İNSÜLİN DİRENCİ OLUP HAMİLE KAPABİLEN VARMI

Ben varım canım 2-2,5 saatte yemek yiyorum, geceleri vücut kendini korumaya alıyo ya da en az 2 defa lavaboya kalkıyorum aç hissedersem bir iki lokma yiyorum. İyi gidiyor şimdilik sorun yaşamadım. Sen hamile misin?

yok canım henüz hamile değilim aralık ayında kanda pıhtılaşmam varmış kalp durması sebebiyle kaybım oldu :KK43:
İnşallah hayırlısıyla yavrunu kucagına alırsın :) darısı başıma :)

Ben varım canım 2-2,5 saatte yemek yiyorum, geceleri vücut kendini korumaya alıyo ya da en az 2 defa lavaboya kalkıyorum aç hissedersem bir iki lokma yiyorum. İyi gidiyor şimdilik sorun yaşamadım. Sen hamile misin?

senin insülin direncin kaçtı canım

bende insülin direnci ve hipotroidi hastayım..günde 3 adet 1.000 mg'lık glifor kullanımı ile birlikte korunmayı bırakıp 3.ayda hamile kaldım.hamile kalınca hapları bıraktım tabi..

ben de 1000 mg'lık glifor kullanıyordum... insülin direncim 6 ay sonunda yarıya yani normale indi ve süpriz şekilde hamile kaldım.. genelde de öyle oluyormuş zaten.. tabi ilaçları bırakınca hooop kilolar geri geliyor bakınız ben :olamaz:

Bende de var. Ben 21 haftalık oldum gliforu bırakmadım. Doktor devam ettirdi. Sıkıntım yok çok şükür.

Bende insülin direnci ve troid hastasıyım arkadaşlar ve glukofen ile euthyrox kullanıyorum ve şuan 6+1 hamileyim allahın izni ile kucağıma almayı nasip etsin allahım... Şuan için ilaçlarımı kullanmaya devam etmemi söyledi doktorum ve umarım herşey çok güzel olacak. hep buradaki yazıları okuyup acaba sıkıntı olur mu vs diye çok korkuyordum okudukça moral buluyordum ve eğer bir gün bende hamile olursam buraya yazıcam ve aklında sorusu olanlara azda olsa destek olucam diye söz vermiştim kendime ve sözümü tuttum :) Allah çocuk için yanan yüreklere su serpsin ve tez zamanda kucaklarını doldursun inşallahh...

merhaba arkadaşlar, ben de varım. insülin direncim 7 küsür. 1 ay spor 1 ay diyetten sonra yumurta rezervi azlığıma rağmen kaldım. insülin direnci eşinizde problem ypksa hamile kalmanıza engel değil, pko lu olmamanız gerekiyor sadece.

X