Instagram kapatilir mi sizce?

ben artık bu ülkede hiçbir seyi kestiremiyorum. bana da su an kapatılamaz gibi geliyor cünkü bunun sonu yok yani. insanlar tepkisiz kalmaz. ama bir yandan da diyorum ki bu millet neleri neleri normalleştirdi, buna mı alışmayacak?

Kızlar instagram hakkında ne düşünüyorsunuz? Dns ayarı yada vpn le giren var mı? Güvenilir vpn önerisi olan var mı? Ne olacak bu gidişat ülkeye çok canım sıkılıyor..

Ne silivriye gidesim var ne de ban yiyesim.. Ancak o kadar çok konu var ki gerçekten kafaya takıp uyku uyutmayacak cinsten, İnstagram en küçük parçası bunun. İletişim ve organize olmayı engellemek için yapılan bir çok şey var. İnsanları hapisle korkutup örgütlenmeyi son 50 yılın en düşük seviyesine çektiler. Kuzu gibi bir millet olduk. En örgütlüler bile artık koyun diye bahsettiklerimiz kıvamda. Bizden güzel millet olabilir mi bir iktidar için ? Mis gibi millet valla maaşlı çalışanı vergisini öder asgari ücretlisi ölsede acından sesini çıkartmaz it gibi çalışır bir araba kendine bir araba devlete alır. Bizim yerimize mülteci getirmek yaptıkları en aptalca şey oldu. Aklı olan şu koyun millete sahip çıkar köle gibi her istediğini yaptırır.

X