İnternet Bağlantısını İptal Edeceklermiş

ema

senin bazı yorumlarını altyazısı olmadan anlayamıyorum :50:

öldüm :37:

ben soruna cevap olabilecek bir şey yaşadım dün gece yarısı. bugün ingilizce sınavım vardı. gece ders çalışırken telefondan internete girip sözlük kullanacaktım. wirelessi açtım girmedi, mobili açtım girmedi. bi kötü oldum bi kötü oldum. yaarime söyledim dedim bi bakar mısın şu telefona. bilgisayarlara baktı telden girdi olmuyor. ay bi fena oldum bi fena oldum. sanki savaş çıkmış tüm telekomünikasyon ağları çökmüş çok garip hissettim. garip bir psikolojiye girdim. bir de gece yarısı olunca. mesela dünyada bir şey olsa gece yarısı birini arayıp soramazsın, ama internete son dakikalara bak her şey elinin altında. :37: bence çok önemli bir şey değil ama nedense internete erişebilmek beni rahatlatıyor. bi yerim ağrısa girip bakıyorum, bir şey merak etsem girip bakıyorum. internet gerçekten önemli. insanı büyütüyor. okuyarak yaşamadıklarımızı yaşamış gibi oluyoruz burada bile. internet başlı başına bir hayat tecrübesi.

geçen google bir cinayeti buldu
adamı öldürmüşler kanları çıkmış hep google earth de
katili buldular mı bilmiyorum.

o görüntüde etrafta bisiklet süren bir sürü insan var. :37: o tahtaya işlemiş su izi. o kadar işlek göle ceset mi atılır. :27: muhtemelen sudan çıkan köpeğin suyu o iz. adamlar köpek gibi bir şeye eğiliyor.

ben soruna cevap olabilecek bir şey yaşadım dün gece yarısı. bugün ingilizce sınavım vardı. gece ders çalışırken telefondan internete girip sözlük kullanacaktım. wirelessi açtım girmedi, mobili açtım girmedi. bi kötü oldum bi kötü oldum. yaarime söyledim dedim bi bakar mısın şu telefona. bilgisayarlara baktı telden girdi olmuyor. ay bi fena oldum bi fena oldum. sanki savaş çıkmış tüm telekomünikasyon ağları çökmüş çok garip hissettim. garip bir psikolojiye girdim. bir de gece yarısı olunca. mesela dünyada bir şey olsa gece yarısı birini arayıp soramazsın, ama internete son dakikalara bak her şey elinin altında. :37: bence çok önemli bir şey değil ama nedense internete erişebilmek beni rahatlatıyor. bi yerim ağrısa girip bakıyorum, bir şey merak etsem girip bakıyorum. internet gerçekten önemli. insanı büyütüyor. okuyarak yaşamadıklarımızı yaşamış gibi oluyoruz burada bile. internet başlı başına bir hayat tecrübesi.

:37:
..

çok üzüldüm joker :50:

ne kadar zaman sonra bağlantın geldi?

baktim simdi cinayet degilmis islak kopekle sahibiymis :37:
demekki anlikmi yansiyor google eartha goruntuler,
camdan baksam kendimi gorurmuyum :27:

Hayal bile edemiyorum çünkü insanın hayallerini bile etkiliyor:1:Eskiden internet mi vardı ne olacaksın yavrum deseler en fazla doktor derdik şimdiyse elimizin altında internet heryerdeyiz, herşeye ulaşır olduk:)ufkumuz genişliyor.İnternet olmasaydı daha fazla kitap okurdum, daha çok düşünme fırsatım olurdu ve daha fazla sıkılırdım:))

o görüntüde etrafta bisiklet süren bir sürü insan var. :37: o tahtaya işlemiş su izi. o kadar işlek göle ceset mi atılır. :27: muhtemelen sudan çıkan köpeğin suyu o iz. adamlar köpek gibi bir şeye eğiliyor.

sonuçta google cesetli işlere karışmış

baktim simdi cinayet degilmis islak kopekle sahibiymis :37:
demekki anlikmi yansiyor google eartha goruntuler,
camdan baksam kendimi gorurmuyum :27:

biraz daha yaklaştırsam görüntüyü bazanın altını komple görcem tivitiy :9:

çinde yapılan bir evlilik töreninden iki kare yükliycem birazdan

6361cin-gelin-5.jpg

3186cin-gelin-4.jpg

7150cin-gelin-2.jpg

aa dun gece saat 2 ye gelırken bende aynısını yasadım ne ttnet nede avea hıcbırı ıle gıremedım nete
kk daydım dunya sonu geldı sankı haha sonra yattım uyudum puf bebegum uyurken yatsam uyusamya yıne

sizde aklınızın almadığı, garip, korkunç 00:00 dan sonra yayınlanabilecek haberleri paylaşın

madem netimiz var Ufkumuzu genişletelim :3:

Back