Doğuma Hazırlık İntellegender cinsiyet testi hakkinda

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Esralhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
861
469
33
39
Selamlar kizlar,
Bu intellegender cinsiyet testini kullanmak isteyen falan varsa, benim yaptığım gibi boşa 100 lira para vermeyin, almayin derim ;)
Bana erkek çıktı ve henüz yanlış veya doğru çıkıp çıkmadığına dair bi sonuç yok ama yabanci forumlarda okudum baya, oralarda fazlaca kullanilan bişey sanırım, epeyce okudum sadece 1 adet kız cikti diyeni duydum genelde erkek çıkıyormuş. Ve dogal olarak çokda yanlış, tutmadi diyen vardı.
Keske onceden görseydim o forumu.
Bilin ve boşa para harcamayin dedim ;)

Ben yaptım erkek çıktı :-) 11 haftalık oldu inşallah doğru çıkar herkese söyledim :-) cikmazsada sağlıklı olsun da önemli değil. yerim onu ben :-)

Ben yaptım erkek çıktı :-) 11 haftalık oldu inşallah doğru çıkar herkese söyledim :-) cikmazsada sağlıklı olsun da önemli değil. yerim onu ben :-)

Keşke herkese söylemeseydin benim bi Arkadaşım ö yaptı erkek çıktı oda senin gibi söyledi sonra kız olduğu anlaşıldı eşi baya üzüldü ama belki sende tutar

Erkek yada kız farketmez sağlıklı olsun yeter. İlk bebeğim benim :-) ama yorumları okudum nette, doğru çıkan da çok hayırlısı :-)

Aşağı yukarı hergün ve sık. Tabii bu arada ben soğan kürüde yaptım. Kür den sonra hamile kaldım, üstelik polikistik over vardı, rahimim kalp şeklinde, doktorlar zor diyordu ama evliligimin ikinci ayında hamile kaldım. Kendi kendimin doktoru oldum diyebilirim. Birde çok dua ettim. Rabbim herkesin duasını kabul eder inşallah. Şükür olsun Rabbime herşey O'ndan gelir O'na gider.

Aşağı yukarı hergün ve sık. Tabii bu arada ben soğan kürüde yaptım. Kür den sonra hamile kaldım, üstelik polikistik over vardı, rahimim kalp şeklinde, doktorlar zor diyordu ama evliligimin ikinci ayında hamile kaldım. Kendi kendimin doktoru oldum diyebilirim. Birde çok dua ettim. Rabbim herkesin duasını kabul eder inşallah. Şükür olsun Rabbime herşey O'ndan gelir O'na gider.
Hakkında hayırlıs neyse o olsun arkadaşım B'nde soğan kürüm kullanıp hamile kaldım bende polistik overim bende çok dua ettim oldu benim kızım var bu sefer inşallah erkek l olur die yumurtlama günü denedim bakalım hayırlısı cinsiyeti öğrenince yazarsın umarım

senin de duan kabul olsun canım, Rabbim gönlünden geçeni versin inşallah. Yazarım belli olunca daha çok erken :-)

Back
X