• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insülin direnciyle mücadele

Lilruba

yaşamsürprizdir:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.572
2.527
398
Selam arkadaşlar
insülin direnci çok ciddi bir rahatsızlık...
yaklaşık 3yıldır metformin antidiabetik ilaç kullanıyorum. Yıllarca adet düzensizliklerim vardı. ilaçtan sonra düzene girdi.

Ama bu direnci kırmak ilaçtan kurtulmak istiyorum.
Insülin direncini kıran ilacı bırakanların tavsiyelerini merak ediyorum.

Birlikte bir yola çıkıp birbirimize destek olalım mı...
Bu durumdan muzdarip olan şifa bekleyen herkesi mücadeleye davet ediyorum.:KK50:

Selam arkadaşlar
insülin direnci çok ciddi bir rahatsızlık...
yaklaşık 3yıldır metformin antidiabetik ilaç kullanıyorum. Yıllarca adet düzensizliklerim vardı. ilaçtan sonra düzene girdi.

Ama bu direnci kırmak ilaçtan kurtulmak istiyorum.
Insülin direncini kıran ilacı bırakanların tavsiyelerini merak ediyorum.

Birlikte bir yola çıkıp birbirimize destek olalım mı...
Bu durumdan muzdarip olan şifa bekleyen herkesi mücadeleye davet ediyorum.:KK50:
Geçmiş olsın canım bende aynı dertten muzdarip tam bırakmadım bırakmama az kaldı glisemik indeksi düşük beslenme +Karatay +taş devri beslenmesi ve yürüyüş tavsiye ediyorum sana benim seviyem yüksekti 28 den 5. Seviyeye indi biliyorsun 5 iN altında olmalı

Geçmiş olsın canım bende aynı dertten muzdarip tam bırakmadım bırakmama az kaldı glisemik indeksi düşük beslenme +Karatay +taş devri beslenmesi ve yürüyüş tavsiye ediyorum sana benim seviyem yüksekti 28 den 5. Seviyeye indi biliyorsun 5 iN altında olmalı
bende geçmiş olsun diliyorum.harıkasın 28 den 5 e inmiş çok sevindim...gerçekten tebrik ediyorum.inş bir daha bununla uğraşmayız ömür boyu sağlık diliyorum.tavsiyeler içinde teşekkür ederim. taş devrini duydum ama hiç araştırmadım. hemen gündemime alıyorum...Sağlıklı bir yaşam diliyorum.

bende geçmiş olsun diliyorum.harıkasın 28 den 5 e inmiş çok sevindim...gerçekten tebrik ediyorum.inş bir daha bununla uğraşmayız ömür boyu sağlık diliyorum.tavsiyeler içinde teşekkür ederim. taş devrini duydum ama hiç araştırmadım. hemen gündemime alıyorum...Sağlıklı bir yaşam diliyorum.
Güzel. Dileklerin için çok teşekkür ederim canım sana da acil şifalar

insülin direncinde olmazsa olmaz şeylerden biri malum spor... uzun zamandır bu konuda tembellik yapıyorum.ama bugün başlıyorum.havalar soğuk olduğu için evde eğlenceli olarak yapabileceğim şey dans etmek olacak bana eşlik etmek isteyenleri beklerim.dansla ısındıktan sonra karın ve kol hareketleri yapmayı planlıyorum.

insülin direncinde olmazsa olmaz şeylerden biri malum spor... uzun zamandır bu konuda tembellik yapıyorum.ama bugün başlıyorum.havalar soğuk olduğu için evde eğlenceli olarak yapabileceğim şey dans etmek olacak bana eşlik etmek isteyenleri beklerim.dansla ısındıktan sonra karın ve kol hareketleri yapmayı planlıyorum.
Leslie yapabilirsin canım

Bendede var ne yazik ki insulin direnci. Once 3.o di simdi 4.7 olmus. Ilaclar cok yan etki yapiyo bende. Ilacsiz dusurmekte zor

Tahlilde "insülin" diye yazan mı insülin direncini gösteriyor? 15.60 benimki

Bendede var ne yazik ki insulin direnci. Once 3.o di simdi 4.7 olmus. Ilaclar cok yan etki yapiyo bende. Ilacsiz dusurmekte zor
nasıl bir yan etki yaşadınız ben ilk 3ay mide bulantısı yaşadım doktorum normal demişti sabırla bekledim ilacın faydasını gördüm.mide bulantısına değdi.

