Merhaba instagrama giriş yapamıyorum şu Postegro uygulamasına girdim sonra instagram beni attı ve hesabının şifresini değiştirdik dedi şifremi yenilemek istediğimde medyaya eklediğim yerle karşılaşıyorum normalde orada email veya telefon olmalı şimdiyse yok nasıl geri alabilirim artık bunlara erişimim yok diyince yüz tanıması istiyor onu da yapamam hesabımda kendime ait fotoğrafım yoktu eposta olmadan mı hesap açtım diyeceğim böyle bir şey mümkün hesabı 2018 de açmıştım hacklenme vesaire de olur yardımcı olabilecek var mıı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnstagrama girememe
- Konu Sahibi ceren2223
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- instagram sosyalmedya
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ocak 2009
- 33.800
- 55.276
- 1.123
- 28 Şubat 2017
- 508
- 824
- 103
Denedim ama kabul etmedi malesefŞifre değişimi olduğuna göre büyük ihtimalle insagtram çalınmış kullanılan uygulamalar yüzünden çalınan bir sürü hesap var.
Selfie çekip insagtrama gönderip geri almayı deneyebilirsiniz .
Of gerçekten çok üzüldüm çalınmasına mesajlarım çok önemliydi çalan e postamı kaldırmış bir deBenim kiz kardeşimin de böyle çalındı bilişime gitti şikayette bile bulundu sonuç tırt geri alamadık uğraşmayın çalınmış hesap keşke bizde geri alabilsek ama yapamadık
- 28 Şubat 2017
- 508
- 824
- 103
Evet e postayı hemen kendi e postalariyla degistiriyorlar nasıl yapıyorlarsaOf gerçekten çok üzüldüm çalınmasına mesajlarım çok önemliydi çalan e postamı kaldırmış bir de
Malesef değildi numaramı eklememiştimİki faktörlü doğrulama aktifmiydi acaba eğer aktif olursa telefona kod geliyor