İnternette tanıştık ama üzerime çok düşüyor

Yahu çocuk oyuncağı gibi telefonu eline alan iltifatla şunla bunla kız tavlamaya çalışıyor. Bu devirde babana bile güvenmiceksin diye düşünüyor herkes kaldı ki internetten konuşmak üstelik senin açık açık adın bilgilerin varken orda. Aman diyim sakın

Aman sakın bu devirde babana güvenmiceksin diye düşünüyor herkea kaldı ki internet. Bide senin adın adresin fotoğrafın orda açık açık dururken. Tehlikeli işler bunlar

Kandırılmak ne alaka ben ciddiye almadığımı söylüyorum :KK70:

Hm..cok komik.
Ciddiye almiyorsaniz neden burya konu acma geregi duydunuz.
Alis verise cikabilirdinz mesela.
Televizyon baka bilirdinz.
Neden konu acmak?
Galina kendinizde farkinda degilsiniz daha gidisatin.

Ya ben biryle tanıstım internetten konusuyoruz öyle ama bana asırı ilgi gösteriyor günaydin iyi geceler soyle tatlısın böyle güzelsin öpücükler kalpler bilmem ne acıkcası benmde hosuma gidiyo bu ilgi , sevgilisiymişim gibi davranıyo o yonde seyler soyluyo iltifatlar vs işte hep aklımdasij seni merak ediyorum falan diyo.ama ben ciddiye almıyorm zaten farklı sehirlerdeyiz bulusma imkanımız yok zaten bulusmam da acıkcası ben öylesine görüyorum ne bilyim mutlu oluyorum yani bana oyun gibi geliyor ama ya o bağlanırsa ? Yani böyle bişey olbilir mi bilmiyorum sonucta oda hiç görmediğini birine ne hissedebilirki
Ver bana mail adresini fln bende yazıyım onun dediklerini. Hisse gerek yok herkes herseyı yazabilir. Snra seni buluşmaya ikna eder cıkar sehrıne gelir ve daha biraürü şey. Sanalı boşver reel hayat iyidir.Duygusal açlığınızı kendinizi tehlikeye atarak yaşamanız riskli.

Peki ya sen bağlanırsan?! Bu ihtimal onun bağlanmasından daha kötü, bence yol yakınken bitir bu muhabbeti..

O bağlanırsa diye endişe edip buraya konu açtığına göre demekki bağlanmaya başladın. Aman diyeyim...

Adam bariz yokluk çekiyor. İnternetten tanışmanız sorun değil. Sorun hiç görmediği birine çok ilgili davranması.

Ya ben biryle tanıstım internetten konusuyoruz öyle ama bana asırı ilgi gösteriyor günaydin iyi geceler soyle tatlısın böyle güzelsin öpücükler kalpler bilmem ne acıkcası benmde hosuma gidiyo bu ilgi , sevgilisiymişim gibi davranıyo o yonde seyler soyluyo iltifatlar vs işte hep aklımdasij seni merak ediyorum falan diyo.ama ben ciddiye almıyorm zaten farklı sehirlerdeyiz bulusma imkanımız yok zaten bulusmam da acıkcası ben öylesine görüyorum ne bilyim mutlu oluyorum yani bana oyun gibi geliyor ama ya o bağlanırsa ? Yani böyle bişey olbilir mi bilmiyorum sonucta oda hiç görmediğini birine ne hissedebilirki
bende eşimle nette tanışmadım ama ilk tanışmamızdan sonra ayrı şehirlerde olduğumuz için sürekli netten devam ettik. netten tanışıp evlenip çok mutlu olanda var sonu hüsranla bitende karar senin. o bağlanırsa demişsin ya sen bağlanırsan? bence bir erkek hiç görmediği bir bayana samimi davranmamalı

1-Konuştuğu tek kişi siz değilsiniz.
2-Görmeden, dokunmadan, hissetmeden aşkımlar, öpücükler, kalpler falanda neyin nesi?
3-Kanmayın artık şu asosyal erkek müsvettelerine!
4-Erkekler biz kadınlara oranla daha duygusuzlar. Emin olun uzaktan uzağa bağlanmazlar. O konuda hiçbir şüpheniz olmasın :KK14:

Çok yılışık bir karakter belli ki, ağır insanlarla görüşmen en mantıklısı..

Bir erkek öyle çok şap şup olmucakkk...

O zaman tavrını koyacaksın açık net şekilde ki yapmasın

yanlıs soruyu sormussun bence.. ya sen baglanırsan?

Daha iki uç gün önce konun vardı.sınıfta sana bakan çocukla ilgili

Ondan önce konuştuğun birinin seni ekmesiyle ilgili konun vardı

Ondan önce egosu tavan olan birisi vardı

Ondan önce basketçi biri vardı

Yine ondan önce başkalarından hoşlandığınla ilgili konuların vardı.

Bugünde internetten tanıştığın biriyle ilgili konun var

Ben senin ask hayatini Çözemedim ve anliyamadim

Bundan sonra nerede ve nasıl biri olucak merak ediyorum.

Her hafta iki konu ve birbirinden farklı erkeklerden hoslanmanla ilgili konular

Sonu ne olucak bilemiyorum

İşi gücü var mı
yaşınız kaç
nette hangi ortamda tanıştınız
chat sohbet falansa güvenmemekte haklısın
ama netten tanışıp evlenen de var
sonuçta bunlar aracı dışarıda da tanışabilirdiniz
geçen gün 9 yıllık evli arkadaşımın eşiyle netten tanıştığını öğrendim
tam birbirine denk ve çok iyi anlaşıyorlar
olur mu olur yani

boyleleri internette cok var .. bir boslukta kaliyorlar baska birisini bulana kadar netten ilgileniyorlar baskasi cikinca sen akla bile gelmiyosn ..belki sen kiziyosn yorumlara zamaninda bende kizmistim.ama inanmaman en dogrusu :KK66:

bencede hemen bitirmelisin. aynı şehirde bile değilsiniz. olmayacak duaya amin deme derim. sonra içinden çıkamazsın. hemen bağlantıyı kesmelisin....

X