• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insulin direnci ve hamilelik

GZ2008

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
3
0
1
Antalya
Kizlar insulin direncim 3.8 cikti glifor kullaniyorum hamilelikte insulin direnci sıkıntı yaratir mi kiloluyum hem de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabaaa :) bende ayniyim durumunuz ne oldu:)

Bendede insulin direnci var kizlar. Doktor glifor verdi ama kullanamadim cok agir geldi.. Suan 28 haftalik hamileyim ve fazla kilom var. Bende bi sorun olusmadi hatta hamilelikte daha duzene girdi diyebilirim. Bi doktorunuza danışın derim

Bendede insulin direnci var kizlar. Doktor glifor verdi ama kullanamadim cok agir geldi.. Suan 28 haftalik hamileyim ve fazla kilom var. Bende bi sorun olusmadi hatta hamilelikte daha duzene girdi diyebilirim. Bi doktorunuza danışın derim
oyyy masallah de canim insallah hic sorun yasama bende de var kilo :) saglikla kucagina al .ben de baska endokronoloji bulcam insallah . ilac bana dokunmuyor 2yildir ictim ben alistim biraz annemde insulin hastasi o yuzden duzenli kullandim sorun yasamiyim ilerde diye.peki dikkat ettin mi yemene falan hamilelikte canim

Allah sanada kolay hamilelikler gecirmeyi nasip etsin canim. Benim su 7 ayim cok kolay gecmedi aslinda. Cok kustum ben gunde 5 6 kere filan. Ondan 7 kilo vermistim. Şimdi verdiklerimi aldim. Bundan sonrada az almaya calisicam. Hamilelikten önceki gibi çok yiyemiyorum. Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin insallah

Allah sanada kolay hamilelikler gecirmeyi nasip etsin canim. Benim su 7 ayim cok kolay gecmedi aslinda. Cok kustum ben gunde 5 6 kere filan. Ondan 7 kilo vermistim. Şimdi verdiklerimi aldim. Bundan sonrada az almaya calisicam. Hamilelikten önceki gibi çok yiyemiyorum. Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
her sey bebisler icin ♡ cok sagol insallahhhhhhhhh sana da saglikli hayirli dogumlarrr

her sey bebisler icin ♡ cok sagol insallahhhhhhhhh sana da saglikli hayirli dogumlarrr

Aynen oylee hersey bebislerimiz icin. Kilo alcam diye takmiyorum. Zaten kilolu hamile kaldim. Yeterki bebislerimiz saglikli dogsun ve bol sütlerimiz olsunn :))

ayyy ben kiloya takmiyom ona bisey olmasin dogsun ben her kiloya razziyim ayneen :p

Daha yenisin hele bide tekmelerini hisset bak nasil duygulanacaksin. Cok farkli bi duygu ya gercekten annelik cok baska biseymis daha doğmadan o duyguyu hissedebiliyoruz

Daha yenisin hele bide tekmelerini hisset bak nasil duygulanacaksin. Cok farkli bi duygu ya gercekten annelik cok baska biseymis daha doğmadan o duyguyu hissedebiliyoruz
ben simdiden batmasini hissediyomda seviniyom dusunemiyorum tekmede heyecandan bayilirimmm ♡

Back