• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internette tanisilan erkek

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Kizlar merhaba yine ben :KK70: , direk konuya giriyorum acil yardiminiz lazim ,
Internetten bi cocukla tanistim dun kendisi biraz havali bir tip , benim resimlerimi gördu begendi beni ,tatlisin dedi , bende kendisini begendim fakat soyle bi sorun var , etrafinda fazla guzel ve iddiali kiz var , bu cocugun nasil dikkatini cekebilirim yani nasil arkadas olabiliriz? sakin dekolte giyim foto cekin demeyin dusunmuyorum öyle seyler :KK70: sevgilisi yok, cevreside zengin ve havali , bense fakir guzel ama gururlu kiz havalarindayim yani :KK43:
Haydi kizlar size guveniyorum siz bana bu konudada akil verirsiniz En Büyük KK:KK36:
ayni ulkede bile degiliz kizlar , bulusma sansimiz yok , ve dun biraz muhabbet ettik :)

Çok üstüne düşüyormuş gibi görünme online ol birşeyler paylaş ama yazma bakalım o illa ki yazar diye düşünüyorum :KK15: Ayrıca dekolteli olmasına gerek yok yeni resimler çekilip online olduğu zamanlar paylaş :KK60:

Internetten bi cocukla tanistim dun kendisi biraz havali bir tip , benim resimlerimi gördu begendi beni ,tatlisin dedi , bende kendisini begendim fakat soyle bi sorun var , etrafinda fazla guzel ve iddiali kiz var , bu cocugun nasil dikkatini cekebilirim yani nasil arkadas olabiliriz? sakin dekolte giyim foto cekin demeyin dusunmuyorum öyle seyler :KK70: sevgilisi yok, cevreside zengin ve havali , bense fakir guzel ama gururlu kiz havalarindayim yani :KK43:
Haydi kizlar size guveniyorum siz bana bu konudada akil verirsiniz En Büyük KK:KK36:
ayni ulkede bile degiliz kizlar , bulusma sansimiz yok , ve dun biraz muhabbet ettik :)
eee çekmişsin ya işe tatlısın demiş

Böyle diyecek biri mevcut mu bilemiyorum :KK53:
Daha dün tanışmışsın az sabır, bi tanı.
Zaten uzak yerlerdeymişsiniz nasıl iyi tanıyacaksın.
Aynen ya dun tanistim bide asiri derecede yogun hani , bana bugun bisey yazmadi bende yazmadim hani of bilmiyorum ya :( iste uzaktan uzaga nasil taniycaz onu bilmiyorum bende.. :(

Yok zaten hani bisey yazmadim bende bugun icin ama o da yazmadi :KK43: elini sallasa ellisi etrafinda tonlarca kiz var neden ben yani :KK43:
İletişimi koparma derim ben. Zaten o dediğin sorunun cevabını zamanla alacaksın.
Ben de eşimle internette tanıştım sayılır. İlk numarasını bile ben istedim. Belli bi yere kadar ben devredeydim, ama sonra ona bıraktım. Buluşma planını falan hep o yaptı. Ben ısrar etmedim. Yani illa ki adım atar sana ısınırsa.

Daha yuz yuze bile gorusmemissin ne bu acele.Belki taniyinca sevmeyeceksin.Tamam paket guzel de ici de guzel mi bakalim.
Sinif farkini simdiden yaratmissin ilerde senin icin problem olabilir bu durum.Ilk konusmada tatlisin demesini normal bulmadim.
Dikkat cekme olayina gelince de dikkat cekmesen yazmazdi degil mi?Zaten kimse sana mustehcen foto önerisinde bulunmaz.Hicbisey yapma beklemede kal bence.Bulusma olmayacaksa kaptirma kendini.Sanalda iliski yurumez.

Back