- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 318
- Konu Sahibi melankoli59
-
Ben işteydim oğlum almış kargoyu.onunda ne aldığımdan haberi olmadığı için sormamış.İşten geldim evde ürünü arıyorum yok sadece bu geldi dedi oğlum şaşırdım kaldım bizimde ilk alışverişimiz değil internet üzerinden çok alışveriş yaptık fakat güvenilir sitelerden bu ürünü çok beğendiğim için ben başka bir yerden aldım yarın ilk işim orayı aramak olacak tabi telefonu açan olursa..Nasıl sadece fatura geldi
Kargocuya ya da satın aldığınız kişiye sormadınız mı ürünün nerede olduğunu?
Yıllardır internetten alışveriş yapan biri olarak bunu ilk defa duydum
Benim akılsız kafam işte şüphelendim ama ürünü toruma aldığım için kapıldım işte :44:Şimdi siteye baktım canım müşteri hizmetleri falan yok benim param boşuna gitti en çokta üzüldüğüm para bir tarafa kızıma aldığımı söyledim ben torunuma tekrar nasıl alacam bu hediyeyi ucuz bir şeyde değilalış_veriş yaptığınız sitenin müşteri hizmetleri varsa onlara ulaşın.bende yıllardır alış_veriş yaparım internetten böyle bir şeyi ilkkez duyuyorum.şaşırdım.
Tamam canım yazarım elbette önce kargoya gidip sonrada sitenin telefonunu arayacağım..İnşallah hallolur yaa..Off bu aralar hiç bir şey yolunda gitmiyorkargo şirketiyle görüşseydiniz durumu anlatsaydınız belki ürünün başına kargoda bişey gelmiştir.bazen yoğunluktan karışıklık yaşanabiliyor.umarım hallolur sorununuz.yarın ararsanız alış_veriş sitesini sonucunu yazar mısınız bize.
Tamam canım yazarım elbette önce kargoya gidip sonrada sitenin telefonunu arayacağım..İnşallah hallolur yaa..Off bu aralar hiç bir şey yolunda gitmiyor
Teşekkür ederim canımBen de merak ettim nasıl böyle bir şey oluyor diye Allah'dan ürününüz gelmiş, Neyse geçmiş olsun.
Evet canım hiç sorma ne hallere düştüm eğer olmasaydı bir tana daha alamazdım torunuma hediye almıştım çok şükür halloldu beğendiğim ürün geldi.Fakat daha açıp bakmadım verdiğim paraya değcekmi.Aslında bazı üğrünler fotoğrafa bakarak alınmaz ama kapılıyoruz işte. Sanada geçmiş olsun canım inşallah kalan paranı alırsınNeyse canım;Hem bana, hem de sana soğuk terler döktürüyor değil mi? Bende Dijital fotoğraf makinası siparişi vermiştim ertesi gün sitede temin edilememektediri görünce başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü.Sonra daha ucuz bir marka yazdık ta geldi ama para üstü hala gelmedi ama ona da razı oldum Ne yapayım beklemedeyim.
Neyse canım;Hem bana, hem de sana soğuk terler döktürüyor değil mi? Bende Dijital fotoğraf makinası siparişi vermiştim ertesi gün sitede temin edilememektediri görünce başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü.Sonra daha ucuz bir marka yazdık ta geldi ama para üstü hala gelmedi ama ona da razı oldum Ne yapayım beklemedeyim.
Evet canım hiç sorma ne hallere düştüm eğer olmasaydı bir tana daha alamazdım torunuma hediye almıştım çok şükür halloldu beğendiğim ürün geldi.Fakat daha açıp bakmadım verdiğim paraya değcekmi.Aslında bazı üğrünler fotoğrafa bakarak alınmaz ama kapılıyoruz işte. Sanada geçmiş olsun canım inşallah kalan paranı alırsın
kredi kartına para iadesini mutlaka yapıyorlar ama biraz zaman alıyor.bizim de başımıza çok geldi öyle sipariş verdiğimiz ürünü temin edilememektedir durumu.para iadesi istediğimizde iade yaptılar.eğer taksitli ürün aldıysanız paranızı taksit taksit iade ediyorlar peşin ürün aldıysanız peşin iade yapılıyor.bazen iad için haftalarca beklemek gerekiyor.inşallah siz çok beklemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?