Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 10 yasinda kizim evde internete giriyor ben bu kadar uzun sure intetnete girmesini istemiyorum surekli kavga ediyoruz interneti kendim istedigim zaman kapatip acabilecegim bir sistem varmi ttnet bu arada wifi acip kapatin demeyin baska yontem tavsiye edermisiniz.
Modemi kapatin? Anlar mi?
Benimkilerde biliyorda.. bi umut iste: ( bazi modemlerin ac kapat dugmesi oluyo ya.. bozuldu dese almiycaz internet dese mesela..10 yaşında çocuk anlamaz mı 3 yaşındaki bile anlar 4 ışığı yanmazsa çalışmaz derdi oğlum
Bizim modem bu dediginden boylr bi ozelligi oldugunj bilmiyodumÇoğu modemlerde ‘aile koruması’ modülü var. Yasaklı siteleri oluşturup, saat aralığı girerek çocuğunuz için bi profil oluşturabilirsiniz. Zyxel modemlerde var sanırım ama diğerlerinde de olur. Bilişim ile ilgilenen bi tanıdığınız varsa halleder. Ya da ttnet’i arayın, aile koruması hakkında yardımcı olurlar.
Telefonu elinden alin o zsman, gucun yeterse tabiiSitelerde gezinti yapmiyor watsapp konusuyor.wifi kapatmayi bende biliyorum.baska bir yontem varsa bilmedigim onu soruyotum.
Rencide edici cevap yazmayın lütfen bende biliyorum aklım var çok şükür sadece sistemsel kapatmak mumkunmu fikir istedimTelefonu elinden alin o zsman, gucun yeterse tabii
Çoğu modemlerde ‘aile koruması’ modülü var. Yasaklı siteleri oluşturup, saat aralığı girerek çocuğunuz için bi profil oluşturabilirsiniz. Zyxel modemlerde var sanırım ama diğerlerinde de olur. Bilişim ile ilgilenen bi tanıdığınız varsa halleder. Ya da ttnet’i arayın, aile koruması hakkında yardımcı olurlar.
‘Ebeveyn kontrolü’ adı altında sanırım Zyxel lerde. İstenilen gün ya da saat aralığı seçilip, yasaklı siteleri de ekleyebiliyorsunuz.Bizim modem bu dediginden boylr bi ozelligi oldugunj bilmiyodum
Rencide etmek icin yazmadim. Simdikinin 10 yasindaki cocuklari 19 yasindakiler gibi ukela cunkuRencide edici cevap yazmayın lütfen bende biliyorum aklım var çok şükür sadece sistemsel kapatmak mumkunmu fikir istedim
Bagımlı oldugunu kim söyledi lafı nasil istediginiz gibi sündürüyorsunuz10 yaşındaki çocuğu bağımlı yapana kadar aklınız nerdeydi ya. Daha hala ne fikri kapatın gitsin mobil İnternet kullanın çok lazımsa. Zehirliyosunuz çocukları haberiniz yok