• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet facebook krizi..!

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Merhaba arkadaşlar.Canım cok sıkkın :gitme: Dort aylık hamıleyım.Bırbucuk aylık hamıleyken esımle facebookta gezınırken kuzenının arkadas lıstesınde eskı sevgılısını gordu ve bu kızdan zor kurtulmustum dedı.
Ben o hafta memlekete gıttım.Dondukten sonra esımın maılınden faturalara goz atıcaktımkı o zor kurtuldum dedıgı kızla facebook uzerın den mesajlasmıs.Facebooka gırdım kız esımın her paylastıgı seyın altına yorum yapmıs ben de bunları sıldım.Hemen sohbet kısmından bu da cevrımıcı oldu neden yorumları sılıyorsun esın mı kızdı gıbısınden laflar ettı.Ben esıyım zaten dedım.O da merhaba nasılsın,hamıleymıssın hayırlısı olsun sakın yanlıs anlama bız E.. ıle sadece arkadasız dedı.Ben de olmanızı ıstemıyorum dedım.Kız sıldı esımı.Aksam esım daha gelmeden aradım bu ne demek oluyor dıye.O da ne oldu ne var gıbısınden cevaplar verdı.Kız zaten senı ve bebegımızı bılıyor dedı.Iyı de bebegımızı bılınce ne oluyor sen neden gorusuyorsun bu kızla,zor kurtuldum dıyen se degılmıydın dedı.Ben gorusmenzı ıstemıyorum o kadar dedım.O gun oyle bıttı.

Bır hafta sonra dayanamadım belkı kotu bırsey yaptım ama esımın maılıne baktım.Yıne o kızdan bırsuru mesaj..Esımı aradım sen benı gerızekalı yerıne mı koyuyorsun hala mı gorusuyorsun kızla dedım.Bu da kızdı kıskanclıklarından bıktım aksama eve gelmıyorum olmuyo boyle bıtırelım dedı.Şok oldum.Genelde haksız durumlarda dırekt kestırıp atar.Ben aglamaktan bı hal oldum.Aksam eve gelmedı aynı apartmanda annelerıne gıttı zaten annelerı de evde yoktu.Ben de asagı ındım amacın ne neden boyle bısı yaptın dıye.O bana bunun acıklamasını yapmak yerıne boyle olmuyor olucaksa boyle devam etmez gıbısınden ustu kapalı tehdıtkar laflar ettı.O gun hıcbısı sonuclanmadan gectı.
Bir gun sonra hıcbısı yokmus gıbı davranmaya devam ettı hatta oldugundan daha da ıyıydı.Uzerınden 2 ay gectı,işten eve geldım yemek yaptım ıcerlerını topladım.Annem aradı kardesının notlarına bak dıye ınternetın basına oturdum.Esım sabah benden sonra gırdıgı sayfaların hepsını acık bırakmıs.Facebook gırısı ama baska bırının hesabından.O kadar cok uzuldumkı.Eeve geldı o sırada.ne bu boyle dedım bısı dııl Hakan gırmıs heralde dedı.Sucu arkadasının ustune atıyor,nasıl yanı dedım bu kızın Hakanın facebookunde ne ısı var dedım.Ben Hakana ayarladım o kızı gorusuyorlar dedım.Bırıncısı Hakan nısanlanalı 2 ay oluyor neden baska bırı ıle gorussun.Ikıncısı Hakan madem o kızla gorusuyor senın bılgısayarından neden gırıyor.Ucuncusu bılgısayarı dort gundur ıse goturmuyorsun Hakan gırmıs nasıl dıyebılıyorsun dedım.Bu basladı soylenmeye bı ınterntım var ıse gıdıp gelıyorum dısarı cıktıgım yok sen hala herseyımı ırdelıyorsun dedı.Iyı de arkadaslar cok makul bı sebep mı bu.Resmen yalan.Kızla emınım yuz yuze gorusemez kız baska bır sehırde ama sanal bıle olsa mıde bulandırıcı degılmı :( :sinifsinif: Bır gun snra yıne aynı sekılde davranıyor bı de.Sankı bısı olmamıs gıbı.
Yıne aynı seyı yaparsa ne yapıcam bılmıyorum.Bbegım olmasa coktan restı cekmıstım dıyorum ama sımdı buna cesaretım yok :( Esım pc basına gectıgınde ıcım ıcımı yıyor acaba yıne mı gorusuyorlar,ne yapıyor acaba dıye ıcım ıcımı yıyot..Offffff :(((

