İnstagram mesajları...

yildiz54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
374
265
103
aslında pek dert gibi de çözümünü benim bulamadığım bir şeyi danışmak istedim. Geçenlerde instagrama güncelleme geldi mesajlarla alakalı biliyorsunuzdur, bundan dolayı kaç yıl önceki mesajlar da geldi aniden engellenen veya hesabı kapanan hesaplar. Ama mesajları bir türlü silemiyorum ağ başarısız diyo. Çok sinirim bozuldu dert edilecek bişey de değil de orda durması beni gıcık etti açıkçası. Çözüm bulan var mı acaba ?

Ben kullanmıyorum ama uygulamayı silip tekrar indirdiniz mi
Ya da uygulamadan değil de netten girin oradan silinir belki olmadı güncellemeyi bekleyeceksiniz galiba

Ben kullanmıyorum ama uygulamayı silip tekrar indirdiniz mi
Ya da uygulamadan değil de netten girin oradan silinir belki olmadı güncellemeyi bekleyeceksiniz galiba
Denedim de olmuyor ki çok sinir bozucu taa dört sene önceki mesajlar gelmiş erkeklerin yazdığı selam merhaba mesajları

Evet bende de bugün oldu hatta anlam verememiştim bu mesajlar nerden geldi diye düşündüm. Ama ben normal sildim bir sorun olmadı.

Bana da eski mesajlar gelmişti ama ben silebildim. Isterseniz instagrama tekrar giriş yapip bir daha deneyin, düzelir diye düşünüyorum

Hiç haberim yoktu,sen diyince girdim baktım şimdi.
Ey gidi günler ey...ne mesajlar birikmiş yaa, nostalji saati oldu bana.
Bir denedim, gayet de silindi benimki.
Bence kapat telefonu geri aç. Olmadı instagrami kaldır yeniden ekle, Seninki de silinecektir

Bana da eski mesajlar gelmişti ama ben silebildim. Isterseniz instagrama tekrar giriş yapip bir daha deneyin, düzelir diye düşünüyorum
Olmadı ki denedim de 😕 bir kaç tanesini sildim ama kendileri hesaplarını dondurmus olanlarinki silinmiyor
Hiç haberim yoktu,sen diyince girdim baktım şimdi.
Ey gidi günler ey...ne mesajlar birikmiş yaa, nostalji saati oldu bana.
Bir denedim, gayet de silindi benimki.
Bence kapat telefonu geri aç. Olmadı instagrami kaldır yeniden ekle, Seninki de silinecektir
Demi ya bende şok oldum hiiç hatirlamadigim dört sene önceki mesajlar resmen 🤭🤭 ama maalesef iki tanesi silinmiyor ne yaptiysam

Olmadı ki denedim de 😕 bir kaç tanesini sildim ama kendileri hesaplarını dondurmus olanlarin ki silinmiyor
Anladim benimkiler de hesaplarini dondurmuş/silmişti oysaki ve mesajlar silindi. Ama sizin de düzeleceğini düşünüyorum

Back
X