- 4 Kasım 2016
- 72
- 44
- 3
- Konu Sahibi Guldem2626
-
Mirc sitenin adı mıVar yok değil . teyzemler enistem mirc de tanismisti yıllar önce :)
hakkınızda hayırlısı olsun . Allah gönlünüzè göre birini çıkarır inşallah ne diyim :)
KV nin açılımı nedir :) sitede yeniyim o yüzden kısaltmaları bilmiyorum :)Umarım sen de doğru eşi ve doğru KV yi bulabilirsinİkisi bir arada çok zor ama umut dünyası
KAyınvalide.. Okudukça karşına en çok çıkan terim olucakKV nin açılımı nedir :) sitede yeniyim o yüzden kısaltmaları bilmiyorum :)
Bende esınle Int ortamında tanıştım ozaman Facebook falanda yoktu bır bırımızı gormedık ılk Zaman'da ben zonguldak o ıstanbuldaydı ve 4 sene sonunda evlendık şuan 6 yıllık evlıyız çok mutluyuz 4.5 yasında oğlumuz var ve ıkıncı yoldaİletişimin en kolay ve en hızlı şekilde yapıldığı internet ortamında, karşı cinsten biriyle tanışıp sağlıklı bir ilişki kurabilen var mı? ben arada yalnızlıktan sıkılıp bu tür tanımalara aracılık yapan arkadaşlık ve evlilik sitelerine giriyorum.ilk anda herşey çok güzel olacakmış gibi geliyor :) Ama bir süre sonra orda bulunanların benim gibi ciddi düşünceleri olmadığını farkediyorum. genelde günlük ilişkiler peşinde koşan kişiler. çoğu evli ve bunu açıkça söyleyenler de çıkıyor. benim amacım ciddi ve ileriye dönük bir beraberlik olduğu için kafama göre biri denk gelmiyor. bir süre sonra umudumu yitiriyorum. Çok az da olsa, birbirine uygun kişilerin o ortamda tanışıp ilişkilerini yürüttüklerini duyuyorum. O siteye üye olan yüzlerce kişi arasından mutlaka benim gibi düşünen doğru düzgün birileri de vardır ve karşıma çıkabilir diye hâlâ umut ediyorum. sizce yanlış mı düşünüyorum. bu konuda deneyimi olan birileri varsa yazarlarsa çok sevinirim :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebegini ve hayırlı ömürler versin evlatlarına :) birbirinizi görmeden sevmek ilginç doğrusu.bir de ayrı şehirlerde olup ilişkiyi sürdürmek de büyük mesele bana göre.zoru başarmışsıniz diyeyim tebrikler ve mutluluklarBende esınle Int ortamında tanıştım ozaman Facebook falanda yoktu bır bırımızı gormedık ılk Zaman'da ben zonguldak o ıstanbuldaydı ve 4 sene sonunda evlendık şuan 6 yıllık evlıyız çok mutluyuz 4.5 yasında oğlumuz var ve ıkıncı yolda
Saol canım o güvenli aldıktan sonra bıze her yol parıs oldu vallaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebegini ve hayırlı ömürler versin evlatlarına :) birbirinizi görmeden sevmek ilginç doğrusu.bir de ayrı şehirlerde olup ilişkiyi sürdürmek de büyük mesele bana göre.zoru başarmışsıniz diyeyim tebrikler ve mutluluklar
Aynı şeyi ben de düşünüyorum ve hatta direk soruyorum.senin gibi birisi neden burada şansını denesin ki diye.ve genellikle çevredeki kadınların kendilerine uygun olmadığını soulyluyorlar.ne kadar doğrudur bilemem.ama aynı şeyi kendim için de düşününce olabilir diyorum.genelde ikinci evliliğini yapacak olan kişiler için çevreden birilerini bulmak zor gerçekten de.internetten tesadüf eseri tanışılır ama böyle ille de biri olsun diye internet sitelerinden aramayla hayırlı biri bulunacağına emin değilim zaten işi bu sitelere kalan erkekten de hayır gelmez. o kadar iyi adam olsa çevresindeki kadınlar farkeder çoktan yüzüğü takardı sonuçta erkekler kadınlara göre daha şanslı sosyal hayatta daha kolay hayatın içine girebiliyorlar.
Ahahaaa hiç aklıma gelmemişti :) olsun oğlu iyi olsun da KV lerle aram iyidir severim onu daKAyınvalide.. Okudukça karşına en çok çıkan terim olucak
Aynı şeyi ben de düşünüyorum ve hatta direk soruyorum.senin gibi birisi neden burada şansını denesin ki diye.ve genellikle çevredeki kadınların kendilerine uygun olmadığını soulyluyorlar.ne kadar doğrudur bilemem.ama aynı şeyi kendim için de düşününce olabilir diyorum.genelde ikinci evliliğini yapacak olan kişiler için çevreden birilerini bulmak zor gerçekten de.
Mirc sitenin adı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?