çok sabırlı bir bayansın bende aynı şeyleri yaşadım face yüzünden ne diyim onlar hep haklı birde aynı cümleler hepsinde bütün erkeklerde benim bir internetim var ee bizimde var bizde girelim eski arkadaşlara sevgillere mesajlar atalım bakalım ne oluyor offf ya ben avazım çıktığı kadar ona kadar bağırıp hakaret etmiştim ki halen de sinirimi alamadım allah bize sabır onlarada akıl versin

:1shok:

eşinizin ne size ne bebeğinize saygısı yokdelikafadulden

eşin için güzel sıfatlar yazmak isterim ama...:1ninca:

yediği halt bi yana yalandan da geri kalmıyor kötükedihüsokötükedihüso

her şeyden önce hamilesin sen.üzülmemen gerekir senin bu aylarda.eşin bunları senden daha iyi biliyordur.buna rağmen güven verici hareketlerde bulunmuyor sen de bu yüzden çok üzgünsün.ben de şu facebook a gıcık olanlardanım..benim de başıma geldi böyle bişy.eskilerden biri profilinde bizim resmimiz olmasına rağmen ekleyip msj atmştı.offf aklıma geldikçe deli oluyorum.bunlar huzurumuzu bozmasın diye msj linkini kaldırdık profilden.

peki bişy soracam.mailleşiyorlar demişsin de neler yazdıklarını okudun mu?normal bi arkadaş gibi mi samimi mi?

çok sabırlı bir bayansın bende aynı şeyleri yaşadım face yüzünden ne diyim onlar hep haklı birde aynı cümleler hepsinde bütün erkeklerde benim bir internetim var ee bizimde var bizde girelim eski arkadaşlara sevgillere mesajlar atalım bakalım ne oluyor offf ya ben avazım çıktığı kadar ona kadar bağırıp hakaret etmiştim ki halen de sinirimi alamadım allah bize sabır onlarada akıl versin

Ya su ınternet cıktı mertlık bozuldu.Insanlar ınternt uzerınden her haltı yıyo artık.Yalan soyleme barı,hem nasıl bır yuzsuzluk eskıden cıktıgın bırını arkadasına ayarlamak hem de nısanlı olan bırıne.Desteklı bır yalan atsaydı bari.

her şeyden önce hamilesin sen.üzülmemen gerekir senin bu aylarda.eşin bunları senden daha iyi biliyordur.buna rağmen güven verici hareketlerde bulunmuyor sen de bu yüzden çok üzgünsün.ben de şu facebook a gıcık olanlardanım..benim de başıma geldi böyle bişy.eskilerden biri profilinde bizim resmimiz olmasına rağmen ekleyip msj atmştı.offf aklıma geldikçe deli oluyorum.bunlar huzurumuzu bozmasın diye msj linkini kaldırdık profilden.

peki bişy soracam.mailleşiyorlar demişsin de neler yazdıklarını okudun mu?normal bi arkadaş gibi mi samimi mi?

