Instagram Keşfet

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Merhaba bir sorunum var ve cidden rahatsızım bu durumdan.

Benim insragramımım Keşfet bölümünde baya bildiginiz popo sallayan ablalar var. Her zaman cikmiyor4mesela nasil desem 10 seferden 1inde çıkıyor bunlar. Altında da etkilesimde bulundugun kisilere göre diyor. Bu ne demek? Ben bu tarz hesaplar takip etmiyorum, bakmıyorum da begenmiyorum da.. beni takip edenlerin begendikleri mi yoksa bunlar, yahut izledikleri?

Ay bi yardım edin instagramımda koca koca popolar görmekten midem bulandı.

Tamam bunu hallettim sagolun

YENI SORU

Kızlar bir sorum daha olacaktı:

Telefonunuz ya da instagram uygulaması kendi kendine birilerini engelliyor mu? Sizin tanımadığınız insanları falan

Son düzenleme:
Takip ettiğiniz arkadaşlarınız beğeniyordur.Onların beğendikleri de sizin ana sayfanızda çıkar.

Evet, sizin listesinizde olup izleyen ve takip eden kisiler yuzunden gormektesiniz.

Görmem icin begenmeleri mi gerekiyor yoksa hic takip etmeden begenmeden izlemeleri yeter mi?

Bir de bu kisilerin benimle etkilesime girmeleri mi gerekiyor (yani fotograf begenme, beni etiketleme, yorum yazma gibi olaylardan biri) yoksa listemde olup beni takip etmeleri yeterli mi?

Sizin takip ettikleriniz begeniyordur, takip ediyordur. Ya da sizi takip edenler begeniyordur.

Takip etmeden ya da begenmeden sadece izleseler de görülür mü bende?

Sanmam. Bence görülmez. Yani ya takip edip ya da begenmesi lazım.
Bana da bu aralar gayler çıkiyor ama neden çıktığını biliyorum ben zaten.

Edit: ha bir de o foto ya da videoların secenek kısmından bu tarz şeyler bir daha gösterme diye bir şık var ben ona basiyorum bir daha karşıma çıkmıyor istemediğim şeyler. Sen de öyle yapabilirsin. .

Sanmam. Bence görülmez. Yani ya takip edip ya da begenmesi lazım.
Bana da bu aralar gayler çıkiyor ama neden çıktığını biliyorum ben zaten.

Ben hic begenmeyi ya da takip etmeyi de görmedim ki arkadaslarımda.. hey allahım.

Alenen begemecek kisi de yokki listemde. Etkilesim kurdugun hesaplara benzer yazıyor. Kendimden şüphe ettim nerdeyse

Aa bunu bilmiyordum. Öyle yapaym madem. Ama bi de açtıkça daha da cok cıkar karşıma diye de korkuyorum

Ben hic begenmeyi ya da takip etmeyi de görmedim ki arkadaslarımda.. hey allahım.

Alenen begemecek kisi de yokki listemde. Etkilesim kurdugun hesaplara benzer yazıyor. Kendimden şüphe ettim nerdeyse

Ama soyle bir şey var. Mesela sen bir butigi ya da ünlü birini takip edersin. O takip ettiğinin beğendiği fotolar olabilir. İnstagram tuhaf bir uygulama yani. . Neden bu kadar taktın anlamadım?

Ama soyle bir şey var. Mesela sen bir butigi ya da ünlü birini takip edersin. O takip ettiğinin beğendiği fotolar olabilir. İnstagram tuhaf bir uygulama yani. . Neden bu kadar taktın anlamadım?

Sevmiyorum çünkü. Kimden oluyosa onu cıkarıcaktm listemden. Hani gay vs olsa tamam diycem onlarn tercihleri. Ama bu tarz seyler bana cok kötü hissettiriyor. Bir de yeni sevgilimden ayrıldım erkeklere nefret doluyum, bi de bunlari görüp iyice sinirlerim tepeme çıkıyor.

Yok axmayacaksin hani fotonun ya da videonun sağ üst köşesi de üç nokta varya oraya baş çıkar zaten secersin. .

Tamam o halde, cok teşekkür ederim :)

Etkileşim kurduğun hesaplar demek benzeri hesaplara baktığınızda ya da beğendiğinizde çıkar. Mesela bir iki kez kısmetse olura baktım sürekli onlarla ilgili şeyler çıkıyor. Arkadaşlarım filan da beğenmiyor. Onlar beğense takip ettiğin kişilere göre ya da arkadaşlarının beğenisine göre diyor zaten. Bi audi sayfasına bakmıştım şimdi nerde audi veya otomotiv sayfaları varsa hepsi keşfetimde. En sonunda engelledim sayfayı çünkü eski sevgilim o sayfalardan biriyle kanki boy boy fotoğrafları da oluyor görmek istemedim. Ayy bir kere meraktan bakıyorsun hesaplara sanki gece gündüz geziyormuşsun gibi birini aramaya kalksam o hesaplar başta çıkıyor. Engelleyin sayfaları belki bir daha görmezsiniz.

Evet etkilesim kurdugun hesaplara benzer yaziyor. Iyi de ben hic böyle sayfalara da girmedim ki. Üstelik 2 haftadr çıkıyor bunlar.
Ama bi de diyorum acaba biyerde farketmeden bisey mi begendim de böyle oldu. Ama o tarz bisey begenicek yerde de gezmiyorum. Insallah öyle bisey olmamstr ya, rezillik.

Ben çıktıkça engelliyeyim o zaman artk

Öyle bir şey çıktığında tıklayın altta yazar mesela,
Takip ettiğin kişilere benzer veya
Etkileşim kurduğun hesaplara benzer veya
Takip ettiklerinin takip ettikleridir

Sizin arkadas listenizde olan kisilerin o sayfaları takip edip, fotografları begeniyor olması yeterlidir. Etkilesim boyle oluyor o uygulamada ve haliyle ana sayfanıza da onlar dusuyor. Rahatsızlık duyuyorsanız listenizden o sayfaları takip edenleri cıkarın diyecegim de cok yakın arkadaslarınızdır o yuzden biraz zor bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…