İnternet ilişkileri ve yalan aldatma!?

asmince

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
15
1
1
İstanbul
internet ilişkilerine pek güven olmayacağını bile bile biriyle tanıştım telde camde görüştük kendisi cam açtı ben foto gayet bekar diye tanıtan bu şahısla telde duygusal konuşmalarda oldu .bezen fantezileri olduğundan bahsetmeye çalıştı bekar gibi davranarak evlendiğimle eşimle balayında bunları yapmak isterdim derdi ama ben çok yüzeysel konuştum onunla bu konulara pek detaylı girmedim girmesinede izin vermedim.telde mesleğinin vardiyeli olduğundan bahsetti 10 gün kadar görüştük çok nadir cebi kapalıydı geceleride benimle konuşuyordu.yani hiçbir falso yoktu.evlilik öncesi ilişkiye karşı olmadığını benim ondan öncesinin önemli olmadığını şimdiye yaşamaya baktığını söylerdi.neyseki gelgelelim görüştük yüzyüze geldik yemek yedik aramızda reelde yakınlaşma olmadı. reel görüşmeden sonra birkaç kez telde görüştük sonra iletişimimiz koptu ama ben bir şekilde adının gerçek olmadığını isminin farklı , evli ve çocuklu biri olduğunu öğrendim karısınıda öğrendim.karısıda böyle özgür gibi düşünen bir adamın türbanlı ve çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. öğrendiğim an aklımdan geçen eşin seni bu sitelerde şu isimle aldatıyor demek geldi ama çocuğu olduğu için kıyamadım sadece tel açtım teli açmaz ve hala onu arıyorum izlenimi vermemek gibisinden nomu gizledim içimdekiler kalmasın diye aradım pardon tanıyamadım dedı fakat benım kım olduğum hatrlıyomıyorsan boşver sadece kımseyı kandırmassın ne olduğunu bılıyorum dua et benım gıbısıne rastladın evlılığını bıtırırıdım ama eşıne solemıcem dedım. Allaha havale ettım ilahi adalet seni bulsun dedim. ben onu o şekılde aradıktan sonra arkadaşlık sitesine girmiyor nettede pek görünmüyor bizde artık görüşmüyoruz.görüşmemde zaten arkadaşlar cevap beklıyorum. çok duygusal birşey hissetmedım ama guvendığım ıcın kendimi kandırılmıs hıssettım ve bu yalanının bedelını hala odemesını ıstıyorum. sız olsaydınız eşıne yazarmıydınız senı aldatıyor bu sıtelerde gezıyor dıye?

eşine yazsanız bişey degişmez. hatta kabak sana patlardı
bizim türk kadınlarının beyin yapısında sabit olan şey... BENİM KOCAM yapmaz!
düşüncesi... en iyisini yapmışınız... bundan sonra daha temkinli davranın

yazmazdım..Ödemesini isteyebilirsin ama bunu sen yapma,sebebi sen olma. Ortada cocuk varmış boşver.Sana toslamazsa başka birine illa ji toslayacaktır eğer akıllanmadıysa.. Akıllandıysa ise ne mutlu vesile olmussun boşver...

yorumlarınız için sağolun bende sizler gibi düşünüyorum ama sanki ben aldatmışım kandırmıışım gibi huzursuz oldum nasıl bir vicdanla arkadaşlık etmişim gerçekten iyi bir oyuncu çıktı eşine senelerdir yutturan bana yalanı 1 hafta söktü Allahtan dileğim hak etiğini bulsun yaptığı elbet eşinin karşısına çıksın.arkadaşlar forumdan 80 kişi okumuş nerdeyse sadece 2 arkadaş fikir belirtmiş diğer arkadaşlarında yorumunu bekliyorum.

Ben de üstteki arkadaşlara katılıyorum söylememelisin. Kötü bir tecrübe olmuş sen de ders çıkartmışsınızdır. Şöyle düşün sen bu adamın şerrinden ucuz yırttın ama o kadın onunla evli Zararın neresinden dönsen kardır. Eşine söylesen suçlu sen olacaksın %90 ve bu arsızlıkta bir adam ondan da sıyrılmayı başarır. Özetle hiç bulaşma derim.

aklımdan geçen dışarıdan uyaran biri gibi yazmaktı delillerle kadına yazmak bu site bu nick gözün eşinin üstünde olsun direk soyleme inkar edecektir onu izle takip et gibisinden.direk kimliğimi ortaya atarak değil delilleri koyarım önüne kocası ne malmış bilsin gibisinden.

geçmiş olsun, geçmiş olsun diyorum çünkü sahtekarın birine daha fazla kanmaktan kurtulmuşsunuz. hiçbir falso yoktu diyorsunuz oysa sizin bu cümleyi yazdığınız yere kadar anlattıklarınızı okuduğımda en az 3 falso yakaladım. mesleğinin vardiyalı olduğunu söyleyip telefonunun ulaşılamadığı anlar olması küçük de olsa bir şüphe uyandırabilirdi ama hadi bu çok belirleyici olmadı diyelim, adam ufak ufak fantezilerim şudur budur diyerek amacını belli etmiş hatta evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim diyerek sizin artık anlamanızı beklemiş ama siz çok iyi niyetli düşünmüşsünüz.

