internet evlilikleri uzun sürmüyor ben demiyorum proflar diyor ahanda bakın

şuana kadar nette tanışıp evlenen kimseye şahit olmadım çevremde,yanımdaki adama bile zor güvenirken nettekine zor güvenirim sanırım şahsım adına...

çok haklısın cadım ama içinde kötülük taşıyan insan her yerde her ortamda kandırır nadiren de olsa reelde de çıkıyor ama senin gibi cadıyı kim kanırabilir :))))))))

aslında biz bugun yaşadıklarımızla geleceğimizi şekillendiriyoruz benim tasvip etmediğim durum şudurki evlenen çiftler çok mutlu birbirlerine dünyanın anlamıymış gibi davranıyorlar ve zaman geçip aşkın gözleri alan ışıltısı kaybolduktan ve gerçek karakterlerlerle başbaşa kalınıca boşanma sürecine girince aman saçımı süpürge etim ay beni sömürdün diye suçlayıcı yaklaşmaları hiç kimse tamaen haklı yada tamamen haksız degildir sadece olayarı yorumlayış biçimi farklıdır hepsi bu ..tabi hastalıklı ruhlar taşıyan insanlar hariç

çok haklısın cadım ama içinde kötülük taşıyan insan her yerde her ortamda kandırır nadiren de olsa reelde de çıkıyor ama senin gibi cadıyı kim kanırabilir :))))))))

zuzum gözünden anlarım ben onun ne düşündüğünü yeterki görim oyarım fesatlık varsa:mymeka:

NET TANIŞMAK İÇİN SADECE ARACI BİR KURUM
BEN DE NİŞANLIMLA NETTE TANIŞTIM 1 HAFTA SONRA GÖRÜŞTÜK VE SEVGİLİ OLMAK AMACIYLA DEĞİL ÖNCEDEN HERŞEYİ KONUŞMUŞTUK BİRBİRİMİZİ BEĞENMEYEBİLİRİZ NETTE OLDUĞU GİBİ GÜZEL SOHBET DE EDEMEYEBİLİRİZ DİYE.
VE SONRA ANLADIKKİ BİZ BİRBİRİMİZ İÇİN YARATILMIŞIZ.
TEMKİNLİ OLUP GÖZÜNÜZÜ AÇTIĞINIZDA DOĞRUYU NETTE DE BULABİLİYOSUNUZ ARKADAŞLAR.
BEN NİŞANLIYIM AŞKİTOMLA İYİKİ DE NET VARMIŞ DİYORUM.:içelim:

ben hiçte bu yargıya katılmıyorum güznüzde çok var netten evlenmiş mutlu olmuş,görücü usulüyle evlenmiş mutlu olmuş yada olmamış bir yıgın çift görüyor ve duyuyoruz herşey kader kısmet diye düşünüyorum.

aynen katıLıyorum sonuçta evlenene kadar netten görüşmüyorsun ki sadece bir tanışma aracı bizde aşkımla nette tanıştık daha sonra görüşmeye karar verdik ve anladım ki diğer tanıdığım erkeklerden daha mükemmel biri iyiki tanışmışız :asigim:

çok doğru bir kavram fakat işin püf oktosu tanışmada ve yüzyüze daha çok iletişimden geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…