ööööööööööööö bı an mıdem bulandı nerden cıktı bu net olayı dedım he
aa dun gece saat 2 ye gelırken bende aynısını yasadım ne ttnet nede avea hıcbırı ıle gıremedım nete
kk daydım dunya sonu geldı sankı haha sonra yattım uyudum puf bebegum uyurken yatsam uyusamya yıne
aynen aynen tüm bağlantılar iptaldi. ben cidden buhrana girdim dünyanın sonu diye.ama saat kaçtı hiç hatırlamıyorum.
aynen aynen tüm bağlantılar iptaldi. ben cidden buhrana girdim dünyanın sonu diye.ama saat kaçtı hiç hatırlamıyorum.
biz de elektrikler kesildiğinde fotusla sohbet edemiyoruz. işi pcden olduğu için elektirik ve net kesintisi bizi pek bi geriyor.ancak elektrikler kesildiğinde ousla sohbet edebiliyoruz
biz de elektrikler kesildiğinde fotusla sohbet edemiyoruz. işi pcden olduğu için elektirik ve net kesintisi bizi pek bi geriyor.
aa neden mıskı netten arastırdın mı sordun mu cok bılmıs olan google amcamıza
sakinleştirici bulundurun yanınızda
hayatında hiç ilaç kullanmamış birinden bahsediyoruz.
arabesk açın en iyisi
geçen üst kattaki komşumuz sabahın köründe müzik açmış
önce gangam style çaldı sonra ankaranın bağları sonra aşk kaç beden giyer
sizinki iki gecedir matkap çalıştıran komşumuzla kapışır.
joker
sen çinlileri gördün mü
gördüm
gelinin hormonu kaçmıştır. çinde yasal değilmiş. çinlilerse tabi.
Allah rahatlık versin hanımlar Uyku zamanım geldi.
00:00 dan sonra yayınlanabilecek korkunç haberleri filan ekleyin, konuşalım irdeleyelim burada
eskiler çok çekmişler
bir net bağlantıları bile yokmuş
interneti dünyadan iptal etmişler mesela?
yerine insan ne yapar?
ben evimi toparlardım, temizlik yapardım, kendime bakardım, internet yoksa ben olurdum hatırlardım kendimi,
ama var.
o yüzden temizlik filan yapmıyorum, kir pasak içinde oturuyorum. kolera veba tifo gibi mikrobik hastalıklara yakalanıp ölürüm heralde yakında
net bağımlıları için klinik açılmış bakırköyde
ous bazen hatırlatıyo bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?