gerçekten iyi bir oyuncu karısı bile kaç senede anlamadığına göre ben 1 haftada çözdüm sahtekarlığını . maalesef günümüzde ilişkiler ve buna bakış açısı rahat yaşanılabilir görüşünde ve aile değerleri önemsenmiyor o yüzden geniş düşünebilen insanlar olduğu için bu bir falso olarak görmedim. reeldede birşey yaşamadım zaten lafları havada kaldı.ben bekarlığına kandım sadece sonrası balonu patladı zaten ne mal olduğunu yüzüne vurdum

İyi ki uyanık davranıp araştırmışsınız adamın eşine de bişey demediğiniz iyi olmuş

Bence kocasının ne olduğunu bilsin.ayrılmaz zaten merak etme..bir dost şeklinde çıtlat..Başjka kızları da kandırmasın.Saf çok.

Bence kocasının ne olduğunu bilsin.ayrılmaz zaten merak etme..bir dost şeklinde çıtlat..Başjka kızları da kandırmasın.Saf çok.

öğrendiğimde aklıma o geldi zaten. tartıştık görüşmüyoruz arayıp devam etseydi atardım msj.imza bir dost! ama ben ona o lafları saydıktan sonra net aleminde kayboldu ya ders aldı yada ramazanda kabuğuna çekildi ?! çevremde kimseye anlatmadım bu mevzuyu ama öğrendiğim an yapsammı diye düşünceler beynimde dolaşıp durdu.daha da yapacaksa ayaklarına dolansın en yakın zamanda karısı benden değil onun yaptıklarını bizzat kendi gözleriyle görsün ben artık önüme bakıcam

Mutlaka başka adreslerle başka rumuzlarla resimsiz takılıyordur emin ol. ama bence bırak Allaha havale et. inan karşılıksız kalmıyor
sen kimsenin sebebi olma. kocasını haklı bulur bulmaz bilemezsin. ileride yaşanacak kötü şeylerin sebebi bile olabilir
o yüzden boşver. elbette biliyordur kocasının ne nane olduğunu sen çarçabuk kurtulduğuna dua et.

devam ediyorsada en yakın zamanda bulsun cezasını.sağol görüşün için ama bence karısı bilmiyordur iyi bir oyuncu çünkü ben 1 haftada çözdüm o yıllardır anlamamış işte.

devam ediyorsada en yakın zamanda bulsun cezasını.sağol görüşün için ama bence karısı bilmiyordur iyi bir oyuncu çünkü ben 1 haftada çözdüm o yıllardır anlamamış işte.

sen bir haftada çözdüysen karısı aynı evin içinde hayli hayli çözmüştür merak etme. sadece bitiremiyordur kolay değil bu işler
çoğu kadın evladı için susuyor
cep telefonundan bilgisayarından anlamaz mı sanki mümkün değil
çok yazmak istiyorsan yaz karısına sonra vicdanınla hesaplaşmak zorunda kalma

çalışan bir bayan çalışma hayatı çocuk derdi anlamamıştır ve boyun eğceğinide sanmıyorum bilmiyordur. ve biz görüştüğümüzde o aralar hep iş ortamındaydı artık nasıl evlillkse aralarında hayallerını arzularını paylaşmıyorlar bence bana anlatmasından anladım oda dışarda başka kadınlarda arıyor.pcde görüşürken evde değildi çalştığı yerdeydi telde pek msjlaşmıyrduk aryrdu bazen skype falan.soylesem aile karışacak yada ıftıra dıcek su ustune çıkacak yada ayrılcaklar beni tek mutlu eden onun uzulmesı ders çıkarması olacak .ama en güzel ceza ilahı adalet.vicdanım çocuğu old. için susuyor karısı için değil kadın uyanık olamamış .

karısını tanımıyorsun sonuçta bilmeden günahını alma. adamın içinde var sapıklık karısıyla bir şey paylaşmıyor diye değil. böyleleri yalanları düzer akşam gider karısının koynuna girer canım aşkım cicim der. belli ki sen söylemek istiyorsun ben bir şey diyemem o konuda. karısı iyi biridir belki orta da bir de çocuk var.

artık kadınlar aldatılmaya pek tahammül etmiyor özellikle çalışan kendi ayakları üzerinde durabilen.erkekler yaşayamadıklarını dışarda arar.buda doyumsuz tiplerden işte.peki empati kursan sen naparsın bu durumda?

,

hep diyoruz bu tarz konularda. inanmayın,sanalda azda gerçeklik payı olsada çoğunun niyeti eğlence. evli olanlarda azımsanmayacak kadar çok..
işi şansa bırakmanında alemi yok. neyseki sınırdan dönmüşsünüz.
ha bu arada söyleme. başını belaya sokma. zaten kadın bir gün öğrenir

Son düzenleme:

inanmıyorumda işte bazen ders almamız gereken şeyler oluyor. işte böylesini rezil etmek lazımdı vardı ama yuva yıkmak birde çocuk olunca onda olmayan bizlerde olan vicdan araya giriyor.Allah en kısa zamanda rezilliğini göstersin.bana bahsettiği şeylerden tabi ben onu bekar sanarken karısını çok önce aldattığı ortaya çıkıyor kadın saf yada kabulleniyor ama bence uyutuyor ve kadın hala ona sadık sanıyor bu zamana kadar boşamadığına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…