internet dolandiriciligi

Dua et cnm 300tlyle kurtulmussun benim 4000tl param gitmisti dolandiricilara .. muhakkak sikayet etmen lagzim birsey elde edebilirmisin bilemiyorum .. mesela benim para gidis o gidis 3 sene oldu .. haram tabikide caldiklari .. amannnn cana gelmesinde mala gelsin ..
aynenn kulagimiza kupe oldu ama peslerini birakmayi dusunmuyorum du bakalim;D

Olur cnm hersey olur .. SIKMA CANINI ben coktan unuttum kafama bile takmiyorum .. en onemlisi saglik su dunyada onlarada haram zikkim olsun artik dolandirilicik tavan yapmis durumda .. bi arada bu tvlerde cikan gayrimenkuller babama musallat olmuslardi ay gulesim geldi :KK70: babam aramayin yeter artik diyordu anlamiyorlardi belliki kendilerine kandirabilecekleri yeni musteriler bulmuslar aramadilar bir daha ..

tabi canım peşini bırakma..böyle şeyler önemsenmeli! 'amaan bu kadarla kurtulduk uğraşmayalım diye' vazgeçiyoruz şikayetlerden, itirazlardan,davalardan..ama daha çok cesaret alıyorlar nasıl olsa çoğu insan peşine düşmüyor diye..

Tam birz once 2 ayri paket olarak lightinthe ox.comdan siparis verdim.
Arkadasin yazdigi sikayetvar.com a yazdim ismini pek fazla sikayet yok.
Kizlar ne kadr guvenilir burasi??
Miniinthebox tan zamaninda memnun kaldjm ama burayi bilemedim siparisi vermis bulundum.

zahmet edip şikayetlere cevap verme tenezzülünde bile bulunmamışlar ben olsam almam şahsen.

Valla bugun kaniyodum ki koseden donmusum cunku sizin dedgniz.magazayla bizzat gorustum hatta 2 elbiseyede bayildiydim ama havale olnca cesaret edemedm ben size donerim diyiverdim.. Kapida odeme vey guwrnli siteler disinda yapmiyorum normalde cnku..ifsa edin instagramda watsapda yaziklarini iade etmicklerini bunuda onlara bildirn... Kargosunu almayan musterileri ifsa eden cok magazaya denk geldim ben olmazmi bu?
Ben de geçen burada bir konu açmıştım. İnstagramdan bir çanta beğendim. Önce ürün elime geldi sonra havaleyi yaptım. Bu şekilde de yapanlar var. Ama önce para sonra ğrün hiç güvenli değil tabi.

300 milyon yani 300.000.000 yazilmadi mi? Okuma yazma biliyorum. 3300 tl nin ustunde 300 milyon tl.

300 milyon u arkadaş eski parayla demiş. 300 tl yani. yoksa 300 milyon u olacak bir de o kadar parayı instagramda alışveriş için harcayacak. baya milyarder ötesi bir şey olması lazım. yani kaç kişinin 300 milyon u vardır.

Peki size bir soru.. sikayetvar.com ne kadar güvenilir peki? Ben orda bir şikayet konusu açtım, bir kargo şirketini şikayet ettim. Beni o şirketten hemen aradılar, derdimi anlattım, telefondaki bayan ben halledeceğim, sizi tekrar arayacağım dedi ve telefonu kapattık. Sonra ne mi oldu? Siteye bir girerim ki şikayetimin altında şu yazıyor: Müşteri ile ilgilenildi, problemi çözüldü. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü işte o an.. Kimleri kimleri aradım da peşini bırakmadığım için özel araba ile gelip kargom teslim edildi ama üzerinden 2 aya yakın süre geçtikten sonra.. O siteye de güvenmeyin kesinlikle ama kesinlikle..

arkadaslar merhaba oncelikle burayi okumadan adim atmayanlardanim ama ilk defa konu aciyorum bayadir kullanmiyirdum dilim yandi baskalari yanmasin istiyorum.instagramda alisveris yapmaya karar verdim 3 parca urun aldim modaksesur kargo bedava 9 taksit die bi yer.yurtdisindan 15 gun icinde elinize ulasir dendi bi surude takipcisi var guvendim siparisi verdim 3 ayi doldursum urunler gelmedi 300 milyon para odemistim sanalpazar araciligiylan parami aldilar beni sanalpazardan ariycaklarini urunleri aldigimi yapmazzsam urunlerin yurtdisindan getirilmeyecegini odemeyi yapmalari gerektigini onlara guvenmem gerektigininsoylediler onalyadim 3 ay oldu urunler hala yok para mi iade etmelerini soyledigimde geri vermiyceklerini hakkimi helal etmiyorum dedigimde agza alinmiycak kufurler ettiler ve dolandirildigimla kaldim kimsenin dili yanmasin burdan alisveris yapmayin ne diim ;((((
Takipçi sayılarına aldanma derim,Bahsettiğiniz yer için demiyorum ama takipçi arttırma programları var,siz bile haberiniz olmadan Başkalarını takip edebilirsiniz başka Kişilerin yaptığı hile ile.

