- 25 Aralık 2014
- 8.155
- 27.722
Sırf Instagram'dan satış yapanların %95'i dolandırıcı zaten senelerdir bilinen bir şey bu. Güvenilir hesaplar Trend… Hepsi… gibi sitelerden satıyorlar. O kadarcık parayla kurtardığınıza daha büyük zararlar görmediğinize şükredin. Alışveriş değil ama benim annem birkaç ay önce Instagram üzerinden bir doktor buldu. Gidip diz ağrısı için işlem yaptırdı. İşleme de 2000€ gibi bir meblağ verdi (biliyorum gerizekalı diyorsunuz, annem maalesef Instagram'da gördüğü okuduğu her şeye çok inanır). İşlemin etki etmemesi bir yana doktor bozuntusu iğneyi sinire batırmış az kalsın bacağında kalıcı hasar kalıyordu. Kaç ay ekstra ilaç kullanması gerekti. Bu da ona iyi bir ders oldu. Ne dava edebildik (onam formu imzalamıştı) ne ücreti geri alabildik. Instagram hesabına tüm olayı anlatan destan gibi yorumlar yazdım. Baktım iki dakika sonra hop kaybolmuş. Meğer böyle kötü yorumları gizliyorlarmış. Neyse uzun lafın kısası Instagram'da gördüğünüz hiçbir şeye inanmayın.
Benimde komşum var hala yapar yatak örtüsü diye paçavra geldi bir arkadaşıma da takım söyledi eşofman farklı üst takım geldi falan filan hayatımda sadece birkere aldım saç şekillendirici oda heryerde araştırdm yorum vs kötü yoktu bende aldım yine o komsumuz ile birlikte ama doğru ürün geldi sorunsuz şükür