İnstagram stalk

Loveangel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
449
160
33
35
Herkese merhaba arkadaşlar diyelim bir kişinin resimleri ve hikayeleri herkese açık arkadaş listesinde de ekli değiliz bizim baktığımızı görebilir mi?Sanırım hikayeyi görebiliyor ama profiline girdiğimizi yada normal resimlerine baktığımızı ekran fotosu filan aldığımızda görebiliyor mu? Çok merak ettiğim biri var ama gördüğümü görür diye bakamıyorum:bicak: Aydınlatın beni bi:110:

Görmüyor. Bu bilgileri gösteren uygulamalar varmış ama ben doğru olduğunu düşünmüyorum instagram sadece hikayelere bakanları görmemizi sağlıyor.
Ama ben hikayelerdeki resimlerini de görmek istiyorum peki bunu gizliden yapabileceğim bir uygulama yok mu.

Profiline girdiginizi goremez ama hikayeyi izlerseniz gorur tabii ki.whatsapp mi snapchat mi birisinde ya da her ikisi de olabilir tam emin degilim birinin hikayesinden ekran resmi alirsaniz bildirim gidiyormus.instagram hikayesinde boyle bir durum var mi bilmiyorum.

Profiline girdiginizi goremez ama hikayeyi izlerseniz gorur tabii ki.whatsapp mi snapchat mi birisinde ya da her ikisi de olabilir tam emin degilim birinin hikayesinden ekran resmi alirsaniz bildirim gidiyormus.instagram hikayesinde boyle bir durum var mi bilmiyorum.
İnstagramda da var sanırım yanında foto simgesi çıkıyormuş.

Peki hikayeye değilde açık olan fotolarına baksam onu da görür mü.

Ama ben hikayelerdeki resimlerini de görmek istiyorum peki bunu gizliden yapabileceğim bir uygulama yok mu.

story saver uygulamasını indirin sizin baktığınızı görmez siz de hikayelerine bakabilirsiniz.

profilden vs ss aldığınızda bildirim gitmez o sadece snapchatte ve instagram dm de var.

Offf çok kötü olmuş bakmayın merak etmeyin cnm sizde eski sevgilinizi ne anlıyorsunuz allasen
Ne anladığım sizi pek ilgilendirmez :)
Stalk bu ne yapayım,yapmadan duramıyorum.
E birde bilmem kaç yıllık sevgilim + akrabam olunca :D

Bu kafayla devam o zaman çok rezil olursunuz daha siz
Ne rezil olacağım pardon?
Bir sürü insan stalk yapıyor,onlarda mı rezil oluyor. Ayrıca aramızda ne geçtiğini,nasıl olduğunu bilmeden nasıl rezil olduğumu düşünüyorsunuz? Birisini unutmak için yara bandı misali kullanılan kıza rezil olmadım merak etmeyin, hatta bu olaydan sonra kendisi benimle barışmak istedi. Bilip bilmeden konuşmayın.
Biraz haddinizi bilin,aşıyorsunuz.

Back
X