlığı olması gerekir. Yoksa herkes her kozmetiği ithal edip türkiyede satabilir. Tabiki bu ürünler ithal değil, sahte parfüm satıcılığının başka versiyonu. Faturasız satış yapıyorlar, şikayet ve kapatılmaya karşın benzer isimli yedek instagram sayfaları var. Tabiki ben bu sayfadan kazıklanmış bir mağdurum. Ayrıca ürün cildimi tahriş etti, içinde alkol yok demişler, alkol olsa daha iyiydi, kimbilir ne kimyasallar var. Kazıklanmak isteyen deneyebilir. Ben buradan uyarımı yapmak istedim şayet bu tarz dolandırıcılar hergün artıyor.
Geçmiş olsun. Ben de bir ara çok merak edip bu konuyu açmıştım. Ciddi ciddi almayı düşünüyordum, hatta bir kaç tane alacaktım. Yaşadığınız tecrübeyi burada paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu dolandırıcılar da inşallah en kısa sürede ceza alırlar.

X