Internet üzerinden para kazanmak

alwaysnforever

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
948
1.555
313
Ankara
Merhabalar herkese
Maddi olarak cok zor bir dönemden geçiyorum. Öğrenciyim ve cok yoğun şekilde çalışıyorum. O yüzden normal bir işte çalışmam gibi bir seçenek yok şimdilik. İnternet üzerinden yapabileceğim işler var mı? Bunu yapanlariniz varsa lutfen yardımcı olur musunuz? Bütün fikirlere açığım. Iyi seviyede ingilizcem var. Az da olsa bir seyler kazanmam lazm.
Teşekkürler şimdiden

Tercüme bürolarına başvurun. İngilizce seviyeniz iyiyse size dışarıya çeviri işi verirler. Sayfa başına para alıyorsunuz, ne kadar çevirebilirseniz o kadar kazanırsınız

Tercüme bürolarına başvurun. İngilizce seviyeniz iyiyse size dışarıya çeviri işi verirler. Sayfa başına para alıyorsunuz, ne kadar çevirebilirseniz o kadar kazanırsınız
Ya şu çeviri işini de örnek vermeseniz keşke. İşin içindeyim ben olmuyor öyle iyi bilmekle çeviri yapmak. Kaldı ki çeviri öğrencileri bile bazen yapamıyor komplike cümleleri. Bu üyenin İngilizce seviyesi nedir bilemem baya iyiyse sayfa başı 5 tl alırım derse iş verirler onu da yapmak ister mi bilmem zaten yoğunum demiş 10 sayfa gelse 50 tl için uğraşır mı bilemem....

Back
X