- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi be your selff
-
Öyle bir niyetim yok . Küs olduğum kuzenim hikayesine bakıyorum bazenFake profil, başka yolu yok bildiğim kadarıyla.
Aaa gördü yani baktığımıHenuz ole bisi uretilmedi :) eger karsi tarafa bakicaksaniz, sizin isminizin bilinmesini istemiyorsaniz, fake bir hesap açin ve ordan bakin.
İnstagramda sadece hikayeye bakınca görünüyoruz değil mi? Profiline baktıklarımız bizi göremez (cehaletimi mazur görün)
Vay anasını, nerden düşünüyorsunuz bunlarıHikayesine baktıktan sonra engelle hemen görünmüyor aradan. Hikaye profilde 24 saat duruyor sen işini garantiye al iki gün sonra engeli kaldırıp tekrar hikayesine bakabilirsin sonra tekrardan engellerin görmez
İyi de fake profilin isteğini kabul etmez ki :)Henuz ole bisi uretilmedi :) eger karsi tarafa bakicaksaniz, sizin isminizin bilinmesini istemiyorsaniz, fake bir hesap açin ve ordan bakin.
Yaa instagram hesapi nasil kapanir hesap fake hesap
Hayir benim hasepim yada siz kapatin kullanici adini sifresini vereyimnasıl yani başkasının hesabını mı kapattırmak istiyorsunuz?
görmüştürAaa gördü yani baktığımı
profile bakanları göremezİnstagramda sadece hikayeye bakınca görünüyoruz değil mi? Profiline baktıklarımız bizi göremez (cehaletimi mazur görün)
googlea yaz instagram hesap kapatma diye. ordan bak yap.Hayir benim hasepim yada siz kapatin kullanici adini sifresini vereyim
Ama sonrada tekrar arkadaslık talebi göndermesi gerekecek :)Hikayesine baktıktan sonra engelle hemen görünmüyor aradan. Hikaye profilde 24 saat duruyor sen işini garantiye al iki gün sonra engeli kaldırıp tekrar hikayesine bakabilirsin sonra tekrardan engellerin görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?