Sevgili arkadaşlar 1yıl önce kilo verememek ve tatlı isteğiyle doktora gittim İnsülin direnci teşhisi koydu Diyaformin1000 verdi günde ikikez ic dedi fakat aşırı mide bulantısından dolayı eczacım bana Matofin1000 verdi şuan mide bulandım yok diyet önerdi fakat 1yıldır ne yaptımsa kilo veremedim en fazla 2 kilo verdim arkası gelmedi denemediğim diyet kalmadı. diyette yapamıyorum cünkü ac kalamıyorum hep yorgunum ne yapmalıyım İnsülin direnci olanlar nasıl kilo verdiniz lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnsülin direncim var ne yaptımsa kilo veremiyorum .
- Konu Sahibi bennu06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yardımcı olucak kimse yokmu İnsülin direnci olupta kilo veren yokmu ?Sevgili arkadaşlar 1yıl önce kilo verememek ve tatlı isteğiyle doktora gittim İnsülin direnci teşhisi koydu Diyaformin1000 verdi günde ikikez ic dedi fakat aşırı mide bulantısından dolayı eczacım bana Matofin1000 verdi şuan mide bulandım yok diyet önerdi fakat 1yıldır ne yaptımsa kilo veremedim en fazla 2 kilo verdim arkası gelmedi denemediğim diyet kalmadı. diyette yapamıyorum cünkü ac kalamıyorum hep yorgunum ne yapmalıyım İnsülin direnci olanlar nasıl kilo verdiniz lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım?
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Canım bu bir kısır döngü ve döngüyü bir şekilde kirmak zorundasın... Kilo vermek için şekeri ve hamur işini kesmen lazım. Tatlı isteğinin kesilmesi için de çubuk tarçını suya koyup içmeni tavsiye ederim. Az az sık sık besleneceksin ki şekerin düşmesin. Ayrıca egzersiz de çok önemli. Fazla kilon yoksa bile mutlaka egzersize başla. Leslie 3mile videoları ile başlayabilirsin. kondisyonun arttıkça da jillian 30 day shred videolarina gecersin. Biliyorum zor ama imkansız değil :) ilacı da asla aksatma olur mu çünkü bu rahatsızlık bir kaç yıl sonra şeker hastalığına çevirebilir.
EmireSalih arkadaşım önerilerin icin cok sağol. tekrardan diyete başladım ilacı kullanıyorum ayrıca tarcın cayı iciyorum evde egzersizler yapıyorum. bidaha deniycem inşallah bu kez başarırım insülün direncinin kırılması icin kilo vermek lazımmış ama insülin kilo vermemi engelliyor nasıl olucak bilmiyorum cok zor bir durum .Canım bu bir kısır döngü ve döngüyü bir şekilde kirmak zorundasın... Kilo vermek için şekeri ve hamur işini kesmen lazım. Tatlı isteğinin kesilmesi için de çubuk tarçını suya koyup içmeni tavsiye ederim. Az az sık sık besleneceksin ki şekerin düşmesin. Ayrıca egzersiz de çok önemli. Fazla kilon yoksa bile mutlaka egzersize başla. Leslie 3mile videoları ile başlayabilirsin. kondisyonun arttıkça da jillian 30 day shred videolarina gecersin. Biliyorum zor ama imkansız değil :) ilacı da asla aksatma olur mu çünkü bu rahatsızlık bir kaç yıl sonra şeker hastalığına çevirebilir.
EmireSalih arkadaşım önerilerin icin cok sağol. tekrardan diyete başladım ilacı kullanıyorum ayrıca tarcın cayı iciyorum evde egzersizler yapıyorum. bidaha deniycem inşallah bu kez başarırım insülün direncinin kırılması icin kilo vermek lazımmış ama insülin kilo vermemi engelliyor nasıl olucak bilmiyorum cok zor bir durum .
İsmini yanlış yazdım herhalde özür dilerim arkdaşım dedigin vıdeoları buldum mutlaka yapıcam eksik olma.Canım bu bir kısır döngü ve döngüyü bir şekilde kirmak zorundasın... Kilo vermek için şekeri ve hamur işini kesmen lazım. Tatlı isteğinin kesilmesi için de çubuk tarçını suya koyup içmeni tavsiye ederim. Az az sık sık besleneceksin ki şekerin düşmesin. Ayrıca egzersiz de çok önemli. Fazla kilon yoksa bile mutlaka egzersize başla. Leslie 3mile videoları ile başlayabilirsin. kondisyonun arttıkça da jillian 30 day shred videolarina gecersin. Biliyorum zor ama imkansız değil :) ilacı da asla aksatma olur mu çünkü bu rahatsızlık bir kaç yıl sonra şeker hastalığına çevirebilir.
