- 8 Mayıs 2019
- 289
- -26
- 30
- Konu Sahibi Dertliyim 44
Aranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A) KazaraAranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?
Bikaç kere yaptım, hemde en yakın arkadaşımı, çoook mallarını göze sokuyordu kahve makinesini falan. Bıktım çıkarmıştımAranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?
Bende de var bir kaç tane öyle ama akraba diye çıkaramıyorumHiçbir paylaşımı yok neden boş boş takip edeyim ki deyip kaç tane kişiyi çıktım
Ben de bazen tanıdığım yakınımsa ayıp olmasın diye sessize alıyorumGenelde araya soğukluk girdiyse veya paylaşımları saçma, abartılı gelirse çıkarırım. Çoğunlukla sessize alıyordum en son çare takipten çıkarırım.
Hoşuma gitmiyordur, görmek istemiyorumdur, algoritmami bozuyordur, saçma sapan paylaşımlar yapiyordur en ama en önemlisi canım öyle istemiştir kirilacagini onemsemedigim biridir.Aranızda herhangi bi sorun yokken birilerinin sizi takipten çıkması hakkında ne düşünürsünüz?
Takipten çıkamadığım biriyse ve paylaşımlarını sevmiyorsam sessize alıyorum.Bende de var bir kaç tane öyle ama akraba diye çıkaramıyorum