Sevgılı cok akıllı esım.Facebooktan mesajlastıkları bolumu sılmıs ama maılındekı kızın cevaplarını sılmemıs.Kızın duvarnda yazısmıslar naber nasıl gıdıyor evlendım cocugum olucak yazmıs bızımkı.Sonram kız bursa ne guzeldı fılan(cıkarkenkı zamanları heralde)yazmıs kar yagıyordu gıbısınden hangı seneydı yazmıs.Baska bı cevabında ben ozgurum sen evlısın.Kutsal meclısınız zarar gormesın dıye abuk subuk seyler yazmıs.Bu bırbucuk aylık hamıleyken gorduklerım.En son gorduklerımde bı yazı bulamamısıtm.Internet explorer dan degıl da ben anlamıyım dıye mozılla fırefoxtan gırmıs.Gecmıs kısmında da her gun o kızın profılıne gırılmıs fılan ama herseyı anlayamıyorsun gecmıs kısmından.

bennde eşiniz için güzel şeyler yazamicam maleseff söylediklerinin yalan olduğu o kadar barizki hem anlamıyorum hemen neden olmuyo böyle ayrılalım gibi laflar eder insanki bence eşiniz bahane üretmeye çalışıyor gibi geldi bana evet bu face olayı çok işler açmaya başladı çiftlerin başına ama ben faceye baha ne bulmuyorum içinde varsa yapar erkek face sadece kolaylaştırıyor ne diyeyim allah yardımcınız olsun :delphin:

Valla ben bu gibi durumlarda hamileymişim, 10 tane çocuğum varmış. Hiçbirini takmam resti çekerim. O kendisi o haltları ederken bebeği düşünüyor mu ki ben bebek için onun yanında kalıcam...
Hiç bana göre birşey değil, eşin çok haksız...

Bılıyorum esım cok haksız ama daha yenı hamıleyken boyle bırseye cesaret edemezdım.Gorumcemle konustum durumu basından berı bılıyor.O da bu son olaydan sonra bır daha gorursen dırekt evı terk et rest cek anlasın senı kaybedecegını dedı.Ben kardesımı anlayamıyorum boyl guzel gıden bır evlılıgı neden bu hale getırıyor dedı.Bu hafta gorumceme gıdıyoruz bır ıkı hafta ordayız,o zaman gorumcem konusmayı dusunuyor esımle.Kayınvalıdemın de haberı var durumundan o da şokta,o arsız ınsanla nasıl gorusur,gıdıp sacını basını yolıcam kızın dıyor,esımle de konusmak ıstedı ama o hafa beraber annemlerde dugundeydık o yuzden konusamadı.Bılmıyorum sonumuz ne olacak doguma kadar

ay inanamıyorum birde üste çıkmaya çalışmıyormu:olmaz:
baska hesap acarlar sorarsın kuzenim girmiş
aaa o hesabı kuzenim kullanıo
arkadasıma kız ayarlayacaktım:olmaz:
hamilesiniz olsun gözünü korkutmanın zamanı gelmiş çekin ailenize gidin tatile gitmiş gibi o evi terk ettiginizi düşünsün biraz tutuşsun tabi tutuşursa

ay inanamıyorum birde üste çıkmaya çalışmıyormu:olmaz:
baska hesap acarlar sorarsın kuzenim girmiş
aaa o hesabı kuzenim kullanıo
arkadasıma kız ayarlayacaktım:olmaz:
hamilesiniz olsun gözünü korkutmanın zamanı gelmiş çekin ailenize gidin tatile gitmiş gibi o evi terk ettiginizi düşünsün biraz tutuşsun tabi tutuşursa

Tutuşuyor gunlerce konusmuyorum ama konusmayınca kendımı mı yoksa onu mu cezalandırıyorum anlamıyorum.Internetı kapattırsak dıyorum.Iyı de yapıcak olan bunu baska yerde de yapar.
Sımdı kardesım bızde.Bızde kalacak baya.Tatıle gıderken onu da cagırmıs esım.Ben de sımdı boyle bır durum var u.. gelme dıyemedım.Annemlerın de uzulmesını ıstemıyorum.

