• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Selam kızlar,
Ben sevgili arıyorum kendime. (Konuya direk girdim sorry :)) Şok olmayın)
Yaşadığım kötü olaylardan sonra, kafa dağıtmalık beni şımartacak bir herif arıyorum. (Müge gudurdu yazanı döverim)
Şimdi benim derdim şu: Derdimi paylaşıyorum kısmı önemli çünkü Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. kuzusu direk şutluyor, sakın şutlama beni mune yaa, dert kızım bu da işte. İlla kocamdan yediğim boynuz mu dert yaaaanii :( :))
Bir arkadaşım internetten bul, bir uygulama varmış ona filan takıl dedi. İnternetten böyle iyi adamlarla tanışanlar var mı? Yapmayı düşündüğüm şey mantıklı mı? Yoksa Müge hayatının saçmalama evresinde mi şuan?
Saçmala nolcak müge mi diyorsunuz? Pazartesi işe başlıyorum heyecanlıyım, bir sürü bıyıklı ve çizgili gömlekli amcalarla iş yapıcam, çalıştığım yerdede genç yakışıklı kimse olmayacak maalesef ( çünkü müge şanssızlıkta bir dünya markası). Yani etrafımda yok öyle kimse. Zaten bilmiyorum bu şehirde yakışıklı adam var mıdır :))
Ay kısacası bu DERDİME bir çare :(

:))) okurken çok güldum eskı konuları bılmıyorum ama çok içtensin.inşAllah senı cok cok mutlu edıcek yakısıklı bı herif bulursun kız :)

Yok Mügeciğim, iki örnek duydum bu internet manitalığı ile ilgili. Bir kız tecavüze uğramış, ötekini de öldürmüşler.
Bu kadar söylüyorum sana, net!

Belki internet ortamında bulacağın hatta aşık !olacağın şahsiyet kel ve çizgili gömlekli üstelik senden yaşça da büyük olacak , onu ne yapacaksınız :işsiz:
Sanal ortam ne kadar güvenilir sizce ? siz de farkındasınızdır illa ki .Yapma diyemem ,yap da demeyeceğim . Hakkınızda hayırlısı :KK200:

kafa dagıtmak icin birini bulursanı adamın beklentileride farklı olur bela olabilcek cinsde oluyorlar bu tarz adamlar

Gerçekten psikolojin bozuldu mugecim yardım almalısım artık hayatım takıntıya dönüştü sanki:(

Yok Mügeciğim, iki örnek duydum bu internet manitalığı ile ilgili. Bir kız tecavüze uğramış, ötekini de öldürmüşler.
Bu kadar söylüyorum sana, net!

Hadi yaa.. işte bende bunu diyorum. Yani normal insan gibi tipler var mı yoksa hepsi sapık takıntılılar mı gibilerinden. :/

Nedeeen :KK43: Nedeeen sağlıksızımm

Hayatına sürekli birilerini almaya çalışıyorsun. Kötü bir evlilik, olaylı bir boşanma yaşadın. Bunu hayatına birilerini alarak atlatacağını düşünüyorsun ama muhtemelen bu seni daha çok yorup yıpratacak. Biraz mola versen, kendini dinlesen, gezip tozsan hazır olduğunda daha sağlıklı bir ilişkiye başlayabilirsin bence.

Mügişim gudurdu :KK53:
O internet zımbırtısından erkeklerin tabiriyle KARI düşüren çok.
Yeni işinde mutlaka çıkar biri karşına az sabır kız.
Bıyıksızları görmemişsindir henüz,ayrıca şöyle bir bıyıklılar çıksa iyi olma mı

Eklentiler

• kenan imirzalıoglu.jpg
    kenan imirzalıoglu.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 4e617b5e-5030-4f9a-9ceb-221fdf1ae255.jpg
    4e617b5e-5030-4f9a-9ceb-221fdf1ae255.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 69
Back