İnternet satışı

Deniz2529

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
9
0
1
37
Merhaba
Hanımlar,internette satış yapmak istiyorum ama en az giderle hangi sitede ne satabilirim.ev ekonomisine katkıda bulunmak istiyorum.yillardir düşündüm ama ki çok masraf ve komisyonu olduğu için baslayamadim.
Aranızda internetten satış yapan illaki vardır benide aydinlatabilirseniz sevinirim

Trendyol, hepsiburada vs kast ediyorsanız onlar için şirket açmak gerekiyor.
Kısa hatta belki orta vadede aileye destekten çok köstek olunur bağkuru vergisi vs derken.

İkinci el satış uygulamasi degilmiydi o
Bu gibi uygulamalarda sıfır ürün de satılıyor
Ürün açıklamasında seçme şansı var etiketli sıfır ürün ya da az kullanılmış çok kullanılmış cart curt
Instagramda butik nasıl oluyo bilmiyorum çok var orada da satan

e ticaretle ilgili hiçbir bilgin olmadığı için sana bu yol kazanç elde etmek için kolay geliyor olabilir belki, hevesini de kaçırmak istemem ama ne satacağına bile karar vermeden internet satışı yapmak istemen biraz riskli.

Dolap uygulaması kullanıyorum ama satılan ürün bedeli nerdeyse kargo ile komisyona gidiyor satış bedelinin 1/3 u ancak cebe kalıyor

Aksine kolay gelmediği için yıllarca uzaktan baktım.bilgi edinenler nerden bilgi ediniyor.aslinda aklımda ev tekstil ürünleri satışı var lakin bana cazip gelen başkasına itici gelebilir.cogunlugun bakışı ve algısı, talepleri daha önemli olmalı

Trendyol, hepsiburada vs kast ediyorsanız onlar için şirket açmak gerekiyor.
Kısa hatta belki orta vadede aileye destekten çok köstek olunur bağkuru vergisi vs derken.
Haklısınız komisyonu,kargo bedeli de ekstrasi.
Instagramda bireysel satış yapanlar var bunun için e ticaret site şartı varmı.

Hangi siteden yapmak istiyorsun yaz cevaplayayim yıllarca e ticaret yaptım bilgi verebilirim

Öncelikle satacak bir ürün bulmak lazım. Sonra sosyal medyayı iyi kullanmak, biraz tasarım yapabilmek, ürünleri iyi pazarlayabilmek gerekiyor.
Bu konuları araştırabileceğiniz çok güzel youtube kanalları var.
Pazaryerlerinde küçük esnaf kar edemiyor.
En iyi ihtimalle instagram, tiktok üzerinden videolar çekerek biraz da reklam vererek başlayabilirsiniz.

Bilgi edinebilmek için e ticaret iş ilanlarına bakabilirsiniz . En azından gireceğiniz platformun da alt yapısını az çok çözersiniz.
Başka bir işte çalışmak istemiyorsanız, bi ajansa gidip bilgi alabilirsiniz. Yardımcı olacaklardır.
Hatta bütçenize ve planınıza göre sizi yönlendireceklerdir

Ev tekstili ürünleri de mantıklı bu arada. Giyimden tutun, en ufak bi aksesuara kadar her ürün görecelidir zaten. Önemli olan ürünlerinizi nasıl ön plana çıkaracağınız.

Hangi siteden yapmak istiyorsun yaz cevaplayayim yıllarca e ticaret yaptım bilgi verebilirim
Teşekkürler.İnstagram daha makul geldi ama ki site açmak için şirket kurmak çok masraflı olucak şirket açmadan nasıl yaparım ve Instagram da online ödeme almak için nasıl bir yol izlenir.tabi birde bu işin kargo bölümü var

Başlangıç için banada Instagram daha sıcak gelsede Instagram satışı için bir hesap açmak istediğimde bana maliyeti ne olur.ev ekonomisine katkı yapıyım derken gelir giderleri karsilamazsa anlami olmuycak

Başlangıç için banada Instagram daha sıcak gelsede Instagram satışı için bir hesap açmak istediğimde bana maliyeti ne olur.ev ekonomisine katkı yapıyım derken gelir giderleri karsilamazsa anlami olmuycak
El üretimi ürünler için esnaf muafiyet belgesi alırsınız, maliyeti olmaz.
Hazır ürün alım satımı yapacaksanız o zaman şahıs şirketi gerekir onların da maliyetleri değişiyor muhasebeci ücretlerine bağlı.
İlk başta hemen şirket açmanıza da gerek yok.
Önce sayfanızı açıp içeriklerinizi çekersiniz. Talep var mı bir bakarsınız.
Ne satmayı düşünüyorsunuz?

Instagram için mi esnaf muafiyet belgesi gerekli? hazır ürün alım satım ev için gerekli her türlü tekstil ürünleri

Instagram için mi esnaf muafiyet belgesi gerekli? hazır ürün alım satım ev için gerekli her türlü tekstil ürünleri
Eğer ürünü kendiniz evde üretecekseniz esnaf muafiyeti belgesi alıp şirket açmadan her yerde satışını yapabilirsiniz.
Ürünü toptan alıp satacaksanız o zaman şirket açmanız gerekiyor.
Hazır ürün alım satımı mantıklı olmayabilir hem kar marjı düşük hem de internette reklam vermeden satış yapmak çok zor olur.
En iyisi evde kendiniz bir şeyler üretmeniz. Bir şeyler dikebilir, mum yapabilir, epoksi yapımına bakabilirsiniz.
Evde üretip satabileceğiniz ürünleri araştırabilirsiniz.

Kendiniz evde üretmiyorsanız satış yaptığınız her ürünü faturalı satmanız gerekiyor. Cezaları çok ağır önceden söyleyeyim ne olacak diye düşünmeyin. Şahıs şirketi kurmanız gerekiyor ama kadınlara girişimci destekleri var belli bir yaş sınırı var diye hatırlıyorum bence girişimcilik için bilgi alın. Bazen 3 yıl sonra geri ödemeli düşük faizli krediler de sağlanıyor. Hani gideyim toptan şunu alayım satayım diyorsanız şirket olmalı adınıza ve muhasebeci ile çalışmanız nasıl beyanname falan veriliyor aylık olarak. Bu ara denetimler çok sıkı deli gibi ceza kesiyorlar dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…