İnternet ilişkileri ve yalan aldatma!?

Yuva yıkan kadın olma bence bırak allahından bulsun

sağolun arkadaşlar en yakınıma bile anlatamadığım mevzuyu sizle paylaştım bir bayan olarak beni daha iyi anlarsınız insanın içi içini yemektense konuştukça fikir aldıkça daha sağlıklı kararlar alabiliyor :26:

Bunları haketmemişsin ama internetten kimseye güvenme... Insanlar olmak istedikleri kişiler gibi anlatabiliyor kendilerini.. Bu devirde kimseye güven olmuyor...

sanal ortamlara pek güvenmeyin ..
eşinede söleseniz olurmuş aslında ..
karısını da kandırıyor kendi capında ..
kendini kandıran erkekler aslında ..

erkeklerin çoğu yalancı geçmiş olsun yapacak birşey yok kurtulduğunuza şükredin eşine söylesen adam umursamaz bile olan kadına olur sana zararı olmayan birine acı çektirme bence en iyisi Allaha havale et canım ...

sanal ortamlara pek güvenmeyin ..
eşinede söleseniz olurmuş aslında ..
karısını da kandırıyor kendi capında ..
kendini kandıran erkekler aslında ..

kadınlarımız uyanık olsa yada bildiği halde sineye çekmese bu tip kişilikler olmayacak.böyle bir tipi masum insandan kurtarmak lazım ama vicdanım Allaha havale etti hak ettiğini verecektir elbet

Kadinincyerine kendini koy bence sen evli olsan esin bole bisi yapsa sana solenmesimi ister miydin ben solenmesini isterdim bu yuzden solerdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadinincyerine kendini koy bence sen evli olsan esin bole bisi yapsa sana solenmesimi ister miydin ben solenmesini isterdim bu yuzden solerdim

birisi bana çıtlatmadan anlarım biraz dedektif yanım bu var :) bu olaydada onun yalanını bulduğum gibi tek hatam daha görmeden bu yalanını anlamaktı ve görüşmek isteyınce oracıkta ona ders vermek lazımdı.tahminimce 3-4 senelik evliler daha anlamadıysa aldattığını safmış yada görmezlikten geliyor gerçi görüntü itibariyle pek safa benzemeyen bir kadın ama adam iyi oyuncu beklemessin tavırlarından artık daha görüşmediğim için o kişiyle ilgili hiçbir şekilde muhatap olmak istemiyorum ,söyleyince kadın ya inanmayacak yada o yalancı şahıs bir şekilde kıvıracak inansada yuva yıkan kadın olarak görüncem gerçi söyleseydimde dışardan bir dost ağzıyla yazardım .. benim vereceğim ders Allahın ilahi adaletinden ağır olamaz .aslında evlilik bitirecek delilleri sunardım uğraşsın dursun rezil olsun.çocuğun hatrına o küçük çocuğunun hatrına Allaha havale ettim daha beter olsun diye

Son düzenleme:
Haklisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…