- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi dertlisezen
-
çok sabırlı bir bayansın bende aynı şeyleri yaşadım face yüzünden ne diyim onlar hep haklı birde aynı cümleler hepsinde bütün erkeklerde benim bir internetim var ee bizimde var bizde girelim eski arkadaşlara sevgillere mesajlar atalım bakalım ne oluyor offf ya ben avazım çıktığı kadar ona kadar bağırıp hakaret etmiştim ki halen de sinirimi alamadım allah bize sabır onlarada akıl versin
her şeyden önce hamilesin sen.üzülmemen gerekir senin bu aylarda.eşin bunları senden daha iyi biliyordur.buna rağmen güven verici hareketlerde bulunmuyor sen de bu yüzden çok üzgünsün.ben de şu facebook a gıcık olanlardanım..benim de başıma geldi böyle bişy.eskilerden biri profilinde bizim resmimiz olmasına rağmen ekleyip msj atmştı.offf aklıma geldikçe deli oluyorum.bunlar huzurumuzu bozmasın diye msj linkini kaldırdık profilden.
peki bişy soracam.mailleşiyorlar demişsin de neler yazdıklarını okudun mu?normal bi arkadaş gibi mi samimi mi?
ay inanamıyorum birde üste çıkmaya çalışmıyormulmaz:
baska hesap acarlar sorarsın kuzenim girmiş
aaa o hesabı kuzenim kullanıo
arkadasıma kız ayarlayacaktımlmaz:
hamilesiniz olsun gözünü korkutmanın zamanı gelmiş çekin ailenize gidin tatile gitmiş gibi o evi terk ettiginizi düşünsün biraz tutuşsun tabi tutuşursa
Tutuşuyor gunlerce konusmuyorum ama konusmayınca kendımı mı yoksa onu mu cezalandırıyorum anlamıyorum.Internetı kapattırsak dıyorum.Iyı de yapıcak olan bunu baska yerde de yapar.
Sımdı kardesım bızde.Bızde kalacak baya.Tatıle gıderken onu da cagırmıs esım.Ben de sımdı boyle bır durum var u.. gelme dıyemedım.Annemlerın de uzulmesını ıstemıyorum.
canım sorun internette değil ki eşinde
sende iyiki faceyi kötüleyenlerden değilsin eşleri aldatıyor mesela burada gelip faceyi kötülüyorlar sanki yap diye direten facelmaz:
tutuşuyor diyorsun o kızda az değil madem sen konustun sildi eşini faceden neden tekrar ekliyor konusuyor zaten görümcene anlatmıssın acaba onlar eşinle konustuktan sonra kızlada konusmalılar mı
ya şu erkeklerin haksızken zeytinyağ gibi üste çıkıp karşısındakini suçlamaları yokmu deli oluyorum ya
valla ben nişanlıyım bu facebook benide yaktı değiştirdim şifrelerini de msn şifresini de hiç bir halt yiyemiyor
bence değiştir dicem ama artık geç görünüyor yine bulurlar birbirlerini
sen bebeğini düşün şimdi ama takibide elden bırakma
bide çok merak ediyorum sen eski sevgilinle konuşsan böyle ne der acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?