Instagram'da dolandirilmak

Benimde komşum var hala yapar yatak örtüsü diye paçavra geldi bir arkadaşıma da takım söyledi eşofman farklı üst takım geldi falan filan hayatımda sadece birkere aldım saç şekillendirici oda heryerde araştırdm yorum vs kötü yoktu bende aldım yine o komsumuz ile birlikte ama doğru ürün geldi sorunsuz şükür

banka ile gorusup itiraz edebiliyorsunuz diye biliyorum. elinizdeki kanitlari bankaya sunun ve itiraz edin

et hemen anca sonuç çıkar bütün konuşma detayları screenshot al at
Eşim yazın araba alırken 25.000 kapora verdi, (ibana göndermişti) sonra ne adam ne araba gelmedi. Eşim de tüm bilgilerini adamın çıkartıp şikayet etti. Düşünün adı soyadı, adresi, eşi vs. Ama hala bir sonuç yok. Bu arada araç gerçekten adamın üstüne yani malı da var ama bizim para gitti arada...
Türkiye de hukuk işlemiyor maalesef. Allah düşürmesin.

Çok geçmiş olsun. Markası ne o abur cuburların? Çok mu güzel ki bunu göze aldınız? Instagram’dan alışveriş yapan insan dolandırma ihtimalini aklının bir köşesinde tutup yapmalı. O para giderse çok üzülür müyüm diye düşünmeli. Hala oradaki dolandırıcılara şaşırıyor olmanız çok şaşırtıcı. Ben bir kere oradan alışveriş yaptım. O satıcı Trendyol’da da memnuniyet düzeyi yüksek bir satıcıydı ama Trendyol komisyon kestiği için oradan alsam daha pahalıydı. Çok araştırdım, riske girip öyle aldım Instagram’dan. Sonuç: Dolandırılmadım. Çok da güzel geldi.

ay deme üzüldüm be

Geçmiş olsun.
Gizlenen yorumlara nasıl bakılıyor?

Hangi banka ile ödeme yaptıysan bankanın sitesine girip harcama itirazı formu doldur gönder. 10 gün içinde onlar senin yerine paranı alıp hasabına aktarıyor.
Arada da çağrı merkezinden kontrol edersin süreci. Ben hep bu şekilde aldım paramı az da olsa asla bırakma

Canım merhaba, kaç gün geçmiş olmalı en fazla itiraz edebilmek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…