• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet üzerinden kendi işimizi yapalım paraya ihtiyacı olan gencler :))

Zey1907

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
94
0
6
34
Diğer
Merhaba , el işinden anlayan bebek süsü nikah şekeri keçe butik kurabiye kısacası evde yapılabilir internette sayılabilir şeyler yapabilen elinden gelen arkadaşlarla toplanıp internet üzerinden iş yapıp paramzı kazanalım istiyorum var mı ben gibi düşünen bu yolda benimle olan :68::1:

Hiç mi ilgisini çeken yok canım koca forumda tek miyim :18: :50::9:

güzel düşünmüşsün fakat yapılanlar her sitede satılmaz onun için özel bi site yapmak lazım. herkes yeni bi site kuramaz ve maliyetli ve çok zaman isteyen bi iş olur bu. yani çok zor bişey :50:

güzel düşünmüşsün fakat yapılanlar her sitede satılmaz onun için özel bi site yapmak lazım. herkes yeni bi site kuramaz ve maliyetli ve çok zaman isteyen bi iş olur bu. yani çok zor bişey :50:

Canım benim siteden kastım öyle site değil :) kadınlar klübü Face instagram gibi ağlardan kargolayalım herkez yaptığın resmini koyar kendi siparişini alır yollar müşterisine :) biz ev düzecek kızlarız ihtiyacımız var :16:

Son düzenleme:
Canım benim siteden kastım öyle site değil :) kadınlar klübü Face instagram gibi ağlardan kargolayalım herkez yaptığın resmini koyar kendi siparişini alır yollar müşterisine :) biz ev düzecek kızlarız ihtiyacımız var :16:

bende bişeyler yapıp satmak isterdim ama bana satılmazmış boşuna uğraşırmışım gibi geldi. şimdi çoğu kişi böyle şeyleri internetten almıyo :50:

bende bişeyler yapıp satmak isterdim ama bana satılmazmış boşuna uğraşırmışım gibi geldi. şimdi çoğu kişi böyle şeyleri internetten almıyo :50:

Canım bende öyle düşündüm Ama o kadar çok kişi gördüm ki bu işi yapan ve para kazanan denemkle kaybetmem diye düşndm açıkcası

Canım bende öyle düşündüm Ama o kadar çok kişi gördüm ki bu işi yapan ve para kazanan denemkle kaybetmem diye düşndm açıkcası

ya bende fazla giymediğim kıyafetleri filan gitti gidiyorda satmak istedim * lı olan her şeyi yazdığım halde kırmızılı olan yerlere dikkat edin diye yazı çıktı sürekli ekleyemedim. bi de sattığın üründen 5 lira kesinti yapılıyo

ya bende fazla giymediğim kıyafetleri filan gitti gidiyorda satmak istedim * lı olan her şeyi yazdığım halde kırmızılı olan yerlere dikkat edin diye yazı çıktı sürekli ekleyemedim. bi de sattığın üründen 5 lira kesinti yapılıyo

Anladım canım bende ikinci el esyalarımıda elden çıkarmak istyorum ama sosyal medya daha uygn gelyo bana en azından neyn ne oldgnunanlayp ögrenene kadar oralarda satış yapmak istyorum :)

Anladım canım bende ikinci el esyalarımıda elden çıkarmak istyorum ama sosyal medya daha uygn gelyo bana en azından neyn ne oldgnunanlayp ögrenene kadar oralarda satış yapmak istyorum :)

peki hiç o şekilde satış yaptın mı? ben yapmadım ödemeler nasıl alınıyo vs. mesela bi ceketim var hiç giyilmemiş gibi bişey onu ve çok az giyilmiş elbiselerimi satmak istiyorum

peki hiç o şekilde satış yaptın mı? ben yapmadım ödemeler nasıl alınıyo vs. mesela bi ceketim var hiç giyilmemiş gibi bişey onu ve çok az giyilmiş elbiselerimi satmak istiyorum

Yok canım yapmadım ama burda ve instgramda sahit oldum ödemeleri hvale yapıyorlar yada kapıda ödeme falan seklidnde