Insulin direnci icin ilac kullanirken nasil beslenmeliyiz. Neler yemeli neler yememeliyiz.
canım doktor bana şunlaru yeme diye bir öneride bulunmadı zayıflaman ve spor yapman önemli dedi.ben disiplinli bir şekilde rejim yapamadığım için ywmeklerimi azalttım.
ama glisemik indeksi düşük besinlerden tüketmek gerekiyor ve Karatay diyetini uygulayanlarda insülin ditencinden şifa buluyor ve spor çok önemli ben uygulamak istiyorum bu anlamda hayatımı düzene sokmayı planlıyorum

İnsulin direnciniz oldugu hangi testlerde belli oldu? Benim bugun olcturdugum tahlilde aks (seker) 88 idi. Dr ustunde durmadi. Bu deger yuksek cikinca mi insulin testi istiyor dr lar? Bilginiz var mi?

konuyu açalı epey zaman olmuş insülin direncinden dertli arkadaşlar gelin birlikte mücadele edelim

ayrıca tokluk kan şekeri ve Homa testi yapılıyor onun sonucuna göre doktor karar veriyor
İnsulin direnciniz oldugu hangi testlerde belli oldu? Benim bugun olcturdugum tahlilde aks (seker) 88 idi. Dr ustunde durmadi. Bu deger yuksek cikinca mi insulin testi istiyor dr lar? Bilginiz var mi?

Merhaba aynı zamanda pkosunuz sanırım adet duzensizliginiz varsa eger. Bende pkoyum ve matofin kullandım aylarca ama bendede yan etki yapti bagirsaklarimi cok calistirdi ama 3 kilo verdim o hapla. Ama daha sonra dogal yontemler aramaya basladim. Aspir yagi, keten togumu yagi ve corek otu yagini duydum. Gercekten insulun direncine ve adet duzensizligine birebir geliyor bu yaglar. Deneyip sagliginiza kavusacaginiza eminim :)

Merhaba aynı zamanda pkosunuz sanırım adet duzensizliginiz varsa eger. Bende pkoyum ve matofin kullandım aylarca ama bendede yan etki yapti bagirsaklarimi cok calistirdi ama 3 kilo verdim o hapla. Ama daha sonra dogal yontemler aramaya basladim. Aspir yagi, keten togumu yagi ve corek otu yagini duydum. Gercekten insulun direncine ve adet duzensizligine birebir geliyor bu yaglar. Deneyip sagliginiza kavusacaginiza eminim :)
ne kadar güzel bir haber. ..
evet aynı zamanda pko hastasıyım ve bende matofin kullanıyorum ilk zamanlar benzer şikayetler bendede oldu ama zamanla vücut alışıyor siz devam ediyor musunuz ilaca bu yağlar kullandınız mı

birde adetimi düzene soktu ilaç... o nedenle bırakırsam tekrar düzensiz olacak diye korkuyorum ama bu yağlar umut oldu şimdi

ne kadar güzel bir haber. ..
evet aynı zamanda pko hastasıyım ve bende matofin kullanıyorum ilk zamanlar benzer şikayetler bendede oldu ama zamanla vücut alışıyor siz devam ediyor musunuz ilaca bu yağlar kullandınız mı
Ben ilacı 6 ay sonra bıraktım çünkü çok kotu oluyordum kusura bakmayin ama tuvaletten cikamiyordum. Ben yaglara yeni basladim 20 gun kullandim kan verdim ve lh degerim 8den 2ye dustu cok iyi geldigini dusunuyorum size ozelden birsey yazicam bakarmisiniz?

Arkadaşlar birde zeytin yaprağı çayı çok şifalıymış deneyen varmı
onu da deneyeceğim sonuçları yazarım

Back