internet üzerinden satmak istediğim eski kıyafetlerimin ödemesi bana nasıl yapılır??

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Arkadaşlar merhaba.. giymediğim ya da sadece bi iki gez giyilmiş çok fazla kıyafetim ayakkabım var..hem dolabımı küçültmek hem de şu sıra da biraz birikim yapmak istiyorum .. biraz paraya sıkışığım..internet üzerinden kıyafet satan arkadaşların bu konuda tavsiyelerini bekliyorum.. ödemeyi nasıl alıyorsunuz? Hangi uygulamayı tavsiye edersiniz... en rahat ve güvenli vs bilgi verirseniz çok sevinirim.. sevgiler

Dolap uygulamasını kullanıyorum ben . Sattığınız ürünün ücretini isterseniz banka kartınıza aktarabiliyorsunuz. İsterseniz dolap hesabınızda tutup onunla alışveriş yapabiliyorsunuz . Memnunum :)

Peki bana ödeme kısmı nasıl yapılıyor.. ?

Oraya banka hesap bilgilerinizi kaydediyorsunuz. Alıcınıza gönderdiğiniz sipariş alıcı tarafından onaylandığında bakiyeniz önce 'dolap hesap' ınıza yatıyor; sonra onu isterseniz direkt banka hesabınıza yatırabiliyorsunuz. Ya da dolap'ta harcayabiliyorsunuz.:)

Anladım.. çok teşekkürler

Yukarda belirttiğim alıcı sizce sıkıntılı bi tip mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…