• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram kocalarının acıklı hayatları

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Instagram kocalarının acıklı hayatları
fft107_mf6734434.Jpeg

10/12/2015 14:42
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - The Mystery Hour’un YouTube kanalından 8 Aralık’ta yayınlanan The Instagram Husbands – Instagram Kocaları videosu dünyanın pek çok farklı bölgesinde yaşayan erkeklerin ortak sesi oldu. Videoda anlatılan Instagram Kocası, eşinin daha çok fotoğrafını çekebilmek için telefonundan uygulamalar silen, masaya gelen kahveyi, sandviçi fotoğraflanmadan yiyemeyen, yolun ortasında bir anda durup eşiyle, sevgilisiyle ‘ayakkabı pozu’ çektiren ve onların fotoğraflarını çekmek için asla ama asla hayır demeyen erkeklerin gündelik yaşamlarından çeşitli kesitler sunuyor.

201512101443_01.jpg

‘Adım Jeff, ben bir Instagram Kocasıyım. Instagram’daki her güzel fotoğrafın ardında benim gibi bir adam ve tuğla bir duvar var’ diye başlayan video, ‘fotoğraflardaki görevim onun iyi görünmesini sağlamak diye devam ediyor. ‘Ben bir insan selfie çubuğuyum’ diyen Instagram Kocaları’dan bir tanesi hüzünlü gözlerle devam ediyor, ‘Bir zamanlar yemeğimizi yiyorduk, evet. Şimdi yalnızca fotoğrafını çekiyoruz.’

201512101443_02.jpg

Video iki günde 1 milyon 600 binden fazla kez izlendi. Söz konusu çalışmada her ne kadar Instagram’ı bağımlılık derecesinde kullanan kadınlara ve paylaşılan pozlara eğlenceli bir gönderme yapılıyor olsa da, videoya gelen tepkiler bu tür kullanım alışkanlıkları gösterenlerin yalnızca kadınlar olmadığının, bu videonun kadınlar için de çekilebileceğinin altını çiziyor.

http://www.radikal.com.tr/radikalist/instagram-kocalarinin-acikli-hayatlari-1490184/

201512101443_03.jpg

Böyle insanlar görünce cidden kaçıyorum ortamdan. Dayanamıyorum.

Bu kocacıklara da yazık etmişler
:KK48:

Bende bıkmışım foto çekmekten kızımın sayesinde , allahtan eşim ve ben bağımlı değiliz ,

geçen ada vapurunda gördüm,adaya gidene kadar karşımdakı çift ve çocukları çeke çekeee bir hal oldular,ama çok mutlu sevgi dolu bir çift gibydiler,lakın cidden komık oluyor

Erkekler yapmıyor mu şunu şimdi??
Kadın yapınca haber oluyor.

tamam çekilir foto hatıra kalınsın diye.. ama bazen fotoğraf çeke çeke, bulunduğumuz güzel anın tadını çıkarmıyoruz

aldığı jöleyi saç köpüğünü bile paylaşanlar var ya, yemeğe içeceğe razıyım çünkü:confused::confused:

aaaaa eşimin dramı:KK53:sayemde nefret ediyor foto çekmekten o kadar bıkmış ki

Back