İnsulin direnci(lutfen yardimci olun)

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.301
20
kizlar ben 5 senelik evliyim ve cocugum olmuyor.doktora gittim.yurtdisinda yasiyorum.tahlil sonuclarim temiz yalniz insulin hormonu yuksek dedi.normal insanda 10 iken bende 15 mis.acaba bu insulin direnci mi oluyor.pek anlamadim ben.yabanci oluncada pek anlasamiyorsun.lutfen yardimci olun.ona gore internetten arastirma yapacagim.tsk

merhaba,
ben de insülin direnci var ama açlık insülin değerim :6,7 idi ölçüldüğünde.

araştırma yapacak olursan, insülin direnci ve reaktif hipoglisemi aynı anlamda kullanılıyor, aklında olsun :KK34:

aynı durumdayız arkadaşım bende 5 senelik evliyim bebeğim olmuyor drum bana glukofen verdi 1 senedir kullanıyorum 12.15 arası kilo verdim verdirtti ilaç iyi gidiyor şimdi tedavim bende birde tiroid sorunu var .geçmiş olsun cnm

Ne guzel canm sen kilo vermissin.ben veremedm.kilo versem cok faydasi olacak ama.

beni eritti resmen deri kemik kaldım ama şimdi hamilelikte 3 kilo aldım toparladım biraz .
ilacın içeriği ile ilgili herkezin bünyeside farklı demekki canım ne diyim sende verirsin umarım
ben 850lik sabah akşam içtim

Son düzenleme:
beni eritti resmen deri kemik kaldım ama şimdi hamilelikte 3 kilo aldım toparladım biraz .
ilacın içeriği ile ilgili herkezin bünyeside farklı demekki canım ne diyim sende verirsin umarım
ben 850lik sabah akşam içtim

Canim banada verdi dokor benimki glucophone.ama 3 ay kullandm.kiloma pek bir etkisi olmadi

X