İnternet aracılığıyla tanışıp sonrasında ilişkiyi sürdürmek mümkün mü? ?

internetten tesadüf eseri tanışılır ama böyle ille de biri olsun diye internet sitelerinden aramayla hayırlı biri bulunacağına emin değilim zaten işi bu sitelere kalan erkekten de hayır gelmez. o kadar iyi adam olsa çevresindeki kadınlar farkeder çoktan yüzüğü takardı sonuçta erkekler kadınlara göre daha şanslı sosyal hayatta daha kolay hayatın içine girebiliyorlar.

Bende esınle Int ortamında tanıştım ozaman Facebook falanda yoktu bır bırımızı gormedık ılk Zaman'da ben zonguldak o ıstanbuldaydı ve 4 sene sonunda evlendık şuan 6 yıllık evlıyız çok mutluyuz 4.5 yasında oğlumuz var ve ıkıncı yolda

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebegini ve hayırlı ömürler versin evlatlarına :) birbirinizi görmeden sevmek ilginç doğrusu.bir de ayrı şehirlerde olup ilişkiyi sürdürmek de büyük mesele bana göre.zoru başarmışsıniz diyeyim tebrikler ve mutluluklar

Saol canım o güvenli aldıktan sonra bıze her yol parıs oldu valla

Aynı şeyi ben de düşünüyorum ve hatta direk soruyorum.senin gibi birisi neden burada şansını denesin ki diye.ve genellikle çevredeki kadınların kendilerine uygun olmadığını soulyluyorlar.ne kadar doğrudur bilemem.ama aynı şeyi kendim için de düşününce olabilir diyorum.genelde ikinci evliliğini yapacak olan kişiler için çevreden birilerini bulmak zor gerçekten de.

uygun değil derken ne anlamda uygun olmadığı önemli.
şöyle diyeyim kendisi her şeyi yaşamış ama kendisi hiç sevgilisi olmamış bir kız arıyorsa mesela bu tipten adam olmaz. ya da beklentisi çok mu büyük ya da erkek ne derse onu yapacak bir nevi köle mi arıyorlar?
yani şehirde o kadar insandan bulamadığını sanal ortamda nasıl bulacak?
ikinci evlilik olması da mühim değil ki çok kişi var işten vs ikinci evliliğini yapan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…