• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram kocalarının acıklı hayatları

Ayy kıyamam ya. :KK70:Kardeşimin kocasını gördüm burada yazık yavrum poz vermekten içi çürüdü.

Ben de instagram bekarıyım bu durumda. 2 kuzen ve kardeş evli ve sürekli birlikte olunca onların fotoğraflarını çekme işi bana kalıyor genelde :mad: Bi çay içirmezler yav

Facebook listemde zengin insanlar da var,durumunu kestiremediğim insanlar da var.Yemek resimleri paylaşmayı seneler önce bıraktım.Tatil yerlerini ise hiç paylaşmam .Giden var gidemeyen var,yiyen var yiyemeyen var.

Sanal ortam görgüsüzlüğün doruklarına kadar yaşandığı bir ortam.
Karılarına ve kocalarına methiyeler düzenler de ayrı bir facia .
Yakın zamanda facebook hesabımı dondurmayı düşünüyorum.

Benim bir beyim olmadığından @Sephoraa ben hem instagram karısı hem instagram kocasıyım, hayat çok zor :KK61: S shot gel kızım senin fotoları kim çekiyor :KK53:
Bebişim bir kısmını kendim çekiyorum, bir kısmı zaten arkadaşlarla, diğerlerini de "hacı bi' çekiversene beni ihih" diye rica ederek hallediyorum.
İşte adamımız yok ki fotoğraf çektirelim... Zaten size bir selfie sözüm var biliyorsun :D :D

Back