İkinci el satış uygulamasi degilmiydi oGardrops kullanabilirsiniz
Bu gibi uygulamalarda sıfır ürün de satılıyorİkinci el satış uygulamasi degilmiydi o
Dolap uygulaması kullanıyorum ama satılan ürün bedeli nerdeyse kargo ile komisyona gidiyor satış bedelinin 1/3 u ancak cebe kalıyorBu gibi uygulamalarda sıfır ürün de satılıyor
Ürün açıklamasında seçme şansı var etiketli sıfır ürün ya da az kullanılmış çok kullanılmış cart curt
Instagramda butik nasıl oluyo bilmiyorum çok var orada da satan
Aksine kolay gelmediği için yıllarca uzaktan baktım.bilgi edinenler nerden bilgi ediniyor.aslinda aklımda ev tekstil ürünleri satışı var lakin bana cazip gelen başkasına itici gelebilir.cogunlugun bakışı ve algısı, talepleri daha önemli olmalıe ticaretle ilgili hiçbir bilgin olmadığı için sana bu yol kazanç elde etmek için kolay geliyor olabilir belki, hevesini de kaçırmak istemem ama ne satacağına bile karar vermeden internet satışı yapmak istemen biraz riskli.
Haklısınız komisyonu,kargo bedeli de ekstrasi.Trendyol, hepsiburada vs kast ediyorsanız onlar için şirket açmak gerekiyor.
Kısa hatta belki orta vadede aileye destekten çok köstek olunur bağkuru vergisi vs derken.
Hangi siteden yapmak istiyorsun yaz cevaplayayim yıllarca e ticaret yaptım bilgi verebilirimMerhaba
Hanımlar,internette satış yapmak istiyorum ama en az giderle hangi sitede ne satabilirim.ev ekonomisine katkıda bulunmak istiyorum.yillardir düşündüm ama ki çok masraf ve komisyonu olduğu için baslayamadim.
Aranızda internetten satış yapan illaki vardır benide aydinlatabilirseniz sevinirim
Merhaba
Hanımlar,internette satış yapmak istiyorum ama en az giderle hangi sitede ne satabilirim.ev ekonomisine katkıda bulunmak istiyorum.yillardir düşündüm ama ki çok masraf ve komisyonu olduğu için baslayamadim.
Aranızda internetten satış yapan illaki vardır benide aydinlatabilirseniz sevinirim
Bilgi edinebilmek için e ticaret iş ilanlarına bakabilirsiniz . En azından gireceğiniz platformun da alt yapısını az çok çözersiniz.Aksine kolay gelmediği için yıllarca uzaktan baktım.bilgi edinenler nerden bilgi ediniyor.aslinda aklımda ev tekstil ürünleri satışı var lakin bana cazip gelen başkasına itici gelebilir.cogunlugun bakışı ve algısı, talepleri daha önemli olmalı
Teşekkürler.İnstagram daha makul geldi ama ki site açmak için şirket kurmak çok masraflı olucak şirket açmadan nasıl yaparım ve Instagram da online ödeme almak için nasıl bir yol izlenir.tabi birde bu işin kargo bölümü varHangi siteden yapmak istiyorsun yaz cevaplayayim yıllarca e ticaret yaptım bilgi verebilirim
Başlangıç için banada Instagram daha sıcak gelsede Instagram satışı için bir hesap açmak istediğimde bana maliyeti ne olur.ev ekonomisine katkı yapıyım derken gelir giderleri karsilamazsa anlami olmuycakÖncelikle satacak bir ürün bulmak lazım. Sonra sosyal medyayı iyi kullanmak, biraz tasarım yapabilmek, ürünleri iyi pazarlayabilmek gerekiyor.
Bu konuları araştırabileceğiniz çok güzel youtube kanalları var.
Pazaryerlerinde küçük esnaf kar edemiyor.
En iyi ihtimalle instagram, tiktok üzerinden videolar çekerek biraz da reklam vererek başlayabilirsiniz.
El üretimi ürünler için esnaf muafiyet belgesi alırsınız, maliyeti olmaz.Başlangıç için banada Instagram daha sıcak gelsede Instagram satışı için bir hesap açmak istediğimde bana maliyeti ne olur.ev ekonomisine katkı yapıyım derken gelir giderleri karsilamazsa anlami olmuycak
Instagram için mi esnaf muafiyet belgesi gerekli? hazır ürün alım satım ev için gerekli her türlü tekstil ürünleriEl üretimi ürünler için esnaf muafiyet belgesi alırsınız, maliyeti olmaz.
Hazır ürün alım satımı yapacaksanız o zaman şahıs şirketi gerekir onların da maliyetleri değişiyor muhasebeci ücretlerine bağlı.
İlk başta hemen şirket açmanıza da gerek yok.
Önce sayfanızı açıp içeriklerinizi çekersiniz. Talep var mı bir bakarsınız.
Ne satmayı düşünüyorsunuz?
Eğer ürünü kendiniz evde üretecekseniz esnaf muafiyeti belgesi alıp şirket açmadan her yerde satışını yapabilirsiniz.Instagram için mi esnaf muafiyet belgesi gerekli? hazır ürün alım satım ev için gerekli her türlü tekstil ürünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?