Kız İsteme internette tanistigimi nasil söylebilirim ?

catterflym

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.303
333
Sizlerle mutlulugumu paylasmıstım bırkac gun once evlenme teklifi aldım diye.Şimdide babama solemem gerekıyor ama babam cok ama cok katı nasıl soylıcez, hıc bılmıyorum.Bız ınternetten tanısstık askımla.Ama aynı unıversıtede okuduk.Benım unıversıteye basladıgım yıl, onunda son senesıymıs.Babama mecburen yalan solıcez.İnternetten dıyemem Nasıl soleyebilirim?Fıkır verebilirmisiniz, cok zor durumdayım."Okuldan tanıyordum.Yolda karsılastık, aılesını gondermek ıstedıgını soyledı" desem, ne kadar ınandırıcı olur bılmıyorum. Ama buna benzer seyler dusunuyoruz.
Onun dısında annem annesıyle goruscek.Önce dısarda dıyor annem.Eve mı gelmelerı gerekır, annesı ve kadın akrabalar...Sız fıkır verırsenız sevınırım..Cok saolun sımdıden.

Son düzenleme:
madem babanız katı,bence netten tanıştığınızı hiç söylemeyin...var olan şansınızı da sıfıra indirirsiniz çünkü.uyduracağınız yalanın ana hatları iyi,o şekilde tanıştığınızı söylersiniz olur biter.annelerin tanışmasına gelince de,dışarıda görüşme yapılması bana biraz ters,ev açmak daima misafirperverliğini gösterip baştan sıcak bir ortam yaratacağı için,ben olsam eve davet ederdim.ama muhakkak annenizin de vardır bir düşüncesi...hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Tesekkur ederim yorumunuz ıcın.Annemın dusuncesı ılk olarak dısarıda bır kahve ıcıp, tanısmak.Daha sonra belkı evde, annesı ve kadın akrabalarından kım gelırse onlarla tanısmak.Daha hiç tanımadıgım bırıyle ılk olarak dısarda tanıssak daha ıyı olur daha sonra evımıze mısafır ederız dedı.Bende onayladım ama normalde nasıl olur boyle ısler hıc bılmıyorum gercekten

bence de internet olayına hiç girmeyin okulda tanıştığınızı söylesenizde olur neticede üniversite okumuşsunuz babanız çok katı olsada bir gün biriyle evlenmek isteyeceğinizi az çok tahmin ediyordur. annelerin tanışmasına gelincede ben olsam evde olmasını isterdim ama bu olay babanızdan gizli olacaksa eğer dışarıda olması daha mantıklı çünkü olurda babanız eve gelirse o anda öğrenmesi çok daha kötü anneniz tanıştıktan sonra babanıza açar konuyu anneler hep kurtarıcı zaten bu konularda...

şimdiden mutluluklar dilerim...

canım yaa... bende çok korkmuştum babama söylerken o günleri hatırladım okurken... ama kendimden de yakın çevremden de gördüğüm kadarıyla anneler daha tepkili oluyorlar... babalar sanki kızları doğar doğmaz bu günün geleceğinin farkında da anneler daha duygusal oluyor. bence çık bir anda söyle, beklemek daha stresli. interneti filan da karıştırma, ne farkeder sanki yüz yüze tanışsan alnında mı yazacak iyi biri mi kötü biri mi??? okuldan dersin olur biter zaten sanmam o kadar sorsunlar sana gelsin biz görelim diolar genelde (sen aşıksın ya senin görüşlerin taraflı olur şimdi )

ınternetı solemıcez kesınlıkle cunku o zaman bastan onaylamayacagı kesın.İnşallah tepki vermez ama daha ıkı hafta kadar soylemıcem, oncelıkle annelerımız tanıscak cunku.Bır sorun cıkmazsa babama solıcem.O an ne tepkı verır hıc bılmıyorum su an ıcın hıc beklemedıgı bısey cunku

ne tepki verecek eninde sonunda olucak zaten biliyor ilk bi sorar nedir necidir annende yardımcı olur konusmada...sonra gelirler istemeye oh ne guzel

