• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internette yapılacak işler

semkar1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
53
0
86
55
Diğer
slm internet üzerinden yada internete bağlı kalarak yapılacak iş arıyorum. fikirleri olan yada bu konuda bilgisi olan varmı. network ile ilgili ve para kazan siteleri ile ilgili işler tercih etmiyorum
tşkler

Bazı blog ya da site sahipleri kendilerine editör arıyorlar ve reklam gelirlerinden belli bir ücret alabiliyorsun. Tabi bunun için iyi bir araştırma yapmak lazım ayrıca birkaç ay deneme süresi var.

aynen bende bu tarz bir iş arayışındayım üstelik çalışıyorum ama malum ekonomik kriz ve bayanların bitmeyen istekleri
benimde aradığım mesaim harici homeoffice tarzı bi iş:44:

arkadaşlar bende evden yapabileceğim iş arıyordum.ve farmasi kozmetik le tanıştım.avon, orifelame vb. gibi tek farkı %100 türk olması ve daha kazançlı.ayrıca ürünlerinde hiç bir domuz yağı vs yok.direktörllere ssk şansı da var.ürünlerde mükemmel:nazar:

YENİ BAŞLAYACAK OLAN, FİRMALARA YÖNELİK TELEVİZYON PROGRAMI İÇİN CALL CENTER SATIŞLARINDAN EVİNİZDEN ÇALIŞARAK ÖNEMLİ GELİR KAYNAĞI ELDE EDEBİLİRSİNİZ..

Hadi Bize 5 Dakika ayırın ne kaybedersiniz? Beğenmezseniz komple bizi sayfanızdan silin.Ama beğenirseniz tüm dostlarınızla birlikte bize destek sözü veriyormusunuz? BİR ÇOK ENGELLİ KARDEŞİMİZE ve EV HANIMLARINA İŞ İMKANI Hadi sizde destek verin.

DETAYLI BİLGİ İÇİN
İLGİNENLER EKLESİNLER LÜTFEN

nese_soral@hotmail.com

YENİ BAŞLAYACAK OLAN, FİRMALARA YÖNELİK TELEVİZYON PROGRAMI İÇİN CALL CENTER SATIŞLARINDAN EVİNİZDEN ÇALIŞARAK ÖNEMLİ GELİR KAYNAĞI ELDE EDEBİLİRSİNİZ..

Hadi Bize 5 Dakika ayırın ne kaybedersiniz? Beğenmezseniz komple bizi sayfanızdan silin.Ama beğenirseniz tüm dostlarınızla birlikte bize destek sözü veriyormusunuz? BİR ÇOK ENGELLİ KARDEŞİMİZE ve EV HANIMLARINA İŞ İMKANI Hadi sizde destek verin.

DETAYLI BİLGİ İÇİN

nese_soral@hotmail.com

pardon ama bu iş ne üzerine yanlış bişey olmasın ?

Arkadaşlar konuyla ilgili yalnış bir durum yok mail adresimi verdim
İlgilenen arkadaşlara tüm detaylar verilecektir.

Ne kaybedersiniz??? İkna kabiliyetiniz yüksekse çok şey olaacak...

DETAYLI BİLGİ İÇİN

nese_soral@hotmail.com

mail atdım size ama dönüş olmadı:50:

Back