arkadaslar merhaba oncelikle burayi okumadan adim atmayanlardanim ama ilk defa konu aciyorum bayadir kullanmiyirdum dilim yandi baskalari yanmasin istiyorum.instagramda alisveris yapmaya karar verdim 3 parca urun aldim modaksesur kargo bedava 9 taksit die bi yer.yurtdisindan 15 gun icinde elinize ulasir dendi bi surude takipcisi var guvendim siparisi verdim 3 ayi doldursum urunler gelmedi 300 milyon para odemistim sanalpazar araciligiylan parami aldilar beni sanalpazardan ariycaklarini urunleri aldigimi yapmazzsam urunlerin yurtdisindan getirilmeyecegini odemeyi yapmalari gerektigini onlara guvenmem gerektigininsoylediler onalyadim 3 ay oldu urunler hala yok para mi iade etmelerini soyledigimde geri vermiyceklerini hakkimi helal etmiyorum dedigimde agza alinmiycak kufurler ettiler ve dolandirildigimla kaldim kimsenin dili yanmasin burdan alisveris yapmayin ne diim ;((((
her zaman derim internetten çöp bile alınmaz..

her zaman derim internetten çöp bile alınmaz..
Güvenilir ve bilindik sitelerden şaşmayın Hepsiburada gibi mesela biz televizyon ve bilgisayar bile aldık tabi bilindik siteler.Aöf için kitap aldım onu bile hepsiburadan aldım uygun fiyata dışarıda alsam daha pahalıydı.

Sanalpazar çok dikkatli bir sitedir. Hata sizde, onayı ürünler elinize geçmeden vermişsiniz.

Yazışmalarla beraber tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Ayrıca neredeyse her şeyimi internetten alırım, yurt dışından da bir çok alışverişim oldu, ufak tefek gümrük sorunları haricinde hiç problem yaşamadım..Netten çöpten daha fazlasını aldım yani :)

Sanal Pazar firmasına şikayet ettiniz mi? Nasıl güvendiniz ki belli bir gün içinde kargoya verilmesi gerekiyordu. Bende yapıyorum güvendiği birkaç yer var instagramda başka yerden asla yapmam. Yazık olmuş. Siteye şikayet edin.

Ayrıca çok takipçisi var diye güvenmeyin takipçi dediğin şey para ile bile satın alınıyor.

canım yapıkredi bankasının kredi kartıyla yapmıştım alışverişi..internet bankacılığında canlı yardım var orada sordum ne yapabilirim diye..bana yapıkredi merkez ofisin fax numarasını verdiler ben de oraya faxladım.. sen de hangi banka kredi kartıyla aldıysan müşteri hizmetleri ya da canlı yardımdan harcama itiraz dilekçesini nereye göndermen gerektiğini sor..bir de teyit için telefon numarası iste sonra yok bize ulaşmadı ıvır zıvır demesinler..
bunu öğrendiğimiz iyi oldu

Sanalpazar çok dikkatli bir sitedir. Hata sizde, onayı ürünler elinize geçmeden vermişsiniz.

Yazışmalarla beraber tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Ayrıca neredeyse her şeyimi internetten alırım, yurt dışından da bir çok alışverişim oldu, ufak tefek gümrük sorunları haricinde hiç problem yaşamadım..Netten çöpten daha fazlasını aldım yani :)
sanal pazar aranmiyo tel no kullanniyolar msj atin dionattim ses yok:/

saka gibi yaaaa arkadaslar 3 urun siparis etmistim elbise hirka kaban sozde elbise geldi resimdekiyle alakasiz komple.tul icin disinngorunuyo astarsiz dandik bisi ve diger 2 urun yok nerde gelmedi diincede kufurler haram zikkim olsun param bogazlarinda kalsin

bugun kadin geene ayar degistirdi simdide yollamiyorum dio para iadeside yok dio su ic dio yani solugu karakolda alcam ;(((

X