Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için evet diyetime dikkat ediyorum onun için şaşırıyorum bugün dozunu biraz yükselttim iğnenin doktorun dediği gibi açlık 115 çıktı sabah bakalım nasıl ilerleyecek
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için evet diyetime dikkat ediyorum onun için şaşırıyorum bugün dozunu biraz yükselttim iğnenin doktorun dediği gibi açlık 115 çıktı sabah bakalım nasıl ilerleyecek
6.09 idi 2 ay önce . Açlık şekerine göre düşük demiştim . Doktora tokluk 150 yi geçmeyecek açlk da maksimum 115 civarındaki olması gerekiyor dedi ama ilk 1 hafta iğneyi tam anlayamadım mi bilmiyorum düzene sokamadım şekeri
Kardeşim şeker hastası hap kullanıyor tokluk 200 geçmiyecek demişti açlık şekeri 127 çıkmış yeni tahlilde ama doktor 3 aylık şekeri 5.5 olunca çok güzel dedi yediklerinizden sabah değişebilir ama 3 aylık şekeri önemli dedi siz ona odaklanın ..