- 5 Mart 2012
- 11.481
- 8.058
Kadınlar Kulubünün akıllı hatunları, bana akıl verin lütfen.
Yaklaşık 2 senedir evdeyim, önceden çalışan bir kadındım, bilenler bilir.
Ama boş durmayı da hayatta sevmem, bu pandemi döneminde de boş durmadım tabii ki.
El emeğine yöneldim ve gerçekten hem beni rahatlatıyor hem de çok güzel şeyler çıkartabiliyorum ortaya.
Amigurumi tarzında bir çok şey yaptım, petshop ürünlerinden, oyuncaklara, bebeklere, uyku arkadaşlarına vs.
Çevrem sayesinde satışta yaptım, yaklaşık 1000 TL kadar bir birikimim oldu.
Yeni başlayan biri için bence hiçte fena sayılmaz.
Eşimin bir kuzeni petshop açtı, oraya ürünler yaptım ve dükkanında sergiliyor.
Satış oluyor mu derseniz eh işte.
Ancak bu pandemi döneminde herkes bir hayvan edindi, kimisi köpek aldı kimisi kedi.
Bizim bile bir ev kediciğimiz var.
Ben şimdi yaptıklarımı (elimde yapmış olduğum ürünler var) internet üzerinden satmak istiyorum.
Sosyal medya sayfası kurdum, ancak oradan çok bir beklentim yok.
Ben kalkıp nasıl sosyal medya üzerinden birşey satın almıyorsam, kimsenin de alması konusunda bir beklenti içerisinde değilim açıkçası.
Güvenilirlik mevuzu gereği.
Ancak bir çok internet sitesinden alışveriş yapmışlığım var, bilemiyorum bunları açık açık yazmak reklama girermi ama bilindik siteler.
Onlar aracılığı ile satış yapmak istiyorum fakat bu anlamda hiç bir bilgiye sahip değilim.
Sizlere danışmak istedim, muhakkak bir bileniniz vardır veya şunu dene diyen çıkar diye.
Sormak istediklerim:
Benim bir dükkanım yok, zaten onu açabilecek bütçem de yok.
Vergi levham, imza sirküleri vs. gibi bir durum söz konusu zaten değil çünkü ortada bir şirket yok.
İnternetten satış yapmak istediğim taktirde, bilindik sitelerin satış kısmını kullandığım zaman, nasıl satış yapabileceğim bileniniz var mı?
Fatura kesemem, irsaliye kesemem... (kısaca bu konuda çok cahilim anlayacağınız).
Beni anlayabilenler, lütfen yardımcı olabilir mi?
En azından elimdekileri satışa sunup, devamında en çok talep edilen ürüne göre örgülerime devam etmek istiyorum.
Destek olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler şimdiden...
Yaklaşık 2 senedir evdeyim, önceden çalışan bir kadındım, bilenler bilir.
Ama boş durmayı da hayatta sevmem, bu pandemi döneminde de boş durmadım tabii ki.
El emeğine yöneldim ve gerçekten hem beni rahatlatıyor hem de çok güzel şeyler çıkartabiliyorum ortaya.
Amigurumi tarzında bir çok şey yaptım, petshop ürünlerinden, oyuncaklara, bebeklere, uyku arkadaşlarına vs.
Çevrem sayesinde satışta yaptım, yaklaşık 1000 TL kadar bir birikimim oldu.
Yeni başlayan biri için bence hiçte fena sayılmaz.
Eşimin bir kuzeni petshop açtı, oraya ürünler yaptım ve dükkanında sergiliyor.
Satış oluyor mu derseniz eh işte.
Ancak bu pandemi döneminde herkes bir hayvan edindi, kimisi köpek aldı kimisi kedi.
Bizim bile bir ev kediciğimiz var.
Ben şimdi yaptıklarımı (elimde yapmış olduğum ürünler var) internet üzerinden satmak istiyorum.
Sosyal medya sayfası kurdum, ancak oradan çok bir beklentim yok.
Ben kalkıp nasıl sosyal medya üzerinden birşey satın almıyorsam, kimsenin de alması konusunda bir beklenti içerisinde değilim açıkçası.
Güvenilirlik mevuzu gereği.
Ancak bir çok internet sitesinden alışveriş yapmışlığım var, bilemiyorum bunları açık açık yazmak reklama girermi ama bilindik siteler.
Onlar aracılığı ile satış yapmak istiyorum fakat bu anlamda hiç bir bilgiye sahip değilim.
Sizlere danışmak istedim, muhakkak bir bileniniz vardır veya şunu dene diyen çıkar diye.
Sormak istediklerim:
Benim bir dükkanım yok, zaten onu açabilecek bütçem de yok.
Vergi levham, imza sirküleri vs. gibi bir durum söz konusu zaten değil çünkü ortada bir şirket yok.
İnternetten satış yapmak istediğim taktirde, bilindik sitelerin satış kısmını kullandığım zaman, nasıl satış yapabileceğim bileniniz var mı?
Fatura kesemem, irsaliye kesemem... (kısaca bu konuda çok cahilim anlayacağınız).
Beni anlayabilenler, lütfen yardımcı olabilir mi?
En azından elimdekileri satışa sunup, devamında en çok talep edilen ürüne göre örgülerime devam etmek istiyorum.
Destek olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler şimdiden...