Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy masallah de canim insallah hic sorun yasama bende de var kilo :) saglikla kucagina al .ben de baska endokronoloji bulcam insallah . ilac bana dokunmuyor 2yildir ictim ben alistim biraz annemde insulin hastasi o yuzden duzenli kullandim sorun yasamiyim ilerde diye.peki dikkat ettin mi yemene falan hamilelikte canimBendede insulin direnci var kizlar. Doktor glifor verdi ama kullanamadim cok agir geldi.. Suan 28 haftalik hamileyim ve fazla kilom var. Bende bi sorun olusmadi hatta hamilelikte daha duzene girdi diyebilirim. Bi doktorunuza danışın derim
her sey bebisler icin ♡ cok sagol insallahhhhhhhhh sana da saglikli hayirli dogumlarrrAllah sanada kolay hamilelikler gecirmeyi nasip etsin canim. Benim su 7 ayim cok kolay gecmedi aslinda. Cok kustum ben gunde 5 6 kere filan. Ondan 7 kilo vermistim. Şimdi verdiklerimi aldim. Bundan sonrada az almaya calisicam. Hamilelikten önceki gibi çok yiyemiyorum. Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
her sey bebisler icin ♡ cok sagol insallahhhhhhhhh sana da saglikli hayirli dogumlarrr
ayyy ben kiloya takmiyom ona bisey olmasin dogsun ben her kiloya razziyim ayneenAynen oylee hersey bebislerimiz icin. Kilo alcam diye takmiyorum. Zaten kilolu hamile kaldim. Yeterki bebislerimiz saglikli dogsun ve bol sütlerimiz olsunn :))
bana da haber ver olur muuuu mis konunu alinca kucaginaaa♡Aynen oylee hersey bebislerimiz icin. Kilo alcam diye takmiyorum. Zaten kilolu hamile kaldim. Yeterki bebislerimiz saglikli dogsun ve bol sütlerimiz olsunn :))
ayyy ben kiloya takmiyom ona bisey olmasin dogsun ben her kiloya razziyim ayneen
bana da haber ver olur muuuu mis konunu alinca kucaginaaa♡
ben simdiden batmasini hissediyomda seviniyom dusunemiyorum tekmede heyecandan bayilirimmm ♡Daha yenisin hele bide tekmelerini hisset bak nasil duygulanacaksin. Cok farkli bi duygu ya gercekten annelik cok baska biseymis daha doğmadan o duyguyu hissedebiliyoruz
ben simdiden batmasini hissediyomda seviniyom dusunemiyorum tekmede heyecandan bayilirimmm ♡
bana da umutt oluyorsun insallah ben dee duyarim o minikkk tekmeleriiii:) dualarim seninleee bebisinlee .... ♡Tekmesi cok guzel ya benimki ozellikle geceleri uyandiriyor deprem oluyor sanıyorum :) o kadar mutlu oluyorumki:)
bana da umutt oluyorsun insallah ben dee duyarim o minikkk tekmeleriiii:) dualarim seninleee bebisinlee .... ♡