• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

* İnternette online ve ücretli gerçek kahve falı bakımı yapan siteler,kişiler ?

Moonlight1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar malum fala meraklıyız hele ki sıkıntılı zamanlarımızda bişeyler duymaya gerçekten ihtiyacımız oluyo.benim internette bulabildiğim,bildiğim
sadece 3 site var. binnazabla.com , tellwe.com , kahvemvefalim.com .
binnazabla ya bikaç kez fal baktırdım.ücretliydi ve biraz pahalıydı..eh işte diyebilirim biraz genel anlatımdı. tellwe.com a hiç ücretli fal baktırmadım.ücretsiz promosyon fal baktırdım
ve kesinlikle hiç beğenmedim,berbattı ayrıca güven duymadım siteye zaten. kahvemvefalım a bikaç kez baktırdım hep ücretsiz bakıyor ama sallamaca,uydurmaca.

* Şimdi size soruyorum arkadaşlar bu 3 sitenin dışında internetten ücretli,kaliteli fal bakabilecek site ya da kişiler biliyormusunuz,hiç denediniz mi ? :))

böyle şeylere inanmayın ya hepsi fasa fiso sallıyorlar geleceği kimse bilemez bu tür şeylerle vaktinizi geçirmeyin.Elinizden gelen çabayı her şeyde gösterin olursa olur olmazsa olmaz.Ben arkadaşım aracılığıyla iki üç kez tavsiye üzerne gittim falcıya bir daha asla dedim hiçbir şey çıkmıyor zaten.

rica ederim canım. bu başlık için asıl ben teşekkür ederim. msn den canlı bakıyor böylece gitmeye gerek kalmadan ama aynı zamanda birebir iletişim içinde oluyorsunuz :))))

Ben falsepeti die bi sitede nesibeye baktırıorum çokda memnunum bende çwremde tavsiye ederim şekerim

ben de deneyimlerimi yazayım sizlere belki fikir olur .. Ben şuan için Tellwe.com'cuyum :) oradaki falcılara da epey baktırdım ..

TheRose : promosyon falımı yorumlamıştı ve bu yüzden biraz genel söylemlerdi .. promosyon yorumladığı için çok görmemek gerek ama fena değildi buna rağmen

medyummeral : favorilerim arasında, detaylı özenli bir bakımı var ve isabetli yorumlar yapıyor, gelecekle ilgili 1 ay dediği için beklemedeyim.Çok ilgili bir yorumcu, yorum bitti iş bitti yapmıyor tavsiye ederim

fatema : bu falcı da sağolsun promosyonumu yorumlamıştı ve genel durum analizi başarılı

cingenefalcisevil : sanal fincan göndermeme rağmen müthiş bir bakımı vardı şiddetle kesinlikle tavsiye ediyorum hisleri inanılmaz güçlü ve nokta atışları on numara. Uzun süredir yolunu gözlüyorum ama malesef pek online olmuyor

demuas : genel durum anaizi oldukça güzeldi

kallista : inanılmaz uzun yorum yapmıştı bana, daha çok sembolleri yorumlayan bir falcı, örneğin kaplumbağa gördüm bu ev ya da evlilik demektir tarzında. güzel bir yorumcu

medyumserkan : sevil gibi diğer favorim serkandır inanılmaz hisleri güçlü şiddetle tavsiye ederim verdiği zamanlar birebir örtüştü benimle ama bu geçmiş zamandı fakat şiddetle tavsiye ediyorum. yine sevil gibi nadir online olan falcılardan

damdakikemancı : eh işte genel bir yorumdu bence .. nisan ayında anlarım kehanetini bakalım :)

FalciNurseli : bu falcıyı da beğendim nokta atışları oldu. Mart'ın 20. gününden sonra diye tarih verdi bakalım ..