Merhaba , el işinden anlayan bebek süsü nikah şekeri keçe butik kurabiye kısacası evde yapılabilir internette sayılabilir şeyler yapabilen elinden gelen arkadaşlarla toplanıp internet üzerinden iş yapıp paramzı kazanalım istiyorum var mı ben gibi düşünen bu yolda benimle olan

canım bende bu işi düşünüyorum araştırmadayım ben zonguldakta yaşıyorum biraz riskli bir iş ama denemek lazım :)

Arkadaşlar bakıyorum da hep risk demişsiniz. Bu neyin riski? Bir sermayemi koyuyorsunuz ortaya? İnternette herşey satılıyor artık. Şahsen ben faceden gittigi..dan falan sürekli alışveriş yapan insanım. Bende kıyafetlerimi satabilirim. Maşallah sürüsüne bereket ful marka bir gardıroba sahibim. Ancak şuan yazıyor olmamın tek sebebi size destek vermek. Lütfen gözünüzü korkak alıştırmayın. Kaybedecek neyiniz var. Baktınız ki satılmadı, sevdiklerinize hediye edersiniz. Kolay gelsin şimdiden. Başarılaaar :-)

ben de satmak isterim el emeği uğraşıp yapıp e yakında düğün var:) ama ne bileyim tutmaz gibi geliyor sonuçta toptan almıcaksın maliyetin üzerine biraz koymalısın ki kar edesin ama internette artık her şey var ve senin yaptığından daha daha ucuzları da olacaktır.onun için uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.

bende hiç deneyimim ve bilgim olmamasına rağmen 1 ay önce internet üzerinden ssatış yapmaya başladım..Allaha şükür iyi kazanıyorum.. benden sizlere tavsiye mutlaka yapacağınız işe biraz birikim yapmanız.. yani çok büyük paralar değil ama sermaya koymanız şart.. yapacağınız işe göre değişir tabi bu.. ben hesaplamadım ama koyduğum pR aşağı yukarı 1000 lirayı geçmez.. bunu çok az zamanda da çıkardım.. ayrıca korkmayın şimdi herşey internet üzerinden satılıyor başlarsanız devamı mutlaka gelir..

arkadaşlar.. katalogtan tanınmış markaların giyim ve kozmetik ürünlerinin satışını yapıyorum. kar oranı %30-40 arası ve 5 nesile kadar da üyelerden prim kazanıyorsunuz. ayrıntılı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz. 2-3 senedir yapıyorum ve üyelerime de her konuda destek oluyorum.

arkadaşlar.. katalogtan tanınmış markaların giyim ve kozmetik ürünlerinin satışını yapıyorum. kar oranı %30-40 arası ve 5 nesile kadar da üyelerden prim kazanıyorsunuz. ayrıntılı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz. 2-3 senedir yapıyorum ve üyelerime de her konuda destek oluyorum.[/QUOT

ben de bugün öyle bir şeye bulaştım :) hayırlısı..giyim üzerine bakalım ben de üye yapabilirsem bir de satış yapmak lazım tabi :) ama bir pijama takımları var bayıldımmm :) hayır işin kötüsü çeyize alıcam diye satışı kendime yapıcam heralde :):):)

arkadaşlar.. katalogtan tanınmış markaların giyim ve kozmetik ürünlerinin satışını yapıyorum. kar oranı %30-40 arası ve 5 nesile kadar da üyelerden prim kazanıyorsunuz. ayrıntılı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz. 2-3 senedir yapıyorum ve üyelerime de her konuda destek oluyorum.[/QUOT

ben de bugün öyle bir şeye bulaştım :) hayırlısı..giyim üzerine bakalım ben de üye yapabilirsem bir de satış yapmak lazım tabi :) ama bir pijama takımları var bayıldımmm :) hayır işin kötüsü çeyize alıcam diye satışı kendime yapıcam heralde :):):)

hangisine üye oldunuz merak ettim :) hayırlı olsun

Back