Son düzenleyen: Moderatör:
vericegi tepkiyi çok merak ediyorum gercekten
bu haftasonu annemler buluscak kısmetse dısarda bulusuyoruz :)

Canım inanmıyorum yaa ben bu yazıyı daha yeni gördüm. Benimde aynı şey başıma geldi kaderlerimiz benzer sanırım Bizde aynı ünv. deniz ama ünv. de senin dediğin gibi ben başlarken o bitirmiş tanışmamıştık okul ortamında. Sonra facede arkadaş guruplarında konuşmaya başladık ve 2 sene oldu evlenme teklifinde bulundu bi kaç gün önce ve ertesi gün aileme söyledim tabi netten tanıuştık desem ailemin gözünde önemsenmez istemezler diye düşündüm. Okulda arkadaşlar vasıtasıyla anıştığımızı söyledim. Bakalımm önümüzdeki ay sözüm olcakk heycan doruktaaa ama çok çok zor bişeymişşşş:26:

Aynisi benim basimdanda gecti cokta degil hani 1 ay önce...
nasil desem nasil desem dedim ama sonra umdum kadar kötü karsilamadilar ama cok mücadele ettim... yinede yeri geldidinde lafi sokuyorlar hic ama hic tavsiye etmedikleri durumdu cünkü ama büyük konusmamak lazim..

bende yalan söyledim beni cat görmeye geldi is yerinde diye haberim yoktu arkadastan almis adresi falan :) halbuki bulusmaya gittim anneside geldi :) ama hala bilmiyorlardi taki annesi isteme gününde agzindan kacirdigi zaman potu kirdi yani bizimkiler köpürdü ve direk hayir dediler duruma
bende ne edip lafi degistim artik ...ay cok zor yalanla basa cikmaz bigün illaki cikiyor ortaya

Annesinin haberi yok muydu böyle bir senaryodan :26:

annem o an haberim var görüstüklerinin deyince kadin anlamiski haa söylemis gercegi gibisi...potu kirdi allahtan o anda mutfaktaydimda offff...bide annem gel buraya bakim deseydi ne diyor bak diye yemistim ayvayi (allahtan olmadi ...tabi gittiklerinde olay patladi!!!

cnm becde söylemeyin internetten tanıştığınızı bide aynı okulda okumuşsunuz okulda tanıştık dersiniz bizde internetten tanıştık ve ayrı sehirlerdeydik düğünde tanıştık dedikte inandılar size kesin inanırlar biz evlendik bide kızım oldu hala kimse bilmiyor internnet tanıştığımızı cnm inş senin içinde herşey yolunda giderr....

söylemişssindir herhalde artık :26: sonuç nedir neler oldu anlatırmısın:44:

babama "beni istemeye gelcekler, okuldan arkadasımdı, cok duzgun bırısı, bana cıddı oldugunu, aılesıyle gelmek ıstedıgını" söledim babam once cok sasırdı sonra gezdınız mı dedı hayır arkadastık gezmek ıstemedıgını cıddı dusundugunu soledım.
Oyle olunca babam yumusadı bır kac sru sordu tamam gelsınler dedı ben gorucu usulu gıbı bır hava yarattım babamda ıtıraz etmedı o yuzden
Sonra aılesıyle geldıler bır pazar ıstedıler babam dusunelım dedı sora benımkısıyle bulustu babam konustular dısarda sorakı pazard sözlendik.Şimdilerde nişan icin tarıh bıle aldık 21 mayısta ınsallah
Heşey çok çabuk gelişmiş dimi o korkularım geride kaldı Allaha sükür

Canım çok sevindim, hayırlı olsun, ee darısı başıma inşallah

tebrikler canım,gözün aydın,allah tamamına erdirsin inşalllaaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…