FalaNiyetHakkaniyet : genel durum analizi harikaydı, tavsiye ederim. bahar mevsiminde mart ayıyla birlikte demiş yine bekleme modu :)

crazywomen : su falı baktırmıştım ve gerçekten harikaydı kesinlikle tavsiye ederim

var ben aldım.alan başka arkadaşlarım var ..almadıysan mesaj at sisteme,hemen cevaplıyorlar
kızlar şimdi despinaya baktırdım,neler neler yazmış ben şok oldum hepsini bilmiş
diğerleri kaldı onlara bakayım paylaşcam burdan:21:

bir sorayım bakalım..

lebudayı muhtemelen ben sormuşumdur :) çok sağol canım :)

Ben baktirdim lebudaya, hatta promosyon degil normal baktirdim daha iyi ve detayli baksin diye.
Bazi detaylari çok iyi tahmin etti am verdigi süre çok ama çok uzun o yüzden dedikleri çikarmi bilmiyorum, çünkü araya çok mesafe girmis oluyor

lebudaya şu an bende 1 tl lik promosyon yolladım tarot açılımı
arkadaşlar merak ettiğim bir şey var hangi fala baktırdığınızda bu kadar ağzınız açık kalacak yorum alıyorsunuz ya da ne tip soruyar soruyorsunuz da öyle cevaplar veriliyor isim tarih falan
ben soruyorum hep çok genel cevaplar alıyorum neden ki?

lebudaya şu an bende 1 tl lik promosyon yolladım tarot açılımı
arkadaşlar merak ettiğim bir şey var hangi fala baktırdığınızda bu kadar ağzınız açık kalacak yorum alıyorsunuz ya da ne tip soruyar soruyorsunuz da öyle cevaplar veriliyor isim tarih falan
ben soruyorum hep çok genel cevaplar alıyorum neden ki?

ben kahve baktirdim, ama promosyonlu olandan degil normal fiyatina. Ve eski sevgilimin dogdugu ayi bildi, onun fiziksel olarak tarif etti ve söyledikleri tamamen dogruydu.
ama diger kisimlar biraz geneldi
ben diger falcilara promosyond gönderdigimde baya kisa ve geneldi o yüzden promosyon göndermek istemedim, promosyon fallardan daha uzun ve datayliydi ama bir sesli falin yerini tutmuyor çünkü yazdiklari uzun olsada bir 10 dakikalik dinlemeyi tutmuyor

ben kahve baktirdim, ama promosyonlu olandan degil normal fiyatina. Ve eski sevgilimin dogdugu ayi bildi, onun fiziksel olarak tarif etti ve söyledikleri tamamen dogruydu.
ama diger kisimlar biraz geneldi
ben diger falcilara promosyond gönderdigimde baya kisa ve geneldi o yüzden promosyon göndermek istemedim, promosyon fallardan daha uzun ve datayliydi ama bir sesli falin yerini tutmuyor çünkü yazdiklari uzun olsada bir 10 dakikalik dinlemeyi tutmuyor

cevap için teşekkür ederim:)
bende ilk defa promosyon göndereceğim daha önce telwe de ve başka bir sitede baktırmıştım ücretli hic güzel cevaplar alamamıştım
bir de şu an birinci sırada görünüyorum ve çevrimiçi falcı bu falcının huyunu bilmiyorum erken mi bakıyor geç mi evden çıkmam lazım meraktan bekliyorum daha çıkadım :)

Son düzenleme:
cevap için teşekkür ederim:)
bende ilk defa promosyon göndereceğim daha önce telwe de ve başka bir sitede baktırmıştım ücretli hic güzel cevaplar alamamıştım
bir de şu an birinci sırada görünüyorum ve çevrimiçi falcı bu falcının huyunu bilmiyorum erken mi bakıyor geç mi evden çıkmam lazım meraktan bekliyorum daha çıkadım :)

benimkine 2-3 saat içinde bakmisti, beklemek zor biliyorum :)

Ben baktirdim lebudaya, hatta promosyon degil normal baktirdim daha iyi ve detayli baksin diye.
Bazi detaylari çok iyi tahmin etti am verdigi süre çok ama çok uzun o yüzden dedikleri çikarmi bilmiyorum, çünkü araya çok mesafe girmis oluyor

hmm evet aktarmalı tarihler biraz sekteye uğrayabilir. Ben de tanıtım falı gönderdim hatta sonucu belli olan şeyi bilmiyorum gibi sordum bakalım tutturacak mı :) fal yorumlanınca ayrıntıları paylaşırım

falimpir de hep mi böyle bekletiyorlar yoksa tanıtım falı bakmayanlara mı atıyorum ben :ssz: yorum yazıyorum ama herhangi bir cevap da gelmiyor.
Şehnaz ve KADERCİ gibi...

Back
X