• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet üzerinden satmak istediğim eski kıyafetlerimin ödemesi bana nasıl yapılır??

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Arkadaşlar merhaba.. giymediğim ya da sadece bi iki gez giyilmiş çok fazla kıyafetim ayakkabım var..hem dolabımı küçültmek hem de şu sıra da biraz birikim yapmak istiyorum .. biraz paraya sıkışığım..internet üzerinden kıyafet satan arkadaşların bu konuda tavsiyelerini bekliyorum.. ödemeyi nasıl alıyorsunuz? Hangi uygulamayı tavsiye edersiniz... en rahat ve güvenli vs bilgi verirseniz çok sevinirim.. sevgiler 💕💕💕

Dolap uygulamasını kullanıyorum ben . Sattığınız ürünün ücretini isterseniz banka kartınıza aktarabiliyorsunuz. İsterseniz dolap hesabınızda tutup onunla alışveriş yapabiliyorsunuz . Memnunum :)

Peki bana ödeme kısmı nasıl yapılıyor.. ?

Oraya banka hesap bilgilerinizi kaydediyorsunuz. Alıcınıza gönderdiğiniz sipariş alıcı tarafından onaylandığında bakiyeniz önce 'dolap hesap' ınıza yatıyor; sonra onu isterseniz direkt banka hesabınıza yatırabiliyorsunuz. Ya da dolap'ta harcayabiliyorsunuz.:)

Oraya banka hesap bilgilerinizi kaydediyorsunuz. Alıcınıza gönderdiğiniz sipariş alıcı tarafından onaylandığında bakiyeniz önce 'dolap hesap' ınıza yatıyor; sonra onu isterseniz direkt banka hesabınıza yatırabiliyorsunuz. Ya da dolap'ta harcayabiliyorsunuz.:)
Anladım.. çok teşekkürler ☺️

Tekrar merhaba. Geçenlerde ilk defa gardropstan bi ayakkabı sattım . 3 gün önce PTT kargo ile gönderdim. Biliyorsunuz gardrops PTT ile anlaşmalı. Bugün gönderdiğim kişi yazmış bana. Diyor ki: Hala elime ulaşmadı, inşallah kaybolmaz, başka arkadaşlarımın hep kargosu kayboldu. Zaten ptt aşırı yavaş 1 ayda anca gelir..keşke başka şirketle yollasaydın falan diyor kadın..!!..dedim kaybolmaz kargo takipten takip et. Kargo takip numarası da var zaten..ayrıca gardrops PTT ile anlaşmalı sadece dedim.. yaa öyle mi bilmiyordum diyor...!! ve ben kıllandım.. ilk defa bi ürün sattım onda da dolandırıcıya mı denk geldim yoksa ..!!! Bu tarz şeylerin önü nasıl alınıyor acaba ??

Yukarda belirttiğim alıcı sizce sıkıntılı bi tip mi 🙄

Back
X