İnstagram

Koyabileceği şifreleri tahmin edin birde öyle deneyim yada mail adresini biliyorsaniz ordan bakın
Ama ben sizin yerinize olsam bunlarla uğraşmam direk gider acip göstermesini istedim eğer göstermezsede işler boşanmaya kadar giderdim ne demek gizli ınstagram mi işler çeviriyor vs kabul edilecek bir şey değil

Hesabı öyle hacklemeye çalışsan hesabın sahibine mail ile uyarı gidiyor. Mesela birisi benim facebook hesabımı hacklemeye çalıştı bildirim geldi. İnstagram da bildiğim kadarıyla da var

sende hesap aç o hesabı ekle.zarf at zaten o zaman anlarsın.çaktırma şimdilik

Esim bska bi,instagram acmıs ama acamadm bi türlü
Sifremi unuttum diyosun esin eger telegon numarasiyla actiysa numaraya gonder sms yok gmaille actiysa gmaile gonder sonra sana gelen linkle sifreyi degistr gir bak ne yapmış sonra da hesabi sil gitsin nerden bilcek senun yaptiginu bi pok yemisse de kir ağzını

Hesabı öyle hacklemeye çalışsan hesabın sahibine mail ile uyarı gidiyor. Mesela birisi benim facebook hesabımı hacklemeye çalıştı bildirim geldi. İnstagram da bildiğim kadarıyla da var
Ama eşinin telefonu ile yaparsa gelen bildirimleri hemen siler gece yapması gerekiyor Bunu

Sifremi unuttum diyosun esin eger telegon numarasiyla actiysa numaraya gonder sms yok gmaille actiysa gmaile gonder sonra sana gelen linkle sifreyi degistr gir bak ne yapmış sonra da hesabi sil gitsin nerden bilcek senun yaptiginu bi pok yemisse de kir ağzını

Canım onu biliyorumda iste baska bi numaraya acılmıs hesap ona gidiyo onay kodu

demek ki aynı zamanda başka bir telefon hattı da var

şaka bi yana eşiniz dahi olsa bunu yapmanız suçtur.

E dewletten bakıyorum üstüne sadece 3 hat cıkıyo biri kendi hattı digeri bnm kullandıgım digeride yegeninin kullandıgı hat,bska bi hatta yok arkadasınınmıs hesap o acmıs ama bu kullanıyor bi gördüm bktm zatn girmiyordu bayagıdır ama dün yine girms

Neden illa girmeniz gerekiyor hesaba?
Sizin bilmediğiniz bir hesap açıyorsa bir halt karıştırıyordur. Niteliği önemli mi?
Kavga mı çıkartıyorsunuz boşanıyor musunuz ev işinde greve mi gidiyorsunuz artık kendinize neyi layık görürseniz.
Yok başka bir hesaptır diyorsanız o zaman siz çok bunaltıcı birisiniz ki adam sizden gizlemiş bir alan verin adama.
Yapmak istediğiniz bir suç. Eşiniz diye böyle müdehalelere hakkınız yok. Onun da bir özeli var. Başta yazdığım gibi şüpheleniyorsanız gereğini yapın.

Savcılığa verir sizi o hesabın sahibi.Kuzenim eski sevgilisini vermişti hesabını hacklediği için çok başınız ağrır bence hiç bulaşmayın.
bnce savcılığa veremez bi halt yiyorsa önce onu temzilemesi gerekir.. savcılık kocanin halt yediği hesabı niye açtın deyip ceza mi vercek bırakın allah aşkınıza

Telefonuna bak muhakkak yeni bi mail adresiyle açmıştır o mail adresinden şifresini ala bilirsin

bnce savcılığa veremez bi halt yiyorsa önce onu temzilemesi gerekir.. savcılık kocanin halt yediği hesabı niye açtın deyip ceza mi vercek bırakın allah aşkınıza
Ben konu sahibinin birinin hesabına girmeye çalışmasına yorum yaptım zaten.Bu ne olursa olsun her türlü suç sonuçta.

ben bizim kadinlarimizi anlayamiyorum illa bi dedekliflik yapacaklar sizi anlamaya calisiyorum ama baska gizli bi instagram hesabinin tek aciklamasi istagrami gibi gizli isler yapmak bu gozunle gorsen ne gormesen ne acsan orsa yakalayip yuzune vursan ne ? zaten gizlemis mi gizlemis ne yapacaksan o dakikada yapacaksin zaten anlatabildim umarim takip etme ugrasma falan demiyorum o hesabi acmanla gizli hesabi gormen ay i sey yuzune tak tak soleyeceksin eger sakliyorsa cekip gideceksin acip gosteriyorsa ikna olacaksin cekip gitmeyeceksende arastirmanin anlami yok

dikkat edin bazen o bildirimler virüs oluyor.yakın zamanda topluca hesabı hacklendi arkadaş listemdeki bir sürü kişinin.

Back
X