Tutuşuyor gunlerce konusmuyorum ama konusmayınca kendımı mı yoksa onu mu cezalandırıyorum anlamıyorum.Internetı kapattırsak dıyorum.Iyı de yapıcak olan bunu baska yerde de yapar.
Sımdı kardesım bızde.Bızde kalacak baya.Tatıle gıderken onu da cagırmıs esım.Ben de sımdı boyle bır durum var u.. gelme dıyemedım.Annemlerın de uzulmesını ıstemıyorum.

canım sorun internette değil ki eşinde
sende iyiki faceyi kötüleyenlerden değilsin eşleri aldatıyor mesela burada gelip faceyi kötülüyorlar sanki yap diye direten face:olmaz:

tutuşuyor diyorsun o kızda az değil madem sen konustun sildi eşini faceden neden tekrar ekliyor konusuyor zaten görümcene anlatmıssın acaba onlar eşinle konustuktan sonra kızlada konusmalılar mı

ya şu erkeklerin haksızken zeytinyağ gibi üste çıkıp karşısındakini suçlamaları yokmu deli oluyorum ya
valla ben nişanlıyım bu facebook benide yaktı değiştirdim şifrelerini de msn şifresini de hiç bir halt yiyemiyor
bence değiştir dicem ama artık geç görünüyor yine bulurlar birbirlerini
sen bebeğini düşün şimdi ama takibide elden bırakma

bide çok merak ediyorum sen eski sevgilinle konuşsan böyle ne der acaba

canım sorun internette değil ki eşinde
sende iyiki faceyi kötüleyenlerden değilsin eşleri aldatıyor mesela burada gelip faceyi kötülüyorlar sanki yap diye direten face:olmaz:

tutuşuyor diyorsun o kızda az değil madem sen konustun sildi eşini faceden neden tekrar ekliyor konusuyor zaten görümcene anlatmıssın acaba onlar eşinle konustuktan sonra kızlada konusmalılar mı

Kız da arsızın tekı heralde.Evlı ve cocugu olacak hatta zamanında senden kurtulmak ıcın elınden gelenı yapmıs bırıyle nasıl gorusmeye devam edıyorsunkı.Kayınvalıdem kızla konusucam en sonunda fılan,ne zorluklarla kavustunuz sımdı boyle bıtmemelı dıyor.Of :(

ya şu erkeklerin haksızken zeytinyağ gibi üste çıkıp karşısındakini suçlamaları yokmu deli oluyorum ya
valla ben nişanlıyım bu facebook benide yaktı değiştirdim şifrelerini de msn şifresini de hiç bir halt yiyemiyor
bence değiştir dicem ama artık geç görünüyor yine bulurlar birbirlerini
sen bebeğini düşün şimdi ama takibide elden bırakma

bide çok merak ediyorum sen eski sevgilinle konuşsan böyle ne der acaba

Benım boyle bırsey yapmayacagımdan cok emın yaparsam da neler yapar bılmıyorum.cok kızacagı gunlerce konusmayacagı kesın.Zaten su konusmama meselesıne uyuz oluyorum.

eşin yanlış yollara sapmış canım..bunun başı böyle geldiyse gerisi çorap söküğü gibi gelecektir..sen şimdi ona taviz verip ezik durursan ve onun yalanlarına inamış gibi görünürsen o aynı hızda devam edecek hatta işi görüşmeye kadar taşıyacak..ve ben o karşıdaki kızın nasıl bir kız olduğunu az çok tahmin ediyorum.yuvanı yıkmak istmem gibi masum triplerle eski günlerden bahsederek bir nevi aklını çelmeye çalışacak eşinin..sonrası....sana ve çocuğuna çok yazık..sana tek bişey söyleyeyim..eğer kendine ve çocuğuna daha fazla zarar vermek istemiyorsan şu noktada resti çekeceksin..ya ayağını denk alıp birdaha asla yapmaya cesaret edemeyecek..ya da sen onu böyle kabullenmiş görünüp büyük bir belirsizliğin içinde kaybolup sağlığından olacaksın..eğer cesaretin varsa şu anda resti çek ve çık evden git annenlere..ona da dönmeyeceğini böyle bişeyi kabul edemeyeceğini söyle..eğer bunu yapmazsan ilerde çok daha fazla acılar çekeceksin..

Back