- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.303
- 333
- Konu Sahibi catterflym
-
Sizlerle mutlulugumu paylasmıstım bırkac gun once evlenme teklifi aldım diye.Şimdide babama solemem gerekıyor ama babam cok ama cok katı nasıl soylıcez, hıc bılmıyorum.Bız ınternetten tanısstık askımla.Ama aynı unıversıtede okuduk.Benım unıversıteye basladıgım yıl, onunda son senesıymıs.Babama mecburen yalan solıcez.İnternetten dıyememNasıl soleyebilirim?Fıkır verebilirmisiniz, cok zor durumdayım."Okuldan tanıyordum.Yolda karsılastık, aılesını gondermek ıstedıgını soyledı" desem, ne kadar ınandırıcı olur bılmıyorum. Ama buna benzer seyler dusunuyoruz.
Onun dısında annem annesıyle goruscek.Önce dısarda dıyor annem.Eve mı gelmelerı gerekır, annesı ve kadın akrabalar...Sız fıkır verırsenız sevınırım..Cok saolun sımdıden.
Aynisi benim basimdanda gecti cokta degil hani 1 ay önce...
nasil desem nasil desem dedim ama sonra umdum kadar kötü karsilamadilar ama cok mücadele ettim... yinede yeri geldidinde lafi sokuyorlar hic ama hic tavsiye etmedikleri durumdu cünkü ama büyük konusmamak lazim..
bende yalan söyledim beni cat görmeye geldi is yerinde diye haberim yoktu arkadastan almis adresi falan :) halbuki bulusmaya gittim anneside geldi :) ama hala bilmiyorlardi taki annesi isteme gününde agzindan kacirdigi zaman potu kirdi yani bizimkiler köpürdü ve direk hayir dediler duruma
bende ne edip lafi degistim artik ...ay cok zor yalanla basa cikmaz bigün illaki cikiyor ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?