• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram’dan alışveriş!!! Yamuna Korse vs Tuğba Korse!

Valla bence de güvenmeyin reklamlara. Ama çok pahalı plduğu için başka markalara yönelmenize de hak veriyorum 😞 isterseniz ilk etapta külot gibi giyilen korselerden kullanın. Yamuna baya sertmiş söylenene göre. Doğumun nasıl olacağı belli mi hayırlısıyla 🙏🏻🤗
Şu an riskli ya da ters bi durum yok normal görünüyor ama sonrasında ne olur bilemiyorum 😊

Evet tayt da mantıklı yüksel belli korse etkili tayt olsa göbeği toparlar dikişler düzelene kadar...aliexprestten aldığınız ürününü linkini koyabiliyor musunuz acaba bir de onu incelesem?

İlk etapta taytla baslayin zaten zorlanirsiniz toparlayinca diger korselerden alin. İnanin hatirlamiyorum cok oldu alali ama en cok yorum alan en begenilen saticidan almistik her satis sitesinde dikkat ettigimiz seylere dikkat ederek aldik. Birde kullananlar oncesi sonrasi diye resimler paylasmisti hep yabancilar filan ona dayanarak aldim yani cok iyi cikti. Ama dedigim gibi kullanmiyorum hava serinleyince kullanmayi dusunuyorumda cok zor oluyo :)

Evet kullanıyorum. 250 tlye almıştım bende sitesinden.
ama spor + diyette yapıyorum ve günde en az 5 saat kullanıyorum. İncelme yapıyor gerçekten tabi yediklerinize de dikkat edeceksiniz yoksa korseden mucizeler beklemeyin :) Ama ciddi anlamda sıkılaştırıp toparlıyor
Ay ne güzel yaa korseden beklediğim tam anlamıyla bu işte 😊 anlık bir düzelme istemiyorum uzun süre kullanayım belim eski haline dönsün göbeğim kalmasın falan...doğum sonrası en büyük dertlerden 😭 çok güzel yorum yaptınız teşekkür ediyorum size deneyenlerden duymak umut veriyo insana

İlk etapta taytla baslayin zaten zorlanirsiniz toparlayinca diger korselerden alin. İnanin hatirlamiyorum cok oldu alali ama en cok yorum alan en begenilen saticidan almistik her satis sitesinde dikkat ettigimiz seylere dikkat ederek aldik. Birde kullananlar oncesi sonrasi diye resimler paylasmisti hep yabancilar filan ona dayanarak aldim yani cok iyi cikti. Ama dedigim gibi kullanmiyorum hava serinleyince kullanmayi dusunuyorumda cok zor oluyo :)
Teşekür ederim dediğiniz korseyi de araştırıcam 😊

Yok canım şal vs eskide kaldı annelerimizin çağında değiliz onlarla uğraşamam tak çıkar korse daha kolay olur 😂 bu dediğim korseler gelinlik korseleri gibi çelik balenli falan emzirirken oturma konusunda da destek sağlıyormuş bele o yüzden bunlardan düşünüyorum amacım kazıklanmadan iyisini almak 🤔
Valla korse tak çıkar daha kolay demişsiniz de kocaman göbekle pek kolay olmuyor. Artı korse terletiyor, lohusalık da keza öyle... korseyle eğilip doğrulmak epey zor. Ben kullanamadım korse falan 😊

Valla korse tak çıkar daha kolay demişsiniz de kocaman göbekle pek kolay olmuyor. Artı korse terletiyor, lohusalık da keza öyle... korseyle eğilip doğrulmak epey zor. Ben kullanamadım korse falan 😊
Şala göre rahattır dedim hazır kopçaları var ya. Şalı sürekli sarıcaksın filan daha uğraştırıcı olur gibi geldi bana. Ay inşallah kullanabilirim yaa göbeğim kalsın istemiyorum hamilelikten önce incecik belim vardı basenlerim geniş olmasına rağmen göbeğim falan yoktu o yüzden göbeğim kalcak diye korkuyorum 😭😭

Şala göre rahattır dedim hazır kopçaları var ya. Şalı sürekli sarıcaksın filan daha uğraştırıcı olur gibi geldi bana. Ay inşallah kullanabilirim yaa göbeğim kalsın istemiyorum hamilelikten önce incecik belim vardı basenlerim geniş olmasına rağmen göbeğim falan yoktu o yüzden göbeğim kalcak diye korkuyorum 😭😭
Eski haline dönersin sıkıntı yapma

Yok canım şal vs eskide kaldı annelerimizin çağında değiliz onlarla uğraşamam tak çıkar korse daha kolay olur 😂 bu dediğim korseler gelinlik korseleri gibi çelik balenli falan emzirirken oturma konusunda da destek sağlıyormuş bele o yüzden bunlardan düşünüyorum amacım kazıklanmadan iyisini almak 🤔
Örnek olsun diye yazdım acıbademide özellikle belirttim
Yamuna alan bikaç arkadasım hic kullanmadı
Hem agrıları cok hem lohusayken emzirirken fazlasıyla ter döktüğümüz icin daral getirmiş
Yinede siz bilirsiniz ;)

Ben tugba korseden önce korse aldım bedeni küçük geldi değişim için yolladim termal tayt aldım onun yerine güvenilir site sorun yasamazsınız güzelde ilgilendiler değişim surecinde

Back
X