Instagram'da ne satabilirim fikirlerinizi bekliyorum

Kestane Sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
2.027
2.077
133
34
Kızlar merhaba; iki evladım var ve evde onlara bakıyorum çalışamıyorum ikiside küçük olduğu için dışarıda çıkamıyorum artık çok bunaldım esimde Instagram'da birşeyler sat istersen dedi banada mantıklı geldi 10 bin TL bı butcem var sizce ne alıp pazarlayabilirim Kredi ödediğimiz için evede bı katkım olur belki kadınlara yönelik bı iş dusundum sizin fikirleriniz çok önemli benim icin

İnstagram olarak diyemem ama marifetiniz var ise şimdi bayanlar misafir ve günler için ev yapımı börek çörek satın alıyor.

Evde sarma poğaça kurabiye tatlı arz-ı şeyler yapabilirsiniz tabi ki çevre lazım bunun için de

İnstagram olarak diyemem ama marifetiniz var ise şimdi bayanlar misafir ve günler için ev yapımı börek çörek satın alıyor.

Evde sarma poğaça kurabiye tatlı arz-ı şeyler yapabilirsiniz tabi ki çevre lazım bunun için de
Çocuklarım küçük olduğu için yapma şansım yok pasta börek fikir için teşekkür ederim yinede

Çok türedi instagramda satış işi. Kıyafet sayfalarında bile hep aynı fotoğraflar dönüp duruyor bence bulaşmayın. Ama çok sermaye gerektirmeyen nikah süslemeleri vs yapabilirsiz kendi tasarımınız olursa daha çok dikkat çeker.

Çocuklarım küçük olduğu için yapma şansım yok pasta börek fikir için teşekkür ederim yinede

sosyal medyadan satış işi çok sağlam mesai ister. ne satarsan sat onları hazırlanması, sayfaya konulması, satıştan sonra satılması, hesap kontrolü vs mesai gerektirir.
küçük çocuklarınla bunu ne kadar yapabileceğini düşünüyorsun?
internette mevcut olan güvenilir anket siteleri veya bazı bilgileri verdiğinde para kazandıran uygulamalar var telefonuna indirerek kullandığın. işte bi mağazaya gidip foto çek diyorlar oradaki satış elemanı ile konuş ürün hakkında vs diye iş başına para ödüyorlar. gibi..
onun dışında elindeki hazır paranı en azından rahatça uğraşabilecek kadar çocuklar büyümeden bu insta işlerine yatırma derim.

Diğer seçenekte on bini bankaya yatırsanız daha çok getirisi olur onsayfalardan bence

Eskiden el işi yapanlar örgü örenler falan çok kazanırdı ama onunda bir geçerliliği kalmadı
Bence satış yapabilmen icin internette hatiri sayilir bir kitle ve çok sayida tanıdık gerekli

Beni de bu düşündürüyor zaten yani çok türemesi hergun bir yenisi eklenio elbise satanların demekki diyorum kazanıyorlar bu açıdan düşünmüştüm bende takipcim fena değil artırmak için gerekenleri de yaparım diodum ama ne satmaliym kısmında kararsızdim çanta mi satayım el emeği olan ve tarz çantalardan alıp koyayım diodum tabi kurumsal yapmak istiyorum bı şahıs şirketi açarak evin bı odasinida depo olarak kullanarak neyse tekrar düşüneceğim teşekkürler yorumlar icin

İnstgram sayfam var,çok güzel el emeklerim var,satış yapıyormusun dersen Hayır ,kimse satın almıyor

Millet aliexpressten bebek kiyafetleri getirip satiyor millete kazik kazik fiyatlara..sen de yap istersen ulkemizde enayi cok..birgun hepsinin ismini toplayip maliyeye sikayet edecem az kaldi vergi odemek yok fis fatura kesmek yok degisim iade zaten kabul etmiyolar denetlenmeleri sart

Millet aliexpressten bebek kiyafetleri getirip satiyor millete kazik kazik fiyatlara..sen de yap istersen ulkemizde enayi cok..birgun hepsinin ismini toplayip maliyeye sikayet edecem az kaldi vergi odemek yok fis fatura kesmek yok degisim iade zaten kabul etmiyolar denetlenmeleri sart
Toplu aldıkları için gümrüğe takılmıyor mu yasak diye biliyorum

eşimin kuzenleri kıyafet satıyor, işe ilk girdiklerinde takipçileri filanda yoktu, takipçi satın alma olayı varmış takipçi satın almışlar tabi trol takipçiler, ama yeni gelenler için aaa epey takipçisi varmış izlenimi oluşturmak için yeterli.Birde kuzenler öyle geniş vizyonlu modayı takip eden tiplerde değil, ama onlar beceriyorsa herkes becerir gibi geliyo bana:KK45:Ama şu bir gerçek instagram kullanıcısı karşısında her sorduğuna hemen cevap veren birileri olsun istiyor, iki çocukla sürekli elinizde pc telefon zor olur sizin için

eşimin kuzenleri kıyafet satıyor, işe ilk girdiklerinde takipçileri filanda yoktu, takipçi satın alma olayı varmış takipçi satın almışlar tabi trol takipçiler, ama yeni gelenler için aaa epey takipçisi varmış izlenimi oluşturmak için yeterli.Birde kuzenler öyle geniş vizyonlu modayı takip eden tiplerde değil, ama onlar beceriyorsa herkes becerir gibi geliyo bana:KK45:Ama şu bir gerçek instagram kullanıcısı karşısında her sorduğuna hemen cevap veren birileri olsun istiyor, iki çocukla sürekli elinizde pc telefon zor olur sizin için
Devam ediyorlar mı satmaya demekki kazanıyorlar artık millet gidip kıyafet denemektense oturduğu yerden almayı tercih ediyor gibi

Back
X