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
İsmini yanlış yazdım herhalde özür dilerim arkdaşım dedigin vıdeoları buldum mutlaka yapıcam eksik olma.
Estağfurullah canım dediğim gibi bu bir kısır döngü ama tek bir zinciri kırdığın anda devamı gelecek. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Sevgiler :)
Allah razı olsun arkadaşım bayramınızda kutlu olsun benden de sevgiler.Estağfurullah canım dediğim gibi bu bir kısır döngü ama tek bir zinciri kırdığın anda devamı gelecek. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Sevgiler :)
- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
Arkadaşım cok gecmiş olsun. Allah şifanı versin antideprasan ilacların kilo aldırdığını duymuştum. ancak ben güzelliği gectim zayıflamassam cok daha kilolu olucam diye korkuyorum. İnsülin direnci. İnmeden tutta kalp krizine kadar cok ağır hastalıklara sebep oluyormuş .her defasında diyetleri bıraktım ama bu kez cok karalıyım diyet ve evde de olsa spor yapıyorum ilacımı kullanıyorum.Allahın izni ile inşallah başarıcam ve burda bu yazıyı okuyan kardeşlerimin dualarını bana eksik etmelerini rica ediyorum Allah hic kimseye dermansız dert vermesin yinede şükrediyorum.Bende psikolojik ilaçlar kullanıyorum yan etkileri sebebiyle aşırı kilo aldım aşırı derecede açlık hissi veriyor 60 kilodan 92 kiloya çıktım, 4 kilo verebildim bende reJim yaparak baktım olmadı bütün gardırobumu yeniledim
canım ilacını düzenle sende kilo vermeye calış bu kilo başa bela şimdi genciz biraz yaşlanınca hastalıklardan kurtulamayız Allah korusun.Allah yardimcimiz olsun, inşallah zayıflarız başta anlamadım.ben iştahım arttı sanıyordum sonra ilacın yan etkilerine bakınca anladım durumu.
- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
Inşallah istiyorum kilo vermek göbek çıktı bir de bende, cok kotu duruyorcanım ilacını düzenle sende kilo vermeye calış bu kilo başa bela şimdi genciz biraz yaşlanınca hastalıklardan kurtulamayız Allah korusun.
- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
diyetisyen+sporla kırdım başka yolu yok zayıflayamazssın .Sevgili arkadaşlar 1yıl önce kilo verememek ve tatlı isteğiyle doktora gittim İnsülin direnci teşhisi koydu Diyaformin1000 verdi günde ikikez ic dedi fakat aşırı mide bulantısından dolayı eczacım bana Matofin1000 verdi şuan mide bulandım yok diyet önerdi fakat 1yıldır ne yaptımsa kilo veremedim en fazla 2 kilo verdim arkası gelmedi denemediğim diyet kalmadı. diyette yapamıyorum cünkü ac kalamıyorum hep yorgunum ne yapmalıyım İnsülin direnci olanlar nasıl kilo verdiniz lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım?
- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
bende de geçen sen insülin direnci çıktı o ara çalışmıyordum 2 ayda evde spor+diyet yaparak kilo verdim ve insülin direnci değerim düştü. işe başladıktan sonra bir süre hiç doktora gidemedim işte ne kadar dikkat edebildiysem ettim fakat işim masa baş olunca benim değer tekrar yükselmiş. 850 mg şeker ilacı verdi ne zaman kullansam yan etki yaptı doktorda ilaç yerin zeytinyaprağı ve tarçın çayını önerdi şuan onu deniyorum. Spor yapma imkanın varsa spor çok etkili
- 8 Ağustos 2015
- 518
- 263
- 53
- 34
Ben hikayemi anlatıyım..Hala bulunan insülin direncim olmasına rağmen toplamda 34 kilo kadar verdim.İmkansız diye bişey yokmuş.İlk önce Doktorum Mehmet Akgün'le tanıştım o cihazlardan bahsetti spashape soğuk lipoliz aqualyx ve akupunktur tüm işlemlerden geçtim ilk ay 16 kilo gitti 3 ayda 23 kilo verdim.Sağlıklı bir diyet günlük 2 saat yürüyüş arada şekeri dengeliycek en büyük etken bitter çikolata!Sürecin fotoları ekte eğer düşünürsen özelden yaz ayrıntılı bilgilendireyim.Sevgili arkadaşlar 1yıl önce kilo verememek ve tatlı isteğiyle doktora gittim İnsülin direnci teşhisi koydu Diyaformin1000 verdi günde ikikez ic dedi fakat aşırı mide bulantısından dolayı eczacım bana Matofin1000 verdi şuan mide bulandım yok diyet önerdi fakat 1yıldır ne yaptımsa kilo veremedim en fazla 2 kilo verdim arkası gelmedi denemediğim diyet kalmadı. diyette yapamıyorum cünkü ac kalamıyorum hep yorgunum ne yapmalıyım İnsülin direnci olanlar nasıl kilo verdiniz lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım?
Eklentiler
- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
imrendim size nasıl basardiniz bizi de bilgilendirin lutfenBen hikayemi anlatıyım..Hala bulunan insülin direncim olmasına rağmen toplamda 34 kilo kadar verdim.İmkansız diye bişey yokmuş.İlk önce Doktorum Mehmet Akgün'le tanıştım o cihazlardan bahsetti spashape soğuk lipoliz aqualyx ve akupunktur tüm işlemlerden geçtim ilk ay 16 kilo gitti 3 ayda 23 kilo verdim.Sağlıklı bir diyet günlük 2 saat yürüyüş arada şekeri dengeliycek en büyük etken bitter çikolata!Sürecin fotoları ekte eğer düşünürsen özelden yaz ayrıntılı bilgilendireyim.
- 8 Ağustos 2015
- 518
- 263
- 53
- 34
tabiiki burdan genel anlatayım azim irade kesinlikle şart ilk öncelikle karar aldım kendime bir beslenme uzmanı bir de zayıflamam için ameliyatsız nasıl müdahele edilebilir diye Mehmet Akgünü buldum.Dudak dolgusu için gittiğim klinik baya hayatımı değiştirdi.İlk akupunktur yaptırmaya başladım iştahim kapandı.Sonra aqualyx yapıldı karın ve kalça bölgesine uygulandı.Yürüyüş ve diyet yaptım bol su içtim sonra başka bir cihaza başladım.Spashape adı her seansta 1cm incelme sağladı.En son kilo vermem durmaya başladığında da soğuk lipolize gittim evet maaliyeti oldu ama 34 kiloya neler verilmez küçüklüğümden beri hep aynı sorunu yaşadım.İnsanların garip bakışları dalga geçenler falan herpsi bitti şuan her güne dua ederek uyanıyorum.Darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına :)imrendim size nasıl basardiniz bizi de bilgilendirin lutfen
- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
ben de kullandigım ilaclar sebebiyle 30 kilo aldım, darisi basimiza artiktabiiki burdan genel anlatayım azim irade kesinlikle şart ilk öncelikle karar aldım kendime bir beslenme uzmanı bir de zayıflamam için ameliyatsız nasıl müdahele edilebilir diye Mehmet Akgünü buldum.Dudak dolgusu için gittiğim klinik baya hayatımı değiştirdi.İlk akupunktur yaptırmaya başladım iştahim kapandı.Sonra aqualyx yapıldı karın ve kalça bölgesine uygulandı.Yürüyüş ve diyet yaptım bol su içtim sonra başka bir cihaza başladım.Spashape adı her seansta 1cm incelme sağladı.En son kilo vermem durmaya başladığında da soğuk lipolize gittim evet maaliyeti oldu ama 34 kiloya neler verilmez küçüklüğümden beri hep aynı sorunu yaşadım.İnsanların garip bakışları dalga geçenler falan herpsi bitti şuan her güne dua ederek uyanıyorum.Darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına :)
Doktorunuza söyleyin size glucophace versin size 850 lik bende de insülün direnci vardı onu içerek 21 kg verdimSevgili arkadaşlar 1yıl önce kilo verememek ve tatlı isteğiyle doktora gittim İnsülin direnci teşhisi koydu Diyaformin1000 verdi günde ikikez ic dedi fakat aşırı mide bulantısından dolayı eczacım bana Matofin1000 verdi şuan mide bulandım yok diyet önerdi fakat 1yıldır ne yaptımsa kilo veremedim en fazla 2 kilo verdim arkası gelmedi denemediğim diyet kalmadı. diyette yapamıyorum cünkü ac kalamıyorum hep yorgunum ne yapmalıyım İnsülin direnci olanlar nasıl kilo verdiniz lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım?
- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
saglık ocagında yazarlar mı acaba yoksa dahiliyeye gitmek mi gerekiyorDoktorunuza söyleyin size glucophace versin size 850 lik bende de insülün direnci vardı onu içerek